1 ile 30 arası toplam 82 sonuç

Konu: Felipe Melo

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Ben sizden çok küçük bir açıklama istiyorum 1er satırlık.
    Dirtiness özelliği oyuncu ne yaptığı için yüksek olur?
    Agression özelliği oyuncu ne yaptığı için yüksek olur?
    Lütfen 1er 2şer satırlık minik açıklamalar istiyorum.
    Sadece bu konuda bilgim olması için soruyorum.Yoksa kelimelerin anlamlarını biliyorum tabi ki
    Amacım emin olmak.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Ben sizden çok küçük bir açıklama istiyorum 1er satırlık.
    Dirtiness özelliği oyuncu ne yaptığı için yüksek olur?
    Agression özelliği oyuncu ne yaptığı için yüksek olur?
    Lütfen 1er 2şer satırlık minik açıklamalar istiyorum.
    Sadece bu konuda bilgim olması için soruyorum.Yoksa kelimelerin anlamlarını biliyorum tabi ki
    Amacım emin olmak.
    Dirtiness, oyunun faullu oynanmasi.

Aggression, oyunun sert oynanmasi.

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Dirtiness, oyunun faullu oynanmasi.

Aggression, oyunun sert oynanmasi.
    Öncelikle belirteyim ki yanlış anlaşılmayayım. Yazdığım hiçbir şey hiç kimseyi iğnelemek veya herhangi birisi ile tartışmak için değildir.
    Madem ki çok faul yapan oyuncunun Dirtiness'i yüksek oluyor, Mehmet Topal'ın ligde en çok faul yapan oyunculardan biri olmasına rağmen Dirtinessi'nin 8 olması nasıl açıklanıyor?

Ayrıca şunu da sormak isterim Felipe Melo ve Emre Belözoğlu gibi sahada iğrenç, saygısız ve kin dolu oynayan oyuncuların hangi özelliği yüksek oluyor ki bu oyun stilleri FM'ye yansısın ?
    Last edited by walcott07 : 22.Nisan.2014 at 15:42

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by walcott07 View Post

Öncelikle belirteyim ki yanlış anlaşılmayayım. Yazdığım hiçbir şey hiç kimseyi iğnelemek veya herhangi birisi ile tartışmak için değildir.
    Madem ki çok faul yapan oyuncunun Dirtiness'i yüksek oluyor, Mehmet Topal'ın ligde en çok faul yapan oyunculardan biri olmasına rağmen Dirtinessi'nin 8 olması nasıl açıklanıyor?

Ayrıca şunu da sormak isterim Felipe Melo ve Emre Belözoğlu gibi sahada iğrenç, saygısız ve kin dolu oynayan oyuncuların hangi özelliği yüksek oluyor ki bu oyun stilleri FM'ye yansısın ?
    Oyuncunun cabuk sinirlenmesi, temperament.
    Oyuncularin sportmenlik disi hareketleri (saygisiz/igrenc/kendisini yere atma/hakeme itiraz vs. hareketler), sportmanship.
    Surekli tartisilacak hareketler yapmalari da controversy.

Topal'a gelince, yukarida da yazmistim. Topal bu sezona kadar bu tip cok faul yapan bir oyuncu degildi. Pozisyonunu koruyarak oynayan, mecbur kaldiginda rakibe mudahale yapan bir oyuncuydu. Bu sezon ozellikle cok daha fazla faullu oynamaya basladi. Tabii bunda Ersun Yanal'in taktiginin, Topal'in kendisinden daha fazla etkisi var muhtemelen.

Eskisehirspor'da Alper'i bu sekilde kullaniyordu (2 sezonda 23 sari kart).
    Trabzonspor'da Huseyin Cimsir (2 sezonda 23 sari kart).
    Manisaspor'da bir sezonda Nizamettin, Ugur Inceman ve Selcuk Inan, 10'ar tane sari kart.
    Gencler'de bir sezon Zdebel 14 sari, 2 kirmizi kart. Digerinde Skoko 8 sari kart.
    Ankaragucu'nde Yilmaz Ozlem 2 sezonda 25 sari kart, 1 kirmizi kart.
    Denizlispor'da Bulent Akin 7 sari, 1 kirmizi kart.

Belki de Topal'in dirtiness'i yukseltip, aggression'u dusurmek gerekecek. Acikcasi Topal'in bu kadar cok faul yaptigini ilk defa bu sezon gormeye basladigimiz icin uzerinde biraz dusunup, test edip, ona gore degerlendirme yapmak gerekecek.

Mesaj Yetkileri