Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 148 sonuç

Konu: Ve Aurelio Milli Takımda

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Valla kim ne derse desin benim fikrim degismez aurelio nun milli takımda oynaması cok güzel o mevkideki acıgımızı kapattı fakat milli forma altında o hareketi yapması bence hiç uygun degil bir Türk olarak acıkcası çok üzüldüm.Hatta hiç sevmedigim futbolunuda hiç begenmedigim hüseyin oynasaydı daha iyidi hiç yoktan öyle bi hareket yapmazdı.. Türk ve İslam özdeslesmis kavramlardır
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Valla kim ne derse desin benim fikrim degismez aurelio nun milli takımda oynaması cok güzel o mevkideki acıgımızı kapattı fakat milli forma altında o hareketi yapması bence hiç uygun degil bir Türk olarak acıkcası çok üzüldüm.Hatta hiç sevmedigim futbolunuda hiç begenmedigim hüseyin oynasaydı daha iyidi hiç yoktan öyle bi hareket yapmazdı.. Türk ve İslam özdeslesmis kavramlardır
    aynen katılıyorum.....

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

maça bakacak olursak şu görüldü ki en kolay rakipte olsa kapanan takımlara karşı çok zorlanıyoruz..

Del Piero_10 Misafir

bazılarıda milli formayla o hareketi yapmasını kabul edemem dediğim için -rep yolluyor nedeni :fenerbahçe fanatikliği tabiki

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    bazılarıda milli formayla o hareketi yapmasını kabul edemem dediğim için -rep yolluyor nedeni :fenerbahçe fanatikliği tabiki
    Eksi repi ben yolladım, burada lafı bana söylemişsin sanırım. Fenerbahçe fanatikliği ile alakası yok. Ben şu an hıristiyan olsam kim ne diyebilir, Türküm ama hıristiyanım var say. Ne değişir? Herkesin dini kendine...

Milli forma ile o hareketi yapar bence. Neden yapmasın ki? İran Milli Takımı mıyız biz? Veya Suudi Arabistan? Kendinize gelin lütfen.

Eksi rep yolladım, çünkü yorumunu ve düşünceni beğenmedim. Eksi rep yollayıp yollamama da karışacak değilsin herhalde!

Del Piero_10 Misafir

Hakan Şükür için ''Fethullahçı o,almayın milli takıma'' diye haykıranlara karşı bende milli formayla istavroz istemiyorum diyebilirim

sözüm sana değil böyle düşünenlere

bazılarına oyuncuların gittiği cuma namazı bile batıyor,bende bunu anlamıyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Konu nerelere gelmis.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Arkadaşlar Türk olupta Hristiyan olamazmı? Peki Anelka Fransa milli takımıyla çıktığı maçta dua ediyor gol atınca secde durumuna geçiyor. Neden Fransızlar büyütmüyor?

Ayrıca Mehmet i GS li olmama rağmen se-vi-yo-rum.Çünkü Tugaydan sonraki en iyi ön liberomuz.Dinamo gibi çalıştı maaşallah.

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut
    Arkadaşlar Türk olupta Hristiyan olamazmı? Peki Anelka Fransa milli takımıyla çıktığı maçta dua ediyor gol atınca secde durumuna geçiyor. Neden Fransızlar büyütmüyor?

Ayrıca Mehmet i GS li olmama rağmen se-vi-yo-rum.Çünkü Tugaydan sonraki en iyi ön liberomuz.Dinamo gibi çalıştı maaşallah.
    Tamamda Hakan Sukur macta bir dua etmeye kalksa ne rejim kalir ortada ne devlet. Sorun burada ya zaten. Sen baskasina gosterdigin hosgoruyu zerre kendi evladina gostermiyorsun.

Aurellonunda Tugaydan sonra en iyisi oldugunu kabul ediyorum ama bu isin civigi cikacak.Sonra pisman olan gene biz olacaz soylemedi demeyin

Nesil
    2005
    Yer

Haan her maçta dua ederek oynuyor Kameralarda yakın çekim alıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Nobre'ye ihtiyaç yok, ama Aurelio'ya var. Aradaki fark bu. Şu an Türk Milli Takımının sol kanat sorunu var, Wederson Türk olursa bu mevkide o oynatılabilir.

Nobre yerine Nihat, H.Şükür, F.Tekke, G.Ünal, Necati, Ü.Karan, Tuncay gibi adamlar var.
    katılıyorum. ama kurallarda değişiklik olması lazım en az 5 yıl ideal di. şimdi adam yeni geldi mesela milli takımında oynamamış hemen türk oluyo. ya bi destur adam yeni gelmiş hemen türk o nasıl oluyo.

Nesil
    2005
    Yer

Ya bu Wedersonda Türk olsada rahatlasak.bence diğerlerinede gerek kalmaz.Ha unutmadan Batista için işlemlere başladı Konyaspor.

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut
    Haan her maçta dua ederek oynuyor Kameralarda yakın çekim alıyor.
    Bu bir ornek. .Anelka cuma namazini kilmaya gittiginde oven gazetelrimiz. Hakanin milli takimda cuma kilmasini yerdi. Oaly cifte standart.Konu iyice sapitti ama demek istedigim su. Hicbirzaman Turkevladina bir yabanci kadar kredi verilmiyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

bu arada taşkın, imzanın en üstündeki yazıya katılmamak mümkün değil. Bunun Düşünmen bence çok önemli bişi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

turkiyede yetişmiş bir yabancı olsaydı oynaması dogruydu.

aurelio oynayıp kazanacaksam oynatmam. mehmet güveni oynatıp yenilirim daha iyi. bugünü değil geleceğimi kurtarırım.

hiç milli olmayan bir adamın milli takıma adaptasyonunu hiç düşünmeden ilk maçta oynatıp denemek. gencecik mehmeti düşünseydi daha ii oludu.

arjantin gencecik messisini oynatıyor. türkiye de hiç mi messi yok sizce?

bugünü kurtarma endişesidir bütün bunlar...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by peluk
    turkiyede yetişmiş bir yabancı olsaydı oynaması dogruydu.

aurelio oynayıp kazanacaksam oynatmam. mehmet güveni oynatıp yenilirim daha iyi. bugünü değil geleceğimi kurtarırım.

hiç milli olmayan bir adamın milli takıma adaptasyonunu hiç düşünmeden ilk maçta oynatıp denemek. gencecik mehmeti düşünseydi daha ii oludu.

arjantin gencecik messisini oynatıyor. türkiye de hiç mi messi yok sizce?

bugünü kurtarma endişesidir bütün bunlar...
    Var Arda var oynadı. Can oynuyor, Nuri yeri geliyor oynuyor. Eğer bu yabancı herşeyi göze alıp Türk olduysa ve Milli Takımda da özveriyle oynuyorsa bence artık bunu sorgulamak gereksiz. Sonuçta artık o da bir TÜRKTÜR ve senin benim ne hakkım varsa aynı haklara sahiptir....
    "YÜCE ATATÜRK"

sıradan MEHMET olmaktansa Aurelio gibi mücadele eden bir MEHMET olmak cok cok daha iyidir
    gsliler ve bjklılar bıraksınlar bu saçmalıkları

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

bakın beyler elinde türkiye cumhuriyetinin nüfus cüzdanı bulunan herkes türktür bu böyle bilinsin.
    İşte Buda Kanıtıdır.

Exclamation

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    bakın beyler elinde türkiye cumhuriyetinin nüfus cüzdanı bulunan herkes türktür bu böyle bilinsin.
    İşte Buda Kanıtıdır.

Burda bi yanlışlık var =)

Sonradan Türk olunmaz, Ancak Türk Vatandaşı olunabilir ...

Nesil
    2005
    Yer

Aurelio Brezilyanın havasını unutmuştur O Artık Hem Türk hemde Vatandaş

Ayrıca imzamada yorum yapan Fenebahceli arkadaşıma teşekkür ediyorum.Ben laik ülkede yaşayan herkezin böyle düşünmesi gerektiğine inanıyorum.Ayrıca o spor yazarları Aurelio konusu gündem yapmak için irdeliyorlar..Bırakın yaa sizmi kurtaarıcaksınız milli takımı Yzarlar.koskoca fatih hoca var

Siteye koyduğunuz resimlere dikkat edin.. şimdilik sadece siliyorum tekrarı halinde gerekeni yapacağım...ayrıca laikle balantısı ne olayın?

TaşkınMahmut'a katılıyorum ve imzan çok hoşuma gitti Taşkın Keşke herkes senin gibi düşünse.

Del Piero_10 Misafir

o kağıdı almakla Türk falan olmadı ancak vatandaş oldu
    TÜRK oldu demek hatadır

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

türklük bu kadar ucuzmu allah aşkına o kimliği alan herkez türk değildir.unutmayınki şu anda terör örgütüne bağlı birçok kişide de türk kimliği vardır.
    bir rivayete göre doğuştan türk olmayınca sadece tanrı dağlarının zirvesinin suyunu içmesi gerekir çünkü tanrı türke adını burda vermiş.ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem sonuçta rivayet.......

Quote Originally Posted by hurmet
    Siteye koyduğunuz resimlere dikkat edin.. şimdilik sadece siliyorum tekrarı halinde gerekeni yapacağım...ayrıca laikle balantısı ne olayın?
    herkes "Mehmet Olunmaz Mehmet Doğulur" derken bişey olmuyoda.

Buna cevap yazınca mı oluyo ?!? nerde bu forumun demokrasisi ?!?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sekopej
    Var Arda var oynadı. Can oynuyor, Nuri yeri geliyor oynuyor. Eğer bu yabancı herşeyi göze alıp Türk olduysa ve Milli Takımda da özveriyle oynuyorsa bence artık bunu sorgulamak gereksiz. Sonuçta artık o da bir TÜRKTÜR ve senin benim ne hakkım varsa aynı haklara sahiptir....
    aurerlio 29 yasında ve gelecege yapılan bir yarırım deil. 2008 de oynayacagını zannetmem.

fatih terim onu bugunu kurtarmak için almıstır takımına.

ii bir oyuncu suphesiz ama ben olsam daha genc bir adamı milli takıma kazandırırdım

BEN OLGU DEĞİL REALİTEDEN BAHSEDİYORUM.

büyük bir rant bu
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

İtalya Milli Takımında şu ana kadar milli olmuş uyruklar :

Arjantin = 16
    Uruguay = 9

Varın gerisini siz düşünün. Hiç yabancı olmadığını söylediğiniz İtalya Milli Takımında bile şu ana dek 16 Arjantinli, 9 Uruguaylı forma giymiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ayrıca almanyanın forvet hattının tamamı yabancı uyruklu.
    Klose: Polonya
    Podolski: Polonya
    Odonkor: Gana
    Neuville: İsviçre
    Asamoah: Gana
    Kuranyi: Brezilya

Evet, aynen senin de yazdığın gibi Almanya o şekilde.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by peluk
    aurerlio 29 yasında ve gelecege yapılan bir yarırım deil. 2008 de oynayacagını zannetmem.

fatih terim onu bugunu kurtarmak için almıstır takımına.

ii bir oyuncu suphesiz ama ben olsam daha genc bir adamı milli takıma kazandırırdım

BEN OLGU DEĞİL REALİTEDEN BAHSEDİYORUM.

büyük bir rant bu

Şu anda 28 yaşında Aralıkta 29 olacak Ayrıca 2008 de de oynayacak bence 30-31 yaşında bir futbolcu oynamayacaksa kaç yaşında oynayacak. Mehmet ümit takımda oynasın GS de de oynamaya devam ederse ve başarılı olursa Milli Takım'a da alınacaktır, İlk 11'de de oynayacaktır. Terim değil miydi 17 yaşında Emre'ye formayı veren. O nedenle bir korkunuz olmasın eğer o oyuncuya inanıyorsa yaşa bakacağını zannetmiyorum....
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri