Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

11 36.67%
  • Berabere biter

8 26.67%
  • Fenerbahçe kazanır

11 36.67%
1 ile 30 arası toplam 118 sonuç

Konu: Beşiktaş 1 - 1 Fenerbahçe | 30. Hafta

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Dany'nin pozisyonunu buraya girene kadar anlayamadım; ama burada okuduklarım sonunda biraz olsun fikir sahibi oldum. Yine de hakem çift vuruş vermedi, topu Dany'nin önüne bıraktı. O yüzden Dany orada istediğini yapmakta serbesttir bence. Her neyse... Hakem maça direkt etki eden bir hata yapmadı; ancak kartlık pozisyonlarda bize karşı çok cömertti. İsmail ve Motta 2 hareket yaptı, ikisinde de kartı görüp oyundan atıldı. FB'ye karşı ise bu konuda daha töleranslıydı bana göre. Alper'e 4 kartlık hareketin sadece birinde kart çıkardı, Alves maçı kartsız tamamladı, Emre desek hakemin üzerine yürümesi, el kol yapması falan bir tarafa bir anasına sövmediği kaldı sanırım. Bizim lehimize de hataları vardı hakemin. Veli'nin Emre ile çarpıştığı pozisyonda kart çıkabilirdi, Jones'e de 20-25. dakika arası yaptığı faulden ötürü 2. sarıdan kırmızı çıkarabilirdi.

Maça gelince, öncelikle bundan 2 ay önce 'F.Bahçe, G.Saray'a karşı kazanmak için her şeyini ortaya koyacak, Beşiktaş'a da maçı bilerek verecek' diyen Rasim Ozan Kütahyalı'ya en derin sevgilerimi (!) yolluyorum. 30 dakika boyunca 10 kişi oynayan, maçın sonunu da 9 kişi tamamlayan; ancak sahadan yenilmeden, başı dik ayrılan futbolcularımızı ve Fair-Play örneği göstererek son dakikada topu centilmence dışarı atan Caner Erkin'i de tebrik ediyorum. Helal olsun!!!
    Last edited by footballer33 : 20.Nisan.2014 at 23:23

Mesaj Yetkileri