-
Baroni , Holmen, Krasic, Stoch (Yerine biri alınacak ise), Kadlec gibi oyunculara emekleri için teşekkür edip yollayarak işe başlamamız gerek.
Kadlec yerine stopere gerekirse yaşlı bir Türk oyuncu al yedek. Kadlec şuan boşa duruyor yani takımda onun yaptığını stoperde Bekir de yapar sol bekte zaten hiç bir şey yapmıyor boş bıraksan bile aynı hesaba denk düşer.
Holmen gerçekten sevdiğim bir oyuncu ama olmuyor. Bizim orta saha ona çok lüks kalıyor, Sivas gibi bir takıma gitse estirir ben buna eminim ama bizde gerçekten oynayacak kapasitesi yok.
Baroni için diyecek lafım yok 3-4 sezondur gidecek diye yazıyoruz ama adam bizi gömecek utanmasa. Ne halin varsa gör diyorum sadece.
Krasic bir işe yaramaz artık. Yaş olmuş 29/30 gittiği takım da bile 12 maça çıkabilmiş. Yaptığı istatistikler de iğrenç 2 gol atmış başka bir şeye karışmamış. Adı çok geçmişti ve taraftarın içinde kalmaması adına alındı diye düşünüyorum ben ve kesinlikle kızmıyorum yönetime.
Çünkü ne yalan söyleyeyim severdim Krasic'i sadece olmadı. En azından o formayı üzerine geçirdi diyoruz.
Stoch konusu bence birazcık karışık. Yaşı dolayısı ile çabuk silinmemeli diye düşünüyorum çünkü hem sempatik bir oyuncu hemde bize verdiği katkıyı biliyoruz hepimiz.
Eğer yerine adam gibi birisi alınacak ise yollasınlar ama alınmayacaksa gitmesin bence çünkü Ersun hoca onu kullanabilir diye düşünüyorum ben.
Gelelim yapmamız gereken transferler konusuna.
Alex gitti gideli bu takımın hücum anlayışı iyice değişti. Bir hücum anlayışımız falan kalmadı kısacası zorluyoruz zorluyoruz rakip hatayı yaparsa pozisyon bulup atıyoruz.
Ne bir ekstra vuruş kaldı, ne bir takımı yönlendirecek oyuncu. Ofansif yükü çekecek iyi bir isim almak gerek ben aslında en çok Cabella'yı isterim.
Belhada'yı alamadık zamanında 2 lira için keşke Cabella'yı alsak. Nefis bir oyuncu çalım desen var, teknik olarak da gayet iyi durumda.
Diego adı geçiyordu iyi olabilir ama yaşı sıkıntı. Bize gelecek oyuncu artık genç olsun da şurayı 2 sezon sonra tekrar düşünmek zorunda kalmayalım.
Cabella'yı istesek çok rahat alırız adamın flört halinde olduğu takım Gladbach. Tek avantajları Avrupa'ya katılma durumları ki bizim başkan parasal olayla her türlü bu oyuncuyu bize getirir.
Sağ tarafı Kuyt götürür diye düşünüyorum. Oraya üst düzey bir oyuncu alınmadığı sürece kesinlikle Kuyt'ı yollamamak gerek.
Kuyt kaç yaşında olursa olsun o enerjisi ile orayı çok iyi hallediyor. Bizim önceliğimiz sol taraf ve AMC dediğimiz yer olmalı.
Sow iyi hoş ama çok silik kalıyor, keşke kendisini forvette adam gibi kullansak.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
Mesaj Yetkileri