1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Televizyonları, bilgisayarları, paraları da çalmışlar. Bunlara nasıl bir kılıf bulunacak acaba çok merak ediyorum.

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Yahu riski miski bırak şimdi.

Yapılan suçtur,cezası verilmelidir.Nokta.Daha neyi tartışıyorsunuz anlamadım ki.

Bol bol GS Store açsınlar Fenerbahçeliler'in ağırlıklı olduğu yere,yağmalar yağmalar hapse girerler,umrumuzda da olmaz.
    Net güzel hamle olur. Bu mağazayı da bir an önce onarıp yeniden açılış yapmak lazım aslında, yağmalamanıza gerek yok isteyene açılış şerefine bir ürün hediye kampanyası da yapsak çok hoş olur.

Adalet, özgürlük deyip sonra da risk falan diyerek insanların özgürlüklerini kısıtlamaya çalışanlarla mücadele etmek zor, nasıl işlerine gelirse öyle davranıyorlar çünkü.
    Last edited by uAburak89 : 28.Nisan.2014 at 13:07

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Televizyonları, bilgisayarları, paraları da çalmışlar. Bunlara nasıl bir kılıf bulunacak acaba çok merak ediyorum.
    Bu lafından yola çıkarak hırsızlar kaosu fırsat bilip soymuşlar bizim üstümüze kalmış diyorum.

Bir görüntü falan olmadan bu tarz şeye de inanmam ben. Çünkü abartıldıkça abartılacaktır bu olaylar buna eminim. Yapılan bir yanlış elbette var ve biz ayıplasak da siz samimi bulmuyorsunuz zaten.

O sebeple hareketin yanlış olduğunu ben her zaman ki gibi belirtiyorum ama bu hırsızlık olaylarına falan inanmıyorum. Sen inanabilirsin tabii senin fikrindir zaten baya emin bir biçimde yazmışsın o sebeple tek diyebileceğim sosyal medyanın abartısına gelmemek en iyisi.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri