1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arda da GS den ilk gittiğinde ne açıklama yapsa taraftarlar kızıyordu, Fatih Terim'e karşı da böyle bir şey oluşmuş galiba ne yapsa kızılıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Arda da GS den ilk gittiğinde ne açıklama yapsa taraftarlar kızıyordu, Fatih Terim'e karşı da böyle bir şey oluşmuş galiba ne yapsa kızılıyor.
    İkisi aynı şey değil,Fatih Terim gittiğinde neredeyse kimse ona kızmıyordu ama o zamanla yaptıklarıyla,kendi kendini bir hiç etti adeta,bunun en büyük örneği sitede Burak abidir.O kadar çok seviyordu ki ben onun bile bu kadar çabuk Fatih Terim'e yüzünü çevireceğini sanmazdım ama Fatih Terim ona bile yaptırdı.

Arda'ya hiç bir zaman bu kadar büyük bir tepki verilmedi,zaten tepki verilecek bir şey de yapmadı,sadece aşırı duygusal tipler tepki veriyordu.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Arda para kazandırıp gitse de çok zamansız gitti. Kalacağım dedi, sözünü tutmadı. Riera transferi Arda'nın ani gidişi sonunda gerçekleşti.

Fatih Terim'in bu gidişi ilk değil, 3. oluyor. Uefa kupası sonrası "kal bu sene" tezahüratı yapıldı, elini kalbine götürdü, sezon sonu gitti. Onca başarı yaşattı dedik, unuttuk. Şampiyon Lucescu'nun yerine geldi, saçma sapan transferler yapıp enkaz bıraktı gitti, canı sağolsun dedik. Türkiye Futbol Direktörü unvanı cazip geldi, taraftar evine gitti bırakma, gitme dedi. Beni kimse koparamaz dedi, tercihini Milli Takım'dan yana kullandı, yine gitti.

Sözünde durmayana, yalan söyleyene kızılır, çok normal.

Ben artık kızmıyorum da, sadece gülüyorum. Aslolan Galatasaray deyip Milli Takım ile birlikte götürürüm diyen adam Hamza Hamzaoğlu'na seçim yap diyor. Irkçılık konusunda ise yaptığı tamamen öne çıkma amaçlı, pek gündeme gelemiyor bu ara, normal. Eboue ve Drogba'ya yapılanın gerçekten mide sorunu olan insanların hazım problemlerinden ötürü olduğu yalanına inandıysa bir şey diyemem tabii ki...

Mesaj Yetkileri