Çok gereksiz bir yazı olmuş.6 atan da o ''şark zihniyeti'' 4 yiyen de,ŞL'de gruptan çıkanda.Bizim takımın asıl problemi motivasyon,işin ciddiyetinin farkına,golleri birer birer yiyince varıyorlar.Takımın içini göremediğimiz için bu oyuncular hakkında ''Mancini'nin ayağını kaydırıyorlar'' falan demek haksızlık olur.Sıkıntının motivasyon olduğunu büyük maçlarda ki sağlam oyunumuzdan fark etmeniz lazımdı,bilmiyorum fark eden de çok olmuştur zaten.
Sezon başında Fatih Terim'in olduğu zaman da bu saçma oyun vardı,belki Fatih Terim üç-beş fırça atar geçerdi ancak Fatih Terim gitti,Mancini geldi.Bu kökten bir değişiklik,üstüne üstlük birde sürekli hücum düşünen takım,hem hücumu hem defansı belli düzeyde yapmaya çalışınca alışamadı,tökezledi.Defansı sıkı tutsa gol atamadı,hücumda başarılı olsa defansta saçma hatalar oldu.
Mancini gitmesin demiyorum veya oyuncular gitsin de demiyorum.Bir bekleyelim,gelecek sene nasıl olacak. 4. yıldız falan tabi ki önemli ancak daha da önemlisi bu takımın geleceği.1 sene dolmadan 2 tane teknik direktörlük değişimi çok fazla yarar sağlamaz.