1 ile 30 arası toplam 1045 sonuç

Konu: "Toros Kaplanları" Dünyaya hükmetti. (2022-2023)

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Costa, fernando, heffner güzel takviyeler senin için takıma yararlı olacaklardır muhakkak

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Takviyelerden sonra takımda yükseliş olacaktır , bekleyelim bakalım nasıl bir sıçrama yaşayacaksın
    Takviyeler çok işe yaradı. Özellikle Fernandes-Timbo ve Leo çok iyi grafik çiziyorlar.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Transferle güzel umarım faydalı olurlar
    Evet faydalı oldular. Şu anda 3 transferimde çok iyi performans gösteriyorlar. Hele fernandesle leo leblebi gibi gol atıyor diyebilirim.

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Costa, fernando, heffner güzel takviyeler senin için takıma yararlı olacaklardır muhakkak
    Costa iyi fakat sakatlanınca yerine 18 lik bir türk sol beki koydum biraz sırıtsada iyi gidiyor. Yabancı sınırından dolayı kadroya giremiyor

Fernando malesef yabancı sınırından dolayı 8 linin dışında kaldı.

Heffner şuanda daha sağ beki kimseye vermedi. Hala ilk 11 de çıkıyor.

Fernandes-leo-ve timbo ilk geldiklerinden beri ilk 11 deler ve vermeye de niyetleri yok. Hatta fernandes daha 12 maç oynamasına rağmen en sevdiklerinde ben varım. Leo ise 12 maçta 7 gol 6 asistle oynuyor ama sağ kanatta oynuyor. Ereni kesmek istemedim.

Toplu güncellemeler birazdan gelecek.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Ligin sonlarına yaklaşırken durumlar karıştı.

Şu anda en çok gol atan takım konumundayız. Sağolsun hücumcularım iyi atıyorlar. Ama gol yemede de 3. sıradayız. Bunun nedenini çözemedim. Lig bitiminde taktiği paylaşıp sizlerden yardım isteyeceğim.
    Aşağıda Kasımpaşa-Gençlerbirliği ve Beşiktaşın kalan 5 maçlık peryotlarını paylaştım. Duruma göre avantajlı gibi görüküyorum. Bakalım son 5 haftada ne olacak.

Spoiler: Kasımpaşa Fikstür 

Spoiler: GençlerBirliği Fikstür 

Ben güncelleme ile ilgilenirken Gençlerbirliği daha Trabzon maçını yapmamıştı.

Spoiler: Beşiktaş Fikstür 

Bu bilgiler ışığında anketi cevaplarsınız.

Birde bir sorum olacak. Duruma göre çoğunlukta takım konuşmasını asistana yaptırıyorum. Ama bazen aşağıdaki gibi bir durum oluyor. Sizce nedendir. Asistanın beceriksizliği olabilirmi?

NOT: Bana en iyi kariyer oylmasında kariyerime oy veren arkadaş kim ise teşekkür ederim.

Mesaj Yetkileri