Giovinco ile anlaşıldı!
Kanat bölgesindeki oyuncu sayısını genişletmek istiyordum ve oyuncu arayışında Giovinco dikkatimi çekti.
Hemen anlaşmayı yaptık ve transferini gerçekleştirdik.
9 Milyon € harcadık bu transfere ancak güzel bir oyuncuyu aramıza kattık. Devre arası çok büyük bir süperstar almadım çünkü mantıksızdı çoğu oyuncu Şampiyonlar Liginde oynayamayacaktı.
Süperstar işini sezon sonuna bıraktım.
Spoiler: Oyuncu Profili
Bryan Oviedo ile anlaştık!
Ben Davies gerekse sakatlık, gerekse kırmızı kartları ile bizi çok eksik bıraktığı maçlar var.
Sol bek için alternatifimiz maalesef yok. Yedek stoper Lascellas ile idare ediyorduk ama o da tam olmuyordu.
Oviedo bu oyunda en sevdiğim isimlerden birisi. O yüzden ara ara bakarım girip ne yapıyor falan diye, baktım ki satmak istiyorlar.
1.1 Milyon € gibi uygun bir fiyata aldık. Gayet güzel bir transfer oldu bizim açımızdan.
Bir yıldız kaydı!
2 sezondur aldığımız başarıların en başında gelen adamı sattık. Açıkcası finansal açıdan falan değil onun yedek kalmasına kıyamadığım için sattım.
O takım için çok önemli bir oyuncu idi ama Rhodes ve Ferreyra'nın performansı ona yedek kulübesini gösterdi. En son 4-1'lik Galatasaray maçında oynattığımız oyuncunun yedekte çürümesini istemedim.
Giderken son olarak konuştuk ve ''İstediğin zaman kapımız sana açık'' dedik. Umarım bir gün tekrar yollarımız kesişir.
18 Milyon €'ya kendisi Benfica'ya sattık. Hayırlı olsun, üzgünüz Kaptan.