Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
O maç berabere biter gibi geliyor ama kazanırsın bir türlü.
Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
Son maç çok heyecanlı olacak Şampiyon oluruz olamasakta gönüllerin şampiyonusun
Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Evinde yener şampiyon olursun.
Quote Originally Posted by Leonadias View Post
Şampiyonluk geliyoooo
Quote Originally Posted by walcott07 View Post
Şampiyonluk gogo
Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
Sampiyon biziz, bosuna umitlenmesin Mourinho. Kendi seyircimizin onunde verirmiyiz sampiyonlugu
15 Dakika içinde herşey belli olacak ! bizimde şampiyonluğu evimizde kimseye vermeye niyetimiz yok...

BÜYÜK MAÇA DAKİKALAR KALDI !

İŞTE ŞAMPİYONLUK MAÇININ İLK 11'LERİ !

Maç öncesi iki takımın menajerleride birer basın toplantısı düzenledi, ilk olarak konuk ekip menajeri Jose Mourinho'nun basın toplantısından satır başlarını aktarıyoruz.

'' Evet arkadaşlar, bugün ligin kaderinin belli olacağı çok önemli bir gün... Şampiyonluğa olan inancımızı hiç bir zaman yitirmedik öncelikle onu söyleyeyim fakat; Newcastle çok güçlü, çok formda bir takım. Biz son haftalarda kaybederken onlar maçlarını kazanmasını bildi ve farkı kapattılar bu nedenle maçın favorisi onlar diyebilirim (Yersennizz). Chelsea'ye bakacak olursak, son maçlarımızı kaybettik kötü bir oyun ortaya koyduk ve şampiyonluğu tehlikeye attık. Futbolcularımla bir görüşme gerçekleştirdim antrenman öncesi; onlara şampiyonluğun herşey olmadığını zaman zaman başka kulvarlarında öncelik kazandığını söyledim. Ama bu demek değil ki şampiyonluğu istemiyoruz, Newcastle bize altın tepside bir şampiyonluk sunarsa neden hayır diyelim ? ''

Mourinho maç öncesi klasik konuşmalarından daha doğrusu taktiklerinden birisini daha yaptı. Rakibini favori göstererek, rakip futbolcuların havaya girip rehavete düşmesinden yararlanmak istiyor, Jose kurnazlığını bir kez daha gösterdi. Şimdi de Newcastle menajeri Onur Yakar'ın basın toplantısından öne çıkanlara bakalım.

'' Çok fazla konuşmak istemiyorum aslında söyleceğim bir kaç şey var sadece... Öncelikle takımı bu noktaya kadar taşıyan, mağlubiyetlerde alsak her geçen gün performanslarının üstüne koyarak oynayan futbolcularıma teşekkür ediyorum. Bir diğer teşekkürüde bizi hiç bir zaman yalnız bırakmayan taraftarımıza iletiyorum, onlar bizim olmazsa olmazımız onların desteğiyle Chelsea maçını kazanıp 87 yıl sonra şampiyonluğu bu şehre getirmek istiyoruz. Kısa ve öz bu takım bu stadta şampiyonluğu kutlayacak ! Teşekkür ederim...''