Quote Originally Posted by Leonadias View Post
Yakar kardeşime katılıyorum , daha iyi transferler olmalıydı. Bedelsizleri kovalamak veya yaşını almış ama halen iş yapabilecek kumaşı sağlam maliyeti ucuz birilerini takımda görseydik biraz daha iyi olabilirdi.
Transferlerin her maçta sana farklı performans göstereceklerini söyleyebilirim , bir bakmışın kazanmışlar bir bakmışın fark yemişler , nitekim Gençlerbirliği maçı örnek teşkil ediyor .
Devre arasında alabilirsen lider vasıflı oyuncular al.
Mesela önerebileceğin oyuncular varmı. Şu anda başkan 3,5 m TL transfer parası verdi.106,000 de maaş bütçesi var.

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
Hakan özdoğan Türk regenler için iyi olabilir ama 5 sene sonrası nasıl olur bilemem çünkü ofansif orta saha oyun kurucu olarak kullanıcaksın büyük ihtimal; yaratıcılık, takım oyunu, soğukkanlılık gibi forvet arkası oynayacak bir oyuncu için mental özellikleri kötü. Onu eğitecek sağlam bir mentalist lazım Kuyt gibi mesela. Bana kalırsa çalışkanlığı gelişirse, driblingi, ilk dokunşu, bitiriciliği falanda var iki yönlü orta saha olarak kullanırdım. Tabi bu yönde eğitmek lazım
Geleceği zaman uzun daha 3 yılı var. Bu arada Kuyt u ikna edebilirsem belki olabilir ama çok zor gözüküyor.Önerilerin olursa çok sevinirim. Bu transfer olayını bir beceremiyorum. Fenerbahçe kardeş klup olduğundan onla ilgilendiğini gördüm hemen zıpladım başkasını tercih etmesin diye 1 m verdim.