Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Akigolar Bu Sezon Avrupaya Gidebilirler Mi ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Şampiyonlar Ligine Giderler

3 25.00%
  • Avrupa Ligine Giderler

8 66.67%
  • Gidemezler

1 8.33%
Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 186 sonuç

Konu: Akigolarda Avrupa Sevdası [2.Sezon]

Abi Niasse'ı Elden Çıkar Benden Söylemesi Bu Arada Başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Başarılar dostum çok keyifli olacak
    malatyAdana!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Akhisar'da başarılar abi

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Akhisar'da başarılar abi

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Neee diaz geri mi döndü oşgeldin bea diaz geri dünmene sevindin gari :-) :-) :-)

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Akhisarda başarılar dilerim.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by ZlatanDenenmez View Post
    Abi Niasse'ı Elden Çıkar Benden Söylemesi Bu Arada Başarılar.
    Eyv ama Niası ilk sezon oldugundan satamam ayrıca neden elden cıkarayım ki
    Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Başarılar dostum çok keyifli olacak
    inş saolasın (:
    Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Akhisar'da başarılar abi
    Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Akhisar'da başarılar abi
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Akhisarda başarılar dilerim.
    Eyv beyler (:
    Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Neee diaz geri mi döndü oşgeldin bea diaz geri dünmene sevindin gari :-) :-) :-)
    Eyv (:

Abi Niasse'ı Elden Çıkar Dedim Çünkü Özellikleri Düşük Bence Onun Yerine Emre Güral Falan Kiralıyabilirsin.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Abi Niasse'ı Elden Çıkar Dedim Çünkü Özellikleri Düşük Bence Onun Yerine Emre Güral Falan Kiralıyabilirsin.

eski sürümde falan mı bahsediyon bilmiyom ama bu devre arası güncelleme ile fena bir oyuncu olmadı Niasse gerçekteki gibi oldukça hızlı ve iş görecek kapasitede bu yıl durumuna bakacaz artık hem ilk yılı oldugundan satılmıyor da. Emre Güral bu yıl olmaz ama aklımda benim Kral (:

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post

eski sürümde falan mı bahsediyon bilmiyom ama bu devre arası güncelleme ile fena bir oyuncu olmadı Niasse gerçekteki gibi oldukça hızlı ve iş görecek kapasitede bu yıl durumuna bakacaz artık hem ilk yılı oldugundan satılmıyor da. Emre Güral bu yıl olmaz ama aklımda benim Kral (:
    Abi Herhalde Eski Sürüm Kaldı Aklımda Özür Dilerim Bitiriciliği 10 Falandıda Emreyi Almıştım Çok Katkı Sağlamıştı Gelecek Senelerde Kadrona Katmalısın.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Artık top başı zamanı ! Yönetime küme düşmemeye çalışacağımızı belirttik. Zira diğer hedefler arasında aman aman büyük para farkı yoktu epeydir de Türkiye'de takım çalıştırmadığımdan ötürü bu hedefi uygun gördük.

Görüldüğü üzre mali olarak çok da iç açıcı bi konumda değiliz kasa bomboş durumda. Öncelikle kadroyu karşımıza alıp taktiklerimize şöyle bir baktık kim lazım kim yetersiz nereye takviye olabilir kim para edebilir güzel bir analizden sonra çalışmalarımızı başlattık ve bu doğrultuda transferlerimizi gerçekleştirdik

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu yıl kullanacağımız taktikleri paylaşmak isterdim ama epey geniş bir taktik skalamız var hatta birkaçını da beğenmeyip silmiştim dolayısıyla tek tek paylaşamıcam lakin istek üzerene taktikleri ya da en çok hangisini kulanırsak onları paylaşabiliriz

Gelelim transferlerimize

Abi Keşke Ivan Cesarı Yollamasaydın Kaliteli Oyuncuydu Sertanıda Rotasyonda Kullanabilirdin Okan,Cemil,Rafa,Özgür Transferleri Çok İyi Olmuş Diğerleri Benim Kafamda Soru İşareti.

Transferler güzel kar de etmişşin.Geriye sadece maçları beklemek kalıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İmkanlarımız oldukça kısıtlıydı ama Bilal imdadımıza yetişti psv dahil ciddi klüplerden teklif gelse de biz en yüksek bonsrvis bedelini kabul ettik. Eldeki malzemeye göre taktik geliştirmek yerine taktiklerimize uygun oyuncular alma imkanımız olmuş oldu böylelikle. Fena bir transfer dönemi geçirmedik aslında. Kiraya gönderdiklerimizin sözleşmesi 2015de bitiyordu alıcıları da çıkmayınca biz 2 yıllık kiraya gönderdik böylelikle maaşlarından kurtulmuş olduk kiradan döndüklerinde de zaten sözleşmeleri bitecek. Yedek takımdaki oyuncuların özellikle yabancıların alıcısı çıkmayınca serbest bırakmak durumunda kaldık. Gelelim oyuncularımızı tanıtmaya

Spoiler: Gaston Pezzuti 

Spoiler: Rafa 

Spoiler: Tolga Ünlü 

Spoiler: Okan Alkan 

Spoiler: Cemil Adican 

Spoiler: Özgür İleri 

Spoiler: Mahmut Tekdemir 

Spoiler: Renato 

Spoiler: Leandro Gracian 

Spoiler: Arthur 

Profilleri gayet güzel ben beğendim.Özellikle Arthur'u kafa vuruşu çalışınca çok iyi yerlere gelebileceğini düşünüyorum.

Geleceğin Takımını Kurmuşsun

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İlk sezon için geleceğe yönelik yani önümüzdei 2-3 yıl içinde tamamen oturtmayı planladığım kadro için epey iskelet oyuncu bulduk. Özellikle geçmişte çalıştığım Rafa-Arthur gibi gençlerin yanına yine yabancı sınırlamasından ötürü sağ bekimize 2 yerli genç kattık. Stoper hattımızda yerlilerden düşünüyoruz. Normalde defansif orta saha olan Özgürü stoper, stoper olan Mahmutu savaşçı orta saha olarak kullanacağız. Serbest transfer olarak da kağıt üstünde kaliteli yabancılarla fena bir kadro kurmadık.

Elbette böyle oranların olması normal. Kişisel oalrak bi hedef belirlemediğimi belirtmeliyim. Zira herşey kağı üzerinde olmuyor. Yepyeni kadro ve alışılmadık taktiklere alışmak yabancıalrın dil öğrenme süresi, moral vs bir çok etmenle karşı karşıyayız. Ne kadar sürede uyum sağlayıp moralleri oturtabiliriz bilemiyorum dolayısıyla bi hedefimiz açıkcası yok. Ama kafamda oluşan bir plan var elbet. İlk yarı 30 puan barajını hedef koyduk kendimize şayet bulabilirsek işte o zaman sezon sonu için çok daha net hedefler koyabiliriz. Diğer yandan Türkiye kupasında kendimizi gruplara atabilirsek yine çok erken olmasına karşın bir süpriz yapıp dilimize kesinlikle almadığımız Avrupayı belki düşünebilriz

Prim olarak lig ve kupayı normalde bıraktık. kasamızda çok az bi para var yüksek primle onu harcamayı istemedim düşük verip oyuncuları da huzursuz etmeden normal primle yola çıktık . Saha ölçülerimizi en geniş olarak bildirdik zira hücum da oynasak kontra da oynasak sahayı enine boyuna kullanmayı planlıyoruz. ve son oalrak hazırlık kampımızı da paylaşalım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Abi Herhalde Eski Sürüm Kaldı Aklımda Özür Dilerim Bitiriciliği 10 Falandıda Emreyi Almıştım Çok Katkı Sağlamıştı Gelecek Senelerde Kadrona Katmalısın.

Nias baya sağlam profillini atarım unutmazsam. Emreyle daha önce çalıştım profilinin çok üstünde oynuyor 2 sene kral olmuştu üst üste sahte oynatmama rağmen (:

Abi Keşke Ivan Cesarı Yollamasaydın Kaliteli Oyuncuydu Sertanıda Rotasyonda Kullanabilirdin Okan,Cemil,Rafa,Özgür Transferleri Çok İyi Olmuş Diğerleri Benim Kafamda Soru İşareti.
    Soru işaretleri kalkmıştır heralde (:
    Quote Originally Posted by emirby View Post
    Transferler güzel kar de etmişşin.Geriye sadece maçları beklemek kalıyor.
    Profilleri gayet güzel ben beğendim.Özellikle Arthur'u kafa vuruşu çalışınca çok iyi yerlere gelebileceğini düşünüyorum.

Arthur önce Türkçe öğrensin diğer yandan oyun içi tercihlerini geliştirsi. bu yıl ilerde Nias ve bruno olacak muhtemelen

Geleceğin Takımını Kurmuşsun

O kadar da değil ortalama bi kadro sadece birkaç oyuncumuz var kaliteli olarak

Hazırlık maçların çok iyi.Ligdede böyle devam etmeni umuyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Transferler hayırlı olsun eminim oyunculardan en yüksek verimi alacaksındır.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Yabancı oyuncuları ilk defa gördüm ama profilleri baya iyi
    malatyAdana!

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

1.Hafta

Spoiler: ISTATISTIK 

2.Hafta

3.hafta

Maalesef kötü bir başlangıç yaptık. Ligin en zor takımlarına karşı çok savunmasız yakalandık. Hemen sezon başı taktik oyuncu hiç bir uyum yokken çaresiz kaldık zorlu ekiplere karşı fikstür şanssızlığı diyelim. Sıkıntımız şu ki herşeyiyle yeni bir ekip kurduk ve moraller v uyum yükselmeden düştü bu tüp durumlarda toparlamak zor oluyor önümüzdeki 2-3 maçta 3-4 puan çıkaramazsak durum daha da vahim bir hal alabilir

Zor fikstürle başlamışşın kadrodada çok yeni oyuncu var.Kadro uyumu daha oturmamıştır.İlerki 3 maçta toparlanıp puanları toplamaya başlayabileceğimizi düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Zor fikstürle başlamışşın kadrodada çok yeni oyuncu var.Kadro uyumu daha oturmamıştır.İlerki 3 maçta toparlanıp puanları toplamaya başlayabileceğimizi düşünüyorum.
    Aldık 3-5 puan

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Lige kötü başlamışız ama sen düzeltirsin hocam

28. Default

Başarılar.

Bence İlk Üç Maçtan 3-4 Puan Çıkarabilirdin Hadi Hayırlısı

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Senin kariyere hayırlı bir yorum yapayım. Küme'de kal Diaz.

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri