Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Akigolar Bu Sezon Avrupaya Gidebilirler Mi ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Şampiyonlar Ligine Giderler

3 25.00%
  • Avrupa Ligine Giderler

8 66.67%
  • Gidemezler

1 8.33%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 186 sonuç

Konu: Akigolarda Avrupa Sevdası [2.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Maçlardaki formsuzluk oyunculardaki moralsizlik tabii banada yansımış herşeye rağmen toparlamaya çalışıyorum takımı. Sıradaki rakip kasımpaşa ve sağ bekimiz Şener cezalı. Sonra mesaj kutumuza 20 kasımda bir haber düşüyor. Ozan Tufan sakatlandı. Moralimiz iyice bozuluyor yapacak bişi yok diyip devam ediyoruz. 1 gün sonra 3.sağ bekimiz Okan sakatlık haberi geliyor. Durun durun bitmediii

Elde avuçta sağ bek yok AMC oynayan genç Muhammedi sağ bek oynatıyoruz. O da ne dk 45 bir sakatlık var bakıyoruz aa Muhammed sakatlanmış..
    Spoiler: varan 1 

Ozan Tufan daha sakatlıktan çıkmamış turuncu hafif sakatlığının devam ettiğini bildiren simge var ama çaresiz oyuna aldık. dk 80 bir sakatlık daha aa Ozan yeniden sakatlandı...
    Spoiler: varan 2 

Ozanı da çıkarıp sağ beke Zuculiniyi alıyoruz göbeğe Orhanı çekiyoruz. Dk 90 bir sakatlık haberi daha bakın kenardaki isme kim var ?
    Spoiler: ve varan 3 

Yorum sizlerin...

Sakatlıklarda ciddi problemler var.Şansızlık yakandan düşmemiş Ama bulursun sen bir çaresini.

Bence gayet iyi bir ilk yari gecirmisiz. En azindan sezon sonunda gecen sene alamadigimiz AL biletini aliriz diye dusunuyorum

Su sakatliklar da bir birakmadi pesini

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Okan alkan da mı var 3 tane sağbek e rağmen sağbek de sıkıntı çekiyoruz büyük şanssızlık.

Oyundan soğuma sebebi ya

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by kaans98 View Post
    Oyundan soğuma sebebi ya
    Aynı durum bende de mevcut. Ama ben fizyoterapistimin olmayışına bağlıyorum. Transfer etmeyi unutmuşum da umarım düşündüğüm gibidir.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Bazı üzücü kayıplar olmuş ama maçlar güzel bence ilk devre için.Devre arası da 1-2 takviye yapar Avrupa Ligi'ne gideriz bu sezon için rahat olsun

Sakatlıklar Ibretlik

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by emirby View Post
    Sakatlıklarda ciddi problemler var.Şansızlık yakandan düşmemiş Ama bulursun sen bir çaresini.
    Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Bence gayet iyi bir ilk yari gecirmisiz. En azindan sezon sonunda gecen sene alamadigimiz AL biletini aliriz diye dusunuyorum

Su sakatliklar da bir birakmadi pesini
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Okan alkan da mı var 3 tane sağbek e rağmen sağbek de sıkıntı çekiyoruz büyük şanssızlık.
    Oyundan soğuma sebebi ya
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Aynı durum bende de mevcut. Ama ben fizyoterapistimin olmayışına bağlıyorum. Transfer etmeyi unutmuşum da umarım düşündüğüm gibidir.
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Bazı üzücü kayıplar olmuş ama maçlar güzel bence ilk devre için.Devre arası da 1-2 takviye yapar Avrupa Ligi'ne gideriz bu sezon için rahat olsun
    Quote Originally Posted by ZlatanDenenmez View Post
    Sakatlıklar Ibretlik

Aslında sakatlıktan ziyade sağ bek mevkiine yoğunlaşması ve kısa bir süre içerisnde olmasından ötürü oyunun bir türlü düzelmediğine dem vurmak istedim.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Yönetim yine sezon beklentisi değiştirme seçeneği sundu biz de üst sıraları zorlayabiliriz diyerek bir miktar para aldık. Devreye girerken yaklaşık 10 klüp civarı menejer olarak istedi Akhisar yönetimi göndermek istemedi biz de her seferinde maaş artımı istedik saolsun kırmadılar ve kasamıza bir miktar parada bu şekilde girdi. Eksik bölgelere ya da faydalanamadığım oyuncularla yolları ayırıp yerlerine takviye yaptık.

Spoiler: Gabriel Iancu 

Spoiler: Mansur 

Spoiler: Bard Finne 

Spoiler: Levent Ayçiçek 

Spoiler: Gustav Engvall 

Iancu gelince beklediğim verimi alamadığım Viconun kiralık sözleşmesini fesettik.

Sol bek Taglificao memnundum lakin Mansuru kelepire denk getirince kaçırmak istemedim. Arjantinliyide satmadan kiralayarak ilerde faydalanabilirim düşüncesindeyim.

Levent ve sezon başı kadromuza katttığımız Muhammedin sezon sonu sözleşmeleri bitiyordu onlarlada sözleşme imzaladık ve kiralık olan oyuncularımız sezon sonu tapusunu bedavaya almış bulunduk.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Tabi olmazsa olmaz sakatlıklar yeni transfer Finneyi buldu. Daha da kötüsü genç Mami 3 ay yok

Akhisarı çalıştırıyorum ama hani bahsettiğim beni isteyen 10 klüp normal takımlar değil kalburüssü takımlarda istiyor bilin istedim

Kadroya katacak oyuncu bulamadık yani eksik bölgeleri tamamlamıştık kadroyu yeterli gördük. Kasada para olunca yönetimden tesis gelişimi istedik. Saolsun epey yatırım yapıyoruz
    Spoiler: Antrenman Tesisi 

Spoiler: Alt yapı tesisi 

Spoiler: Stad Zemini 

Mevcut mali durum ve yatırımlar

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Son transferleri çok beğendim umarım üst sıraları zorlayabilirsin bu takviyeler ile şanssızlığı da kırmak gerek önce tabi Finne geldiği gibi sakatlanmış.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Mansur bu lig için çok iyi bir solbek bide geliştirirsen daha iyi olacaktır.Lancu,finne diğer transferlerde iyi. Ayrıca bütçe de çok iyiymiş.

Bütçe çok iyi Avrupa yolu açık bu transferlerle

Tez Zamanda Kariyerin Kapanması Dileğiyle Sana İskandinav Dışında Yerlerde Oynamaya Yasak Gelmeli

Epeydir Beddua Etmiyordum Sen Kaşındın Artık Kariyer Finişerliğine Tekrar Döneyim

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Son transferleri çok beğendim umarım üst sıraları zorlayabilirsin bu takviyeler ile şanssızlığı da kırmak gerek önce tabi Finne geldiği gibi sakatlanmış.

Geçen yıl da Zuculini gelir gelmez sakatlanmıştı. Biz hem rakip hem sakatlık hem oyun hatalarına karşı mücadele ediyoruz (:

Mansur bu lig için çok iyi bir solbek bide geliştirirsen daha iyi olacaktır.Lancu,finne diğer transferlerde iyi. Ayrıca bütçe de çok iyiymiş.
    Bütçe çok iyi Avrupa yolu açık bu transferlerle

Transferler sonrası alacak kimseyi bulamadık kasamızda kalan para o biz de yönetimden tesis istedik. Para olmazsa geliştirmiyorlar ama sağlam adımlar attık. Umarım sezon sonu iptal olmaz şuan plan aşamasında (:

Avrupaya inş gidecez CL potasından uzaklaştık. Biz de bir hastalık var kümeye oynayan takımlara puan verip yukarıyı zorlayanlara karşı galip geliyoruz

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Tez Zamanda Kariyerin Kapanması Dileğiyle Sana İskandinav Dışında Yerlerde Oynamaya Yasak Gelmeli

Epeydir Beddua Etmiyordum Sen Kaşındın Artık Kariyer Finişerliğine Tekrar Döneyim

İskandinava elbet dönerim Tilki misali ama biraz daha özlemek lazım abi (: Vakit bulursam dehşet-ül vahşet projem var

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

18.Hafta

Spoiler: ISTATISTIK 

19.Hafta

20.Hafta

21.Hafta

22.Hafta

23.Hafta

24.Hafta

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Fener karşısında 10 kişi oynamana rağmen yenilmemişsin BJK yi zaten sahadan silmişsin
    Küme düşmemek için yarışan Konya ve Rizeyle berabere kalmışsın.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bir tane 3 puan ligde neleri değiştirir hayırlı olsun bu arada geç oldu kusura bakma başarılar )

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Hocam Iancu nedir,ya 3.6 bir de ben almayı çok,istiyordum 30 fiyat çekti Liverpool helal olsun iyi kar yapacaksın

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Başarılar Juan abi Maçlarda güzel gidiyor bjk galibiyeti falan Beyler bu arada foruma bırakmış gibi oldum ama geri döneceğim Matematik 4 düşecek çalışmazsam birde başka olayları takıldık tabiki öyle bir şey olmadı imzaya bakmayın siz daha ama 22 Mayıs akşamı 2 zaferimizide kutlayacağız inşallah Dua edin benim için 22 mayısta San Marinoyla efsanevi dönüş yapıyorum abi bilgilendirmek için yazdım sorun olmaz değilmi
    Last edited by egebartu : 02.Mayıs.2014 at 00:02

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Başarılar Juan abi Maçlarda güzel gidiyor bjk galibiyeti falan Beyler bu arada foruma bırakmış gibi oldum ama geri döneceğim Matematik 4 düşecek çalışmazsam birde başka olayları takıldık ama 22 Mayıs akşamı 2 zaferimizide kutlayacağız inşallah Dua edin benim için 22 mayısta San Marinoyla efsanevi dönüş yapıyorum abi bilgilendirmek için yazdım sorun olmaz değilmi
    Bekliyoruz SanMarino dönüşünü

Bİraz seri galibiyetler seni yukarı çıkarır. Sende de hakemler hep karşı tarafı tuttuyormu? Adamlar elemanımı biçiyor faul bile vermiyorlarda bana.

Konya ve Erciyes'e karsi puan kaybetmeseydik iyi olurdu. Bu arada Iancu transferi de muthis

Çok fazla sakatlık olmuş. Benim Akhisar kariyerim vardı. Bende de kondisyonlar dert olmuştu. Sanırım bu dönemlerde çok iyi kondisyonerler ve fizyoterapistler gerekiyor en kazasız atlatmak için.

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Transferler on numara, Iancunun patlamasını görücez inşallah. Takımın klasik akhisar evde beraberlik deplasmanda farklı galibiyet

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Fener karşısında 10 kişi oynamana rağmen yenilmemişsin BJK yi zaten sahadan silmişsin
    Küme düşmemek için yarışan Konya ve Rizeyle berabere kalmışsın.

mesele de o zaten o 3 puanı alamıyoruz diğe yandan kaybetmiyoruz da enteresan :F

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Bir tane 3 puan ligde neleri değiştirir hayırlı olsun bu arada geç oldu kusura bakma başarılar )
    Nema problema kardeşim eyv (:
    Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Hocam Iancu nedir,ya 3.6 bir de ben almayı çok,istiyordum 30 fiyat çekti Liverpool helal olsun iyi kar yapacaksın

Transferlerimiz güzel de sahaya yansıtamıyoruz br türlü sezon sonu hele bir gelsin bütün meselelere el ataağım tesislerden zemine kadar neler etkiliyor oynuyomuzu analiz edecem

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Başarılar Juan abi Maçlarda güzel gidiyor bjk galibiyeti falan Beyler bu arada foruma bırakmış gibi oldum ama geri döneceğim Matematik 4 düşecek çalışmazsam birde başka olayları takıldık tabiki öyle bir şey olmadı imzaya bakmayın siz daha ama 22 Mayıs akşamı 2 zaferimizide kutlayacağız inşallah Dua edin benim için 22 mayısta San Marinoyla efsanevi dönüş yapıyorum abi bilgilendirmek için yazdım sorun olmaz değilmi
    Sıkıntı yok kardeşim Rabbim yar ve yardımcsın olsun
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Bekliyoruz SanMarino dönüşünü

Bİraz seri galibiyetler seni yukarı çıkarır. Sende de hakemler hep karşı tarafı tuttuyormu? Adamlar elemanımı biçiyor faul bile vermiyorlarda bana.

Sana öyle geliyordur maç öncesi hakemlere bak kartverme durumlarına hoşgörülü ise takımı kasap moduna al yok herşeye faul çalıyorsa oyuncuların top kapmasını hafif yap

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Konya ve Erciyes'e karsi puan kaybetmeseydik iyi olurdu. Bu arada Iancu transferi de muthis

Çok nadir karşılaştığım bir durum ufak takımlara karşı kitleniyoruz açamıyoruz. Sezon sonu bu hususa da el atacam. Şuan taktiklerimi degistirmek riskli yeni taktiğe anca sezon sonuna alışır.

Quote Originally Posted by Ramoscu View Post
    Çok fazla sakatlık olmuş. Benim Akhisar kariyerim vardı. Bende de kondisyonlar dert olmuştu. Sanırım bu dönemlerde çok iyi kondisyonerler ve fizyoterapistler gerekiyor en kazasız atlatmak için.

Aslında oyuncu kaddar personel kadroma da özen gösteririm. Sanırım tesislerde sıkıntı var kötü ve zemin de aynı derecede kötü bakalım gelişince tesislerimiz düzeliriz diye umuyorum

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Transferler on numara, Iancunun patlamasını görücez inşallah. Takımın klasik akhisar evde beraberlik deplasmanda farklı galibiyet

Aslında bu dediginde yukarda dediklerimle bağdaşıyor. Zemin futbolumuza engel oluyor olabilir

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Son maçlar güzel,bu kadroyla 3. bitirebilirsin ligi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Son maçlar güzel,bu kadroyla 3. bitirebilirsin ligi
    bitmez bitmez zemini yenilemedikçe bitmez (: