az buçuk da olsa her turda para geliyor. Bellimi olur büyük takımlar erken havlu atarsa AL ye bile gidebilirdin. Benim ilk yılımda Ş.Urfaspor yarı final oynamıştıGruplarda Gs nin üstünde bitirmişti.
Hedef süper ligde finale kadar ilerliyebilirsen gelecek sezon için müthiş olur hem itibar hem mali açıdan
merhaba arkadaşlar 2.ligden > ptt 1.lig şimdide süper ligi zorluyoruz gittikçe heyecan artıyor o yüzden maçları 4-5 hafta toplu paylaşmak yerine eş zamanlı paylaşıcam daha hızlı - pratik hemde konuyu canlı tutmak adına böyle daha iyi olur diye düşünüyorum.
bu arada ziraat türkiye kupası'nı süper lig terfi edersem ağırlık vermeyi düşünüyorum.
TURGUTLU 7 EYLÜL MEZARLIĞI (!)
Yine iç saha yine mükemmel bir oyun %20sini deplasmanlarda gösterirsek ben diyorum ki bu takım Süper Lig'e çıkar.Galibiyetlerden sonra 2-3 sakat çıkmasıda manidar
Sırada Elazığspor deplasmanı var ligin başı çeken üçlüsünden birisi bir sürpriz yaparmıyız ? yapabiliriz ama yenemiyosan yenilmeyeceksin mantığıyla oynayacağız...
TURGUTLU DEPLASMANDA SÖNÜK
İki takımda kötü oynadı boş geçen bir maçtı hakemlerin bize kolay penaltı çalması artık sinirlendirmeye başladı beni.Dedim ya iç saha performansının %20si deplasmana yansısın Turgutluyu o zaman görün siz
bu arada neden bilmiyorum maç içinden görüntü almak istediğimde oradan inatla almıyordu yanlışlıkla sildiğim için oldu heralde önceki aldığım görüntüyü
17.Hafta mücadelesinde rakip Gaziantep BŞB bana 1.40 oran verilmesi geldiğimiz noktada beni gururlandırırken bir yandan da kıllandırıyor.
TURGUTLU YİNE SÜPÜRDÜ
Ligin yarısına gelinen haftada Turgutlu kendi evinde yine rakibini bozguna uğrattı taraftarlar şaşkın ev ve deplasman maçları ve iki ayrı takım.Bu arada bir parantez Hrvoje Spahija'ya baba sen nasıl frikik atıyorsun öyle,bir stoper ancak bu kadar teknik olur öğrenirsem yüklemeyi bu adamın frikiklerinden derleme yapacağım![]()
Gelelim devre arası analizine; kendimizi bir şekilde play-off potasında tutabildik işte puan durumu...
Asıl ibretlik farkı şimdi gözler önüne seriyorum ; bu iç saha performansımız herşey mükemmel
Fazla söze gerek yok
Gelelim hücum hattında bizi taşıyan futbolcularımıza
Mehmet Albayrak -- 2.ligde toprak-kar-çim demeden 31 maçta 26 gole imza attı bir üst seviye dedik kaldırabilir mi dedik ben susayım istatistikler konuşsun
Serkan Çiftçi -- Geçen sezon Dardanelin başını çeken isimdi biz çıktık onlar dardanel ile mutlu sona ulaşamadı ama gel kadromuza katıl güçlenelim dedik geldi ve sonuçlar ortada.
Önümüzde kaldı 17 MAÇ her maç FİNAL
Last edited by Military : 04.Mayıs.2014 at 17:19
Ne yaptın sen benim takıma ya
Güney nasıl performans gösterdi?
SEMİH ŞENTÜRK TURGUTLUSPOR'DA !
Sıradaki rakibimiz #Ankaragücü![]()
Semih gibi bir tecrübeyi almak çok iyi hocam sonuçlar da güzel ama deplasman sıkıntı olmuş.
Semih transferi on numara olmuş deplasmandaki oyun kurgunu yeniden gözden geçir derim ben
Sen onun yanına sonerle ereni de al gör sonrasını
Semih iyi olmuş. Deplasmanda ya çok saldırgan yada geride dur ben saldırgan oynuyorum![]()
Maçlar çok iyiBence bu sezon süperlige çıkacağız.
ANKARAGÜCÜ'DE 7 EYLÜL MAĞDURU
Yine güzel bir futbol,yine gollü bir galibiyet deplasmanda görmek istediğimiz hareketler bunlar.
Sıradaki rakip #Ankaraspor : Taraftar baskısı yok alırmıyız bu deplasmanı artık ? Alabiliriz.
Umarım öyle olur play-off bizi bekliyor gibi.
Dediğim gibi Soner,Eren kapılmış çoktan hatta birisi Süper Ligde şu an
Gözden geçirmek zorundayım çünkü sondan ikinciydim deplasmanda artık sonuncuyum tamamen
Deplasmanda'da güzel sonuç alsam ne olurdu tahmin edemiyorum![]()
TURGUTLUSPOR "DEPLASMANDA KAZANDI" ! ! !
Ben şunu farkettim kendimizi çok ezdirmişiz deplasmanlarda başlarda takım uyumsuzluğu gerçekten kötü etkilemiş takımı tıpkı içeride oynadığımız gibi oynadık Ankara maçını şimdi korksunlar bizden diyorum sadece.
Veee sıra geldi #Karabükspor maçına ilk maçı unutmadık ona göre oynayacağız.
İŞLEM TAMAM !
Hırslı çıktığımız maçta tek kelimeyle ezdik diyebilirim.Her zaman ki iç saha oyunumuzdu hesabı kestik.
Yeni transferlerde takıma katılıyor sağlamdık daha sağlam giriyoruz son düzlüklere artık.
----------------------------------------------
Transferlerimiz ;
Semih Şentürk ---> Serbest olarak geldi.
Spoiler: Profil
Conor Henderson ---> Premier Lig oyuncusu Arsenal ve Hull City tecrübesi var serbest olarak geldi.
Spoiler: Profil
Ankarayı evinde yenmek iyi olmuş istatistikler göz kamaştırıyor![]()
Maçlar güzel gidiyor. Transferler hayırlı olsun![]()
HÜSRAN
Rize baştan söylediğim gibi baya baya üstündeler ligin e deplasmandaki durumumuz ortada yapacak birşey yok hedef maç değildi.
Bu 3 maçlık seride maalesef tek galibiyet alabildik.
Seri çok müthiş olmuş , potaya sokmuş seni ama bu seneden fazla birşey beklememek gerek seneye şampiyonda çıkarız. Fakat daha çok maç var işler değişir zorlayabildiğin kadar zorla dediğim gibi olmazsa seneye süpürerek çıkarız
Deplasman şansızlığını kırmışsın ama onu geliştirmen gerekiyor.
Kesin süper ligde olan erendirBendeki değeri şuanda 5,75 M TL oldu.
![]()
Başarılar hocam takipteyim alt ligler zevkli olur![]()
BİR TURGUTLU KLASİĞİ !!!
Bu 7 Eylül stadı öyle birşey ki arkadaşlar kariyer yaparsanız görürsünüz bu saha oynatıyor abi bizi
Yavaş yavaş sona yaklaşırken sıradaki rakibimiz #Manisaspor
Teşekkürler de biz Süper lig yolcusu gibiyiz geç kaldın kardeşim
Aynen Eren süper ligde ama Bucada bekleneni verememiş 12 maçta 4 golü var..
Beklenti yokta gidip bir takımı 4-1 yenince ister istemez Süper lig düşüncesi oluşuyo artık![]()
Birde bunu deplasmanda yapsan güzel olacakta![]()
DEPLASMAN FATİHİ (!) TURGUTLUSPOR
Evet gözlerimize inanamıyoruz deplasmandaki 3.galibiyet...Maça gelecek olursak Mehmet Albayrak tam bir reyiz hat-trick yaparak bu kritik deplasmandan takımını çıkardı.
25 Hafta sonunda oluşan puan durumu son 9 hafta artık...
5 puanlık bir fark var. Kapanmayacak bir fark değil. İyi oyunu sürdürdüğün sürece çıkacağına inanıyorum.