1 ile 30 arası toplam 195 sonuç

Konu: Kiev’in golüne sevindiler

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben dedim arkadaşım, direkt bana söyleyebilirsin söyleyeceğini. Kocaman mahlasım yazıyor yanda. Kullanabilirsin.
    Diğer yandan bu fotoğraf fake. Eğilenin kollarına ,arkada oturanlara ve pankartın durumuna dikkat edelim, oynayan arkadaşın biraz acelesi varmış sanırım ya da Photo Shop'u iyi öğrenememiş daha. Biri diğerine göre çok ince görünüyor kolların ve pankartla üstüste olduğu yerlerde hatları çok keskin. Ayrıca derinlikleri farklı pankart, kol ve arkada oturan kişilerin.
    Diğer yandan gerçek ise de sadece çirkin bir hareket olduğunu kabul ederim, görüşüm ve duruşum değişmez. Daha önce bahsettiğim şovenist tavır tarafına dönmem söz konusu olmaz yani. Üç beş kişinin yazdığı ve astığı bir pankart ne beni ne de Kiev taraftarlarının tamamını bağlar. Eğer yapılan bir hareketten bütün bir kitleyi sorumlu tutacaksak hiçbir işin içerisinden çıkamayız. Örnek: Köprüdeki Galatasaray bayrağı olayında yapan 10 kişi için tüm Fenerbahçe taraftarını sorumlu tutabilir miyiz?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Valla arkadas ben o sözü kimin söyledigine bakmadım bakmayada gerek yok aklıma direk söylenilen geldi nick gelmedi(nick önemli degil söylenilen önemli) ayrıca ben bunda hiç bir fake göremiyorum eger fake olsa kaynagıda altta var ordaki adamlar durumu cakar sitelerine koymazlardı maglum kücük bi site degil orasıda yani.. Ayrıca fikir senindir yapılanlar bunlardır.. Ben bunuda sana cevap vermek için koymadım sadece sitelerde gezerken gördügüm ve daha cok kisinin görmesini ve yapılanların bilinmesini istedigim için koydum..Fenerbahceninde görüs acısından destege ihtiyacı yok(yani yenilmesini isteyince yenilmiyor veya galibiyet isteyincede olmayabiliyor) önemli olan stadı doldurmak 52 bin kiside yetiyor buna zaten Kimin bu fotograftan bi faydası olabilirki ugrasıpta bunu yapsın
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gravity
    Ben dedim arkadaşım, direkt bana söyleyebilirsin söyleyeceğini. Kocaman mahlasım yazıyor yanda. Kullanabilirsin.
    Diğer yandan bu fotoğraf fake. Eğilenin kollarına ,arkada oturanlara ve pankartın durumuna dikkat edelim, oynayan arkadaşın biraz acelesi varmış sanırım ya da Photo Shop'u iyi öğrenememiş daha. Biri diğerine göre çok ince görünüyor kolların ve pankartla üstüste olduğu yerlerde hatları çok keskin. Ayrıca derinlikleri farklı pankart, kol ve arkada oturan kişilerin.
    Diğer yandan gerçek ise de sadece çirkin bir hareket olduğunu kabul ederim, görüşüm ve duruşum değişmez. Daha önce bahsettiğim şovenist tavır tarafına dönmem söz konusu olmaz yani. Üç beş kişinin yazdığı ve astığı bir pankart ne beni ne de Kiev taraftarlarının tamamını bağlar. Eğer yapılan bir hareketten bütün bir kitleyi sorumlu tutacaksak hiçbir işin içerisinden çıkamayız. Örnek: Köprüdeki Galatasaray bayrağı olayında yapan 10 kişi için tüm Fenerbahçe taraftarını sorumlu tutabilir miyiz?
    Arkadaşım kusura bakma ama sen o fotografa FAKE damgası vurarak kendini kandırmaya çalışıyorsun.

Aslında sloganımız bu olmalı ; Uyaaan Artıık Uyaaaaaaaaan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Andriy
    Arkadaşım kusura bakma ama sen o fotografa FAKE damgası vurarak kendini kandırmaya çalışıyorsun.

Aslında sloganımız bu olmalı ; Uyaaan Artıık Uyaaaaaaaaan
    Quote Originally Posted by Lim10
    Yani o pankart bence de fake e benzemiyo.Valla bilmiorum ben aynı şey gs yada başka bi takım için olsa, yani hiçbişey için olmasa şu pankartı gördükten sonra nefret ederdim Kiev den .Sonuçta takımlarımız bir yana önce VATANNN!!Ve burdaki söz vatan hainlerimizi destekliyor.Şimdi mantık bunun neresinde ki; hala daha Kiev i desteklersin...

Aksine, dikkat ederseniz "Diyelim ki ben yanıldım, Fake olmasın," diye devam etmişim. Kendimi kandırma söz konusu değil anlayacağın. Görüşümü birkaç defa belirttim. Ben şovenizm karşıtı bir insanım, bu türden tüm görüşlerde bana ters geliyor. Aynen Türk takımı olduğu için Avrupa maçlarında Fenerbahçe'yi desteklemek gibi. Kısaca bir şeye uyanmam gerekmiyor sanırım, zaten birçok şeyin farkındayım. Örneğin bir Yunan takımı geldiğinde bizim statlarımızda asılan pankartlarla neredeyse aynı paralelde bu pankart. Ne yazık ki Dünya'da bu türden görüşler hakim ve her yerde yapılıyor bu hareketler. Ama tekrardan söylüyorum, bu asılan pankart gerçekse ne tüm Kiev taraftarlarını bağlar ne de benim olaylara bakış açımı değiştirir. Sanırım her iki mesaja da cevap vermiş oluyorum bu şekilde.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Gravity
    Adamlar o kadar profesyonel ki.! KAMERA kayıtlarına bile bu FAKE yi yapmışlar Allh allah teknoloji ne kadar ilerledi öyle..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Mesaj Yetkileri