Ne yalan söylüyüm fm hayatımda aldığım en yüksek teklif 65 MİLYON EURO. Pazarlıklarla daha da yükseltip satabilirim ama Transfer gelir yüzdesi çok düşük olduğundan bana çok az para gelecek.
Ne yalan söylüyüm fm hayatımda aldığım en yüksek teklif 65 MİLYON EURO. Pazarlıklarla daha da yükseltip satabilirim ama Transfer gelir yüzdesi çok düşük olduğundan bana çok az para gelecek.
Yönetim cimri çıkmış![]()
Neden yav ?
Nerde kaldı yav güncellleme ne kadar kar ettik merak ediyorum![]()
Yeni regenlerden Adem gibi santrafor parlak bir oyuncu varmı ?
Sat sat boşver ilerde o parayı yersin bugun vermezse yarın vercek elbet yönetim![]()
O butceyle kim alinir, nasil bir baskan bu yahu![]()
Daha önceden gösterdiğim ergün tuna var ama daha gelişecek. 2 tane yabancı regenimiz var onlar baya gelişmiş.
HaklısınKlübün kredi borcuda hala duruyor.Bu arada klübün efsaneleri arasında olduğumdan bu yönetimi şutlayacağız inşallah
Amacımız elimizdekileri tutmak fazla oyuncu alamayacağım zaten ama çok iyi en az 1 oyuncu alacağım.
Gene paranın dibine vurmuşsun![]()
Vay be Adem gitmiş sonunda.Klübe de çok iyi bir para kazandırmış.Bu arada Silva'da muhteşem bir bekmiş.![]()
Silva'nın dribling'i ve orta yapması düşük biraz.Ataklara rahat çıkamaz gibi geliyor.
Oh oh o ergünü de kadroya alıştırdınmı oda kar ettirirtransfer güzel bu arada
Silvaya 28milyon çok değilmi yahu :O
Oyuncularını çok iyi paralara satmışsın ama kariyerini sürekli takip eden biri olarak şunu söylemeliyim ki; Trabzonspor'un o yıldaki başkanı maddi anlamda takıma pek olanak sağlamıyor. İlla bir oyuncu almak için takımından bir kaç oyuncu göndermek zorunda kalıyorsun. Keşke başkanın değişse.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Oyuncuları ciddiden çok iyi fiyatlara satmışın , ama silvaya o kadar para fazla sanki daha düşüktü muhtemelen monaco'nun araya girmesiyle senin dediğin gibi para çekişmesi olmuştur sanırım![]()
Teşekkür ederimMonaco ile yarışımız daha çok oyuncuya sözleşme teklif ederken oldu.Shaktar daha aşağısına verse verse 22 milyon a verirdi.Bir alternatifimiz daha vardı schennikov u 15 milyon euroya alabilirdik ama yaşının 29 olması sebebiyle genç olanı tercih ettik.
Transferler biraz yaşlımı ne![]()