1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Futbolculuktan Sonra | Çanakkale Dardanelspor [1.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Benden teknik direktör olursa sendende asistan olur kısmı bomba

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Benden teknik direktör olursa sendende asistan olur kısmı bomba
    Aynen güzel cevap vermiş.

Başarılar dilerim.

3. Default

@William Rookwood Teşekkürler

@rexpo1994 Sağol hocam

@yakar350 @pusathan01 Beğendiğinize sevindim

@5267 Kariyer hikaye şeklinde devam edecek.

4. Default

10/07/2013

Umutla birlikte Çanakkale'ye gelmiştik. İlk defa menajer olacaktım. Kulüp kapısından içeriye girdiğimizde bizi oyuncular ve teknik heyet karşıladı. Futbolcularla konuştuktan sonra başkanın odasına çıktık.

Başkan: Hoşgeldiniz Çanakkale'ye.
    Ben-Umut: Hoşbulduk.
    Başkan: Hocam bildiğiniz gibi bu sene kümede kalmak istiyoruz. Bu konuda size güvenim tam.
    Ben: Bence çıtayı daha yüksekte tutmak gerekiyor. Kadro PTT 1. Lig kalitesinde bir kadro. Bence bu sezon üst lige çıkabiliriz.
    Başkan: Hedefi yüksekte tutmaya gerek yok. Kadromuz kaliteli ama hiç bir oyuncuda güven yok.
    Ben: Siz bu işi bana bırakın, gerekli güveni getirebileceğimi zannediyorum.

Odadan çıktık oyuncularla toplantı ayarlanmasını istedim. Başkanla biraz kulübü gezdik ve tarihinden bahsetti. Sonra antreman sahasına indik başkan ve Umut la birlikte. Oyuncuların bu sezon ki fikirlerini sorduğumda kaptan adaşım Uğur Çelik farklı bir cevap verdi. Bence PTT'ye çıkabiliriz hocam dedi. Tüm takım ona bakıyordu, ardından bende Uğur gibi düşünüyorum dediğimde Umut dürttü beni o güzel şivesiyle "abi napırsen?" dedi. Oyuncuları ve Umut'u ikna ettikten sonra eksik olan bölgeleri tartıştık beraber ve 3 oyuncu takviyesi yaptık...

Artık resmi olarak Dardanelspor gibi köklü ve başarıya aç bir kulübün menajeriydim. Ardından yeni evime gittim. Gece saat 5'e kadar takımı inceledim ve bir taktik düşündüm.

Taktiğimiz

Transferlerimiz

Hazırlık Dönemi

Mesaj Yetkileri