Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Akigolar Bu Sezon Avrupaya Gidebilirler Mi ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Şampiyonlar Ligine Giderler

3 25.00%
  • Avrupa Ligine Giderler

8 66.67%
  • Gidemezler

1 8.33%
1 ile 30 arası toplam 186 sonuç

Konu: Akigolarda Avrupa Sevdası [2.Sezon]

Hybrid View

Abi Niasse'ı Elden Çıkar Dedim Çünkü Özellikleri Düşük Bence Onun Yerine Emre Güral Falan Kiralıyabilirsin.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by ZlatanDenenmez View Post
    Abi Niasse'ı Elden Çıkar Dedim Çünkü Özellikleri Düşük Bence Onun Yerine Emre Güral Falan Kiralıyabilirsin.

eski sürümde falan mı bahsediyon bilmiyom ama bu devre arası güncelleme ile fena bir oyuncu olmadı Niasse gerçekteki gibi oldukça hızlı ve iş görecek kapasitede bu yıl durumuna bakacaz artık hem ilk yılı oldugundan satılmıyor da. Emre Güral bu yıl olmaz ama aklımda benim Kral (:

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post

eski sürümde falan mı bahsediyon bilmiyom ama bu devre arası güncelleme ile fena bir oyuncu olmadı Niasse gerçekteki gibi oldukça hızlı ve iş görecek kapasitede bu yıl durumuna bakacaz artık hem ilk yılı oldugundan satılmıyor da. Emre Güral bu yıl olmaz ama aklımda benim Kral (:
    Abi Herhalde Eski Sürüm Kaldı Aklımda Özür Dilerim Bitiriciliği 10 Falandıda Emreyi Almıştım Çok Katkı Sağlamıştı Gelecek Senelerde Kadrona Katmalısın.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Abi Herhalde Eski Sürüm Kaldı Aklımda Özür Dilerim Bitiriciliği 10 Falandıda Emreyi Almıştım Çok Katkı Sağlamıştı Gelecek Senelerde Kadrona Katmalısın.

Nias baya sağlam profillini atarım unutmazsam. Emreyle daha önce çalıştım profilinin çok üstünde oynuyor 2 sene kral olmuştu üst üste sahte oynatmama rağmen (:

Abi Keşke Ivan Cesarı Yollamasaydın Kaliteli Oyuncuydu Sertanıda Rotasyonda Kullanabilirdin Okan,Cemil,Rafa,Özgür Transferleri Çok İyi Olmuş Diğerleri Benim Kafamda Soru İşareti.
    Soru işaretleri kalkmıştır heralde (:
    Quote Originally Posted by emirby View Post
    Transferler güzel kar de etmişşin.Geriye sadece maçları beklemek kalıyor.
    Quote Originally Posted by emirby View Post
    Profilleri gayet güzel ben beğendim.Özellikle Arthur'u kafa vuruşu çalışınca çok iyi yerlere gelebileceğini düşünüyorum.

Arthur önce Türkçe öğrensin diğer yandan oyun içi tercihlerini geliştirsi. bu yıl ilerde Nias ve bruno olacak muhtemelen

Geleceğin Takımını Kurmuşsun

O kadar da değil ortalama bi kadro sadece birkaç oyuncumuz var kaliteli olarak

Mesaj Yetkileri