Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 143 sonuç

Konu: Kaplanlarla Zirve Yürüyüşü | Hull City 201-15 I. Sezon

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Fena başlamamışsın aslında. İlerleyen maçlarda daha iyi sonuçlar alırsın.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Fevklade başlamışız Crystal Palace mağlup gelmeseydik iyi olurdu neyse süper başlangıç uzun soluklu kariyer olması dileğiyle

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

@ walcott07 Ligde başlangıç daha iyi olabilirdi en azından Crystal Palace maçını kazanabilirdik

@ rexpo1994 Ben senden çok daha iyi sonuçlar bekliyordum. Rakipler ligin zayıf takımlarından ama belki güçlü takımlara karşı iyi oynarız bilmiyorum nasıl olacak göreceğiz

@ NothingFound404 Öncelikle başarılar hocam. Maçlar genellikle iyi ve sunumun çok hoşuma gitti devam

@ CagatayKaplan Fevklade başlamışız Crystal Palace mağlup gelmeseydik iyi olurdu neyse süper başlangıç uzun soluklu kariyer olması dileğiyle

@ William Rookwood Fena başlamamışsın aslında. İlerleyen maçlarda daha iyi sonuçlar alırsın.

Bende anlamadım arkadaşlar sizi yeni takım, yeni taktik, yeni umutlar napalım her maç 3 5 mi atalım anlamadım ki hem korkutmamak lazım diğer takımlarıda alıştıra alıştıra göstericez kendimizi

BARCLAYS PREMİER LİG ŞAMPİYONLUK ADAYLARI İNCELEMERİ II. KISIM

6.HAFTA | ARSENAL - NEWCASTLE UNİTED

Spoiler: Takımların Sahaya Dağılımı 

Spoiler: Maç Detayları 

7.HAFTA | NEWCASTLE UNİTED - EVERTON

8.HAFTA | MANCHESTER UNİTED - NEWCASTLE UNİTED

Spoiler: Takımların Sahaya Dağılımıı 

9.HAFTA | SWANSEA - NEWCASTLE UNİTED

10.HAFTA | NEWCASTLE UNİTED - FULHAM

CAPİTAL ONE CUP 4.TUR | NEWCASTLE UNİTED - ARSENAL

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

| 10.HAFTA İTİBARİYLE PREMİER LİG PUAN TABLOSU |

- Genel Değerlendirme -

- Son 5 haftalık duruma bakacak olursak, performansımız mükemmele doğru seyrediyor. Zira oyuncularımın taktiğe olan adaptasyonları ve uyumları artık sona doğru yaklaşıyor ve her geçen gün biraz daha kıvama geliyoruz.

- Maçları tek tek ele alacak olursak eğer;

6.haftada ki Arsenal maçında iyi bir oyun ortaya koymaya çalışsakta bunu beceremedik. İki takımda sahaya temkinli çıkınca çok kısır bir maç oldu ve FM oynadığım yıllar boyunca gördüğüm en rezil maçların belki de başında bu maç gelir. Hiç bir organizasyon yok sadece orta alanda üstünlük kurma çabaları halinde geçen bir maçtı. Neyse ki biz golümüzü atarak maçtan 3 puan almasını bildik.

7.haftada ki Everton maçı, bu sezon ki o ana kadar oynadığımız en iyi maçtı. Hem oyun anlamında hemde seyir zevki anlamında bizi tamamen tatmin etti. Everton karşısında geriye düşmemize rağmen oyunu bırakmıyarak soyunma odasına beraberlikle gittik. Bu bizim için büyük bir moral kaynağı olmuştu. İkinci yarı tamamen oyun kontrolünü elimize alarak son 15 dakika da maçı koparmayı bildik.

8.hafta Manu maçı bizim için kritik bir maçtı, çünkü yenersek liderlik koltuğuna oturma şansımız vardı. Maça temkinli başladık, rakibimizin üzerimize geleceğini bildiğimiz için dizilişimizi bozmadan kontrayla Manu'yu vurmayı düşündük ve bunuda 25. dakikada Cisse'yle başardık.

9. hafta mücadelesinde, Swansea deplasmanına gittik ve muhteşem bir oyunla 3puanı aldık. Ben Arfa'nın golüde görülmeye değerdi. Bale'nin barça maçında attığı golü düşünün bir benzerini Ben Arfa sağ kanatta yaptı

Ve 10.hafta müsabakasında evimizde Fulham'ı ağırladık. Swansea'ye uyguladığımız 5lik tarife bu maçtada geçerli oldu.

Kupada ki Arsenal maçına gelirsek eğer, efsane bir maç oldu... Geriye düştük, Arsenal 1-0 öne geçmesine rağmen ataklarından vazgeçmedi ilk yarı boyunca sürekli üzerimize geldi. Bizde kupa maçı olması nedeniyle rotasyona gitmiştik, ileri üçlüde Goufrann, Remy, Marveux, savunmanın solunda Haidara, kalede Alnwick, orta sahada Gosling, savunmada da Taylor'a şans vermiştik. Her neyse ez cümle Arsenal'in yoğun baskısı altında kontralarla sonuca ulaşarak belkide gidecek olan bir maçı farklı kazanarak şovumuza devam ettik.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Voov! Mükemmel maçlar çıkarmışsın, helal olsun valla. Newcastle'ımız şampiyon olacak bu yıl.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Ha şöyle ya işte senden beklediğim performans bu hocam

Yakın meşaleleri şampiyonluk geliyor, rakip tanımıyosun ligde

Muthis bir seri yakalamisiz, buyukleri devirmisiz. Boyle devam

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Maçlar müthiş gidiyor. Sene sonunda kutlama yapalım

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Hele bir dur daaa ) Bu ne süratt

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Maçlar süper çılgın

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Bu skorları isteyip duruyordunuz işte alın size fark Ama nazar değdirdiniz takıma bize yakışmayacak sonuçlar aldık zaman zaman...

11.HAFTA | NORWİCH CİTY - NEWCASTLE UNİTED

12.HAFTA | NEWCASTLE UNİTED - CARDİFF CİTY

13.HAFTA | NEWCASTLE UNİTED - HULL CİTY

14.HAFTA | WEST HAM UNİTED - NEWCASTLE UNİTED

15.HAFTA | WEST BROMWİCH ALBİON - NEWCASTLE UNİTED

16.HAFTA | LİVERPOOL -NEWCASTLE UNİTED

17.HAFTA | NEWCASTLE UNİTED - TOTTENHAM

18.HAFTA | NEWCASTLE UNİTED - MANCHESTER CİTY

19.HAFTA | CHELSEA - NEWCASTLE UNİTED

|BARCLAYS PREMİER LİG 2013-14 SEZONU İLK YARISI PUAN DURUMU|

* Arkadaşlar saat geç oldu sabah iş var malum Maçları koymak istedim gerekli analizleride yarın daha detaylı olarak yapacağım, takip ettiğiniz, vakit ayırıp yorum yaptığınız için teşekkürler ediyor ve iyi geceler diliyorum Turksportal ailesi

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Biraz inişli çıkışlı sonuçlar olmuş. Ama ilk yarıyı lider bitirmişsin tebrik ederim.

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Hull maçı dışında kabul edilebilir

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Cardiff beraberliği kötü,Hull maçı berbat diğer maçlarda olması gerekeni yapmışsın

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Kanki yardırıyorsun valla helal olsun , skor psdsi istersen yollarım

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Bana atar mısın? 8 sezondur paint le uğraşıyorum

Harika gidiyorsun. Buyuklere karsi yenilmemissin. Rakiplere dikkat et ama, pesini birakmiyorlar

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Sonuçlardan anladığım kadarıyla bu sene ki Çekmecespor gibi büyük takımları rahatlıkla eziyorsun. Ama kendinden daha küçük takımlara karşı biraz fazla puan kayıpları yaşanıyor gibi. O sorunu da hallettin mi önünde kimse duramaz.

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Sonuçlardan anladığım kadarıyla bu sene ki Çekmecespor gibi büyük takımları rahatlıkla eziyorsun. Ama kendinden daha küçük takımlara karşı biraz fazla puan kayıpları yaşanıyor gibi. O sorunu da hallettin mi önünde kimse duramaz.
    Büyük takımların klasik sorunudur sende bilirsin ara sıra sıradan takımlara puan kaybederler

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Biraz inişli çıkışlı sonuçlar olmuş. Ama ilk yarıyı lider bitirmişsin tebrik ederim.
    Nazar boncuğumuz onlar adanalı sağolasın..

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Hull maçı dışında kabul edilebilir
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Cardiff beraberliği kötü,Hull maçı berbat diğer maçlarda olması gerekeni yapmışsın
    Hull'un içine barça kaçmıştı o maçta bizde garibim siirt jetpaspor gibi oynayabildik

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Bişeyler yapıyoruz işte psd istemediğin kadar var bendede ama çok ayrıntılı böylesi güzel hem basit hem yetiyo bize gelecek sezon bi değişiklik yaparısz sağolasın

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Harika gidiyorsun. Buyuklere karsi yenilmemissin. Rakiplere dikkat et ama, pesini birakmiyorlar
    Çakallar ayağımızın takılmasını bekliyorlar ama sezon sonu dönüp güzel bi hareket çekicem onlara

- John: Merhaba sevgili izleyiciler bu hafta Newcastle'ın bu sezonki inanılmaz yükselişi hakkında konuşmak ve sevgili Jamie ile taktikleri hakkında tartışmak istiyoruz. Programımıza hoş geldin Jamie, öncelikle bu sezonu kısaca bizim için değerlendirebilrmisin ?

- Jamie: Merhaba John öncelikle beni programınıza davet ettiğiniz için teşekkür ederim.. Sezonun geneline bakacak olursak söylediğin gibi Newcastle 18 maçlık periyotta inanılmaz işler çıkardı. Bunun dışında beni şaşkınlığa sürükleyen bir diğer olay ise L'pool'un inanılmaz kötü performans oldu.

- Bende o konuya gelmek istiyordum açıkçası. Brendan Rodgers ile sezonun flaş ekiplerinden biri olacağı konuşuluyordu sezon öncesi Liverpool'un, ama durumları ortada bunu neye bağlıyorsun Jamie ? Trajik bir durumları var ortada.

- Liverpool çok büyük hayal kırıklığı yarattı tüm kesimlerde, Brendan'ın kimyası Liverpoolla uyuşmadı bununla beraber; Suarez ve Gerrard'ında aynı anda sakatlanması takımın iki mevkisinede adeta kazmayı sapladı John. Fakat son haftalarda aldıkları galibiyetler onları düşme hattından uzaklaştırdı.

- Peki tekrar Newcastle'a gelirsek; EPL gibi kanat varyasyonlarının büyük önem taşıdığı bir ligde menajer Yakar takımı kanat oyuncuları olmadan oynatıyor...

- Aslında Yakar'ın yapmak istedikleri çok basit... Tamamen Ben Arfa'dan maksimum verim almaya çalışıyor bana kalırsa. Nitekim santraforlarının ikili olması onların çapraz koşuları sayesinde Ben Arfa gibi hızlı ve fuleli bir oyuncuya rakip savunma hattı arasında boşluklar yaratıyor.

- Peki riskli değil mi ? İşler yolunda gitmese şuan ligin dibinde olabilirdi Newcastle. Zira dizilişleriyle takım savunmalarının alakası yok.

- Ben takım savunmalarını çok beğeniyorum; savunmalarını orta sahaya kadar çıkartıp alan daraltıyorlar, hücum hattından başlayan bir press uyguluyorlar ve rakibe top oynıyacak alan bırakmıyorlar.
    Taktik tahtamız üzerinde inceleyecek olursak eğer John; bordolar rakip savunma hattı ve lacivert halkalar Newcastle hücum hattı. Top rakibe geçtiği an santraforlar beklere önde press uygulayarak rakibin kanattan gelmesini engelliyorlar. Ben Arfa'da stoperlere press uyguladığı vakit rakibe topu şişirmekten başka şans kalmıyor. İşte ben Yakar'ın bu felsefesine hayranım 4.bölgede bunaltan bir press ve rakibe oyun kurma şansı kalmaması...

- Jamei evet oyun anlayışları rakibin oyununu bozmaya yönelik pressleri takdire şayan. Ama hücum yönünde neler olacak rakip ataktayken Newcastle kontralarında sıkıntı yaşamıyor takım bunun sebebi sence nedir?

- Haaa işte can alıcı kısım orası, rakip ataktayken forvetler beklerle birlikte savunmalarına kadar geliyorlar alanı daraltmak için. Hal böyle olunca kontralarda sıkıntı yaşanması bekleniyor ama unuttuğunuz birşey var oda HATEM BEN ARFA ! Bu taktiğin kilit ismi o. Dikkat ederseniz Yakar Ben Arfa olmayınca bu taktiği kullanmıyor başka oss yokmu takımda var, ama başka Ben Arfa yok... Kontra atağa kalkındığı vakit ilk toplar ileride muhtemelen rakip markajından sıyrılmış Arfa'ya gidiyor oda kimi zaman kendisi alıp gol yapıyor kimi zamanda asist özelliğiyle arkadaşlarına gol attırıyıor. Söylediğim gbi Yakar'ın taktiği son derece basit... marifet onu kusursuzca uygulayabilmekte...

Evet arkadaşlar herkese merhaba. Öncelikle performansımız hakkında çok şey yazılıp çiziliyor. Beni en iyi anlayan skysport yorumcusu Jamie'ye teşekkür ediyorum.. Eyvallah Jamie Reis...

Takımın performansına gelecek olursak genel anlamda futbolcularımın sahada gösterdiği özveriden çalışkanlıktan memnunum. Ufak tefek kazalar oldu ama olabiliecek sonuçlar futbolda bunlar var çok fazla üstünde durmaya gerek yok.. Zira şampiyonluğa oynuyorsunuz ve şüphesiz her takım sizi yenmek istiyecektir, buda sizin başarınızı gösterir.

Asıl dikkat çekmek istediğim nokta şu; 19 haftada sizin büyükler diye tabi ettiğiniz Manu, Chelsea, City, Arsenal, Liverpool, Tottenham gibi takımlara yenilmeyi bir kenara bırakın sahayı onlara dar ettik. Bizi esas başarılı kılan budur. Bu başarınında sırrı çok çalışmak ve hiç bir rakipten korkmadan kendi oyununu oynamaktır.

Sezon öncesi bazı kesimlerden eleştiri aldık. İşte neymiş efendim Yakar daha stajyermiş neymiş Brezilya'da gitsin plaj futbolu oynasın yaşıda genç karı kız kessin falanmışşş... Bana bunları diyenler bugün utançlarından Londra'nın Manchester'ın, Newcastle'ın sokaklarına çıkamaz oldular... son olarak şunu söylemek istiyorum farkındaysanız eşofmanla çıktım geldim çocuklar antrenmanlara devam ediyorlar, KORKARSANIZ BİR GÜN ELBET KAZANIRSINIZ AMA, ŞAVAŞIRSANIZ GÖNÜLLERİ HER ZAMAN KAZANIRSINIZ...

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hull'un içine barça kaçmıştı o maçta bizde garibim siirt jetpaspor gibi oynayabildik
    Demek öyle Barça kaçmış ha
    Ayrıca sakal yakışmış

Hullcelona

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

20.HAFTA | NEWCASTLE UNİTED - CRYSTAL PALACE

Crystal maçında sezonun ilk yarısında ki maçın hesabını gördük ve temiz bir oyunla net bir 3 puan aldık evimizde.

21.HAFTA | SUNDERLAND - NEWCASTLE UNİTED

Sunderland derbisine çok konsantre çıktık. İlk maçta 5-0 gibi ezici bir skorla mağlup etmiştik ezeli rakibimizi. Bu maçta da baskılı oyunumuz sonucunda rakibimize adeta pozisyon vermeyerek 3 puana 3 golle ulaşmayı bildik.

Spoiler: Maç Sonu 

22.HAFTA | SOUTHAMPTON - NEWCASTLE UNİTED

Son haftalardaki mükemmel formumuzu Southampton deplasmanında da sürdürdük ve ilk yarısında 4 gol attığımız maçtan galip ayrılarak zirvede ki yerimizi sağlamlaştırdık.

CAPİTAL ONE CUP ÇEYREK FİNAL | FULHAM - NEWCASTLE UNİTED

CAPİTAL ONE CUP YARI FİNAL İLK MAÇ | NEWCASTLE UNİTED - BLACKBURN ROVERS

CAPİTAL ONE CUP YARI FİNAL RÖVANŞ KARŞILAŞMASI | BLACKBURN ROVERS - NEWCASTLE UNİTED

FA CUP 3.TUR | NEWCASTLE UNİTED - COVENTRY

FA CUP 4.TUR | READİNG - NEWCASTLE UNİTED

| GENEL DEĞERLENDİRME |

Lige göz atacak olursak; büyüklerle ardarda oynadığımız kritik maçlardan çıkardığımız puanlar sonrasında takımda bir rehavet havası oluşabilir performansımız düşebilir korkusu vardı açıkçası ama futbolcularım tüm maçlara aynı konsantrasyonda çıkarak bu endişemi boşa çıkardılar. Seri galibiyetlerini devam ettirerek, farkl galibiyetlerde alarak yolumuza devam ediyoruz.

Capital One Cup'ta ise önümüze geleni yendik. Kupa maçlarına genellikle ligde çok şans vermediğimiz isimleri 11'e koyarak çıktık ve onlardanda maksimum verim aldık. Capital'de finale kadar yükselmeyi başardık ve Manu'nun rakibi olduk.

FA Cup'a bakarsak; Coventry ve Reading gibi Championship takımlarını rahat geçerek bir üst tura yükseldik. 5. turdaki rakibimizde West Ham oldu.
    Last edited by yakar350 : 25.Nisan.2014 at 09:59

Her kulvarda da harika gidiyoruz. Capital One Cup'ta ManU'nun gelmesi iyi olmus aslinda. Guzel bir karsilasma olur, umarim kazanan biz oluruz

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Nazar değmesin valla her kulvarda harika gidiyoruz.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Eleştirecek maç bulamadım bütün maçlar çok iyi

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Maçlar güzel gidiyor. Ben en çok brezilyada plaj futbolu- Karı kız kessini sevdim. Çok güldüm. Güzel cevap güzel kapak

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Yorumlar için sağolun gençler gidiyoruz işte uzun ince bir yolda

23.HAFTA | STOKE CİTY - NEWCASTLE UNİTED

24.HAFTA | ASTON VİLLA - NEWCASTLE UNİTED

25.HAFTA | NEWCASTLE UNİTED - ARSENAL

26.HAFTA | EVERTON - NEWCASTLE UNİTED

27.HAFTA | NEWCASTLE UNİTED - MANCHESTER UNİTED

28.HAFTA | FULHAM - NEWCASTLE UNİTED

FA CUP 5.TUR | NEWCASTLE UNİTED - WEST HAM UNİTED

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

İyi gidiyoruz şampiyonluk gelecek mi bakalım

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Deplasmanlarda yenemesekte yenilmiyoruz, bu da güzel. Takım evinde oynadığı maçlarda farka koşuyor.

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri