Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
Fener karşısında 10 kişi oynamana rağmen yenilmemişsin BJK yi zaten sahadan silmişsin
Küme düşmemek için yarışan Konya ve Rizeyle berabere kalmışsın.

mesele de o zaten o 3 puanı alamıyoruz diğe yandan kaybetmiyoruz da enteresan :F

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
Bir tane 3 puan ligde neleri değiştirir hayırlı olsun bu arada geç oldu kusura bakma başarılar )
Nema problema kardeşim eyv (:
Quote Originally Posted by Leonadias View Post
Hocam Iancu nedir,ya 3.6 bir de ben almayı çok,istiyordum 30 fiyat çekti Liverpool helal olsun iyi kar yapacaksın

Transferlerimiz güzel de sahaya yansıtamıyoruz br türlü sezon sonu hele bir gelsin bütün meselelere el ataağım tesislerden zemine kadar neler etkiliyor oynuyomuzu analiz edecem

Quote Originally Posted by egebartu View Post
Başarılar Juan abi Maçlarda güzel gidiyor bjk galibiyeti falan Beyler bu arada foruma bırakmış gibi oldum ama geri döneceğim Matematik 4 düşecek çalışmazsam birde başka olayları takıldık tabiki öyle bir şey olmadı imzaya bakmayın siz daha ama 22 Mayıs akşamı 2 zaferimizide kutlayacağız inşallah Dua edin benim için 22 mayısta San Marinoyla efsanevi dönüş yapıyorum abi bilgilendirmek için yazdım sorun olmaz değilmi
Sıkıntı yok kardeşim Rabbim yar ve yardımcsın olsun
Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Bekliyoruz SanMarino dönüşünü

Bİraz seri galibiyetler seni yukarı çıkarır. Sende de hakemler hep karşı tarafı tuttuyormu? Adamlar elemanımı biçiyor faul bile vermiyorlarda bana.

Sana öyle geliyordur maç öncesi hakemlere bak kartverme durumlarına hoşgörülü ise takımı kasap moduna al yok herşeye faul çalıyorsa oyuncuların top kapmasını hafif yap

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
Konya ve Erciyes'e karsi puan kaybetmeseydik iyi olurdu. Bu arada Iancu transferi de muthis

Çok nadir karşılaştığım bir durum ufak takımlara karşı kitleniyoruz açamıyoruz. Sezon sonu bu hususa da el atacam. Şuan taktiklerimi degistirmek riskli yeni taktiğe anca sezon sonuna alışır.

Quote Originally Posted by Ramoscu View Post
Çok fazla sakatlık olmuş. Benim Akhisar kariyerim vardı. Bende de kondisyonlar dert olmuştu. Sanırım bu dönemlerde çok iyi kondisyonerler ve fizyoterapistler gerekiyor en kazasız atlatmak için.

Aslında oyuncu kaddar personel kadroma da özen gösteririm. Sanırım tesislerde sıkıntı var kötü ve zemin de aynı derecede kötü bakalım gelişince tesislerimiz düzeliriz diye umuyorum

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
Transferler on numara, Iancunun patlamasını görücez inşallah. Takımın klasik akhisar evde beraberlik deplasmanda farklı galibiyet

Aslında bu dediginde yukarda dediklerimle bağdaşıyor. Zemin futbolumuza engel oluyor olabilir