Borussia Dortmund’un yıldızlarından Kevin Grosskreutz gittiği bir dönercide kendisine bağıran Köln taraftarıyla tartıştı ve ona döner fırlattı.

Bild'in duyurduğı habere göre takımının izin gününde takım arkadaşı Julian Schieber ile birlikte bir dönerciye gidip yemek sipariş eden Grosskreutz, burada kendinine bağıran bir Köln taraftarı ile tartışmaya başladı.

Bundesliga’ya çıkışlarını kutlayan Köln taraftarları, Dortmundlu oyuncuya bağırınca gerginlik yaşandı. Grosskreutz, bu esnada elindeki döneri bir Köln taraftarına fırlattı.

Bu olay hakkında konuşan 25 yaşındaki oyuncu, "Elbette iyi bir davranış değildi. Bunun içim özür dilerim" dedi. Olayın diğer kahramanı taraftar Marco B. ise, Dortmundlu oyuncudan şikayetçi olacağını söyledi.