Teknik direktörlük adaylarının isimleri geçince içlerindeki Mancini'in takıma gelecek en son kişi olduğunu düşünmüştüm. Fakat genel olarak önyargılı biri olmadığım için geldiği zamanda hakkında olumsuz yorumlar yapmadım. Genel itibariyle bu maç hariç Mancini'nin maç içerisinde ne yaptığını yada ne yapmak istediğini bir türlü anlayabilmiş değilim. Kafasından ne geçiyor ne düşünüyorda böyle bir oyun tarzı ve kadroyla sahaya çıkabiliyor anlayamıyorum. Yabancı ülkenin vatandaşı olupta şu maçı izlemeye gelsem herhalde Galatasaray şampiyonluğu garantilemiş artık tecrübesiz gençlere şans verip maç tecrübesi kazansın düşüncesine sahip olduğunu düşünürdüm.

İkincilik mücadelesi verdiğin takım ligin şampiyonu ile maçı var ve sen bu maçı evinde oynuyorsun. Berk ve Ceyhun ile başlamanın mantığı nedir? Yedek kulübesinde oynadığı ligde kendini ispatlamış, milli takıma kadar yükselmiş ve üstelik senin transfer ettiğin Hajrovic neden yok? Hadi ilk 11'i geçtim, neden yedekte değil? Onun yerine adı sanı duyulmamış, tecrübesiz ama belli bir yeteneği olan Ontivero var.

Yanlış anlamayın, sırf bu oyuncular var diye kötü gidiyoruz demiyorum. En basit olayda bile Mancini'nin hatası olduğunu söylüyorum. O yüzden oyunculara çok fazla suç bulmayın. Bir ev parasına oynayan oyuncu gelip yıldızlaşıyorsa o oyuncu kadar teknik direktöründe becerisi vardır. Aynı şekilde milli takım oyuncuları tel tel dökülüyorsa bunun teknik direktör ile ilgisi çoktur. Teknik direktörü sadece sahanın dışında oturup maçı izleyen bir insan olarak değerlendirmemek gerekir. Maça çıktığı kadro, ilk 11'e koyduğu oyuncular, maç esnasındaki tercihleri, genel olarak oyun mantelitesi baştan aşağı yanlış. Şurada hepimiz Galatasaray'ın teknik heyetini oluştursak ve takımı yönetme hakkı bizde olsa şu durumdan daha kötü olmazdı.