Süper Kupa Öncesi İddaalı Açıklamalar...
Galatasaray'da Bulunduğu Zaman İçerisinde Takıma Yavaş Yavaş Sözünü Geçirdiğini Söyleyen Çiçeği Burnunda Hoca;"Büyük Bir Camia'nın Bana Yüklediği Sorumluluk Yadsınamaz Derecede Büyük Bunu Kavrayarak Hareket Etmeye Çalışıyorum. Takım Benim Dediklerimi Yavaş Yavaş Uygulamaya Başladı. Bunu'da Sahada Meyvelerini Alarak Göreceğimizi Düşünüyorum."Şeklinde Özetlemiş Oldu.... Süper Kupa Maçı İçin Görüşlerinin Sorulması Üzerine;" İlk Ciddi İşime Süper Kupa İle Başlamak Güzel Olacak. Kaliteli Bir Takımız. Sakat Olan Burağı Aratmayacak Bir Performans Bekliyorum Oyuncularımdan. Süper Kupayı Kazanmak İçin Ben Ve Oyuncularım Hazır Durumdayız. İnşallah Kupayı Kazanan Takım Biz Olmak İstiyoruz. "şeklinde Belirtmiş Oldu.
Söz Sırası Fenerbahçe Takımı Teknik Direktörü Ersun Yanaldaydı. Yaptığı Açıklamada Galatasarayı Yenmek İçin Varımızı Yoğumuzu Ortaya Koyacağız. Böyle Bir Hoca'nın Bu Takımda İşi Olmadığını Göstermek İstiyoruz. Şeklinde Açıklaması İlerleyen Zamanlarda Galatasaraylı Hoca'nın Bu Büyük Stresi Kaldıramayacak Şeklinde Yorumlandı.
Tugay Çok Sinirli Şekilde Gelmişti.
- Küstah Herif.
- Ne Oldu Tugay Hocam.
- Sormayın. Rakibin Hocası Sizi Bildiğin Aşağıladı
- Merak Etme Bana'da Geldi O Sözleri. Yarın Ona Bu Sözleri Yedireceğim. Güzel Planlarım Var Ona Karşı.
- İnşallah Yoksa Bizi Cidden Topa Tutar Bu Hoca...
- Sen Merak Etme Tugay Hocam.