Quote Originally Posted by davidvilla View Post
O halde gs'in ceza aldigi konuyla farklı bir durum degil mi?

Gs butce acigi yuzunden ceza alıyor
Bjk gelir gideri yalan beyan ettigi icin aliyor

Ikisi aynı suç olsa tamam haklısın ama bambaşka.
FFP denilen olay bu sene uygulanmaya başlayacak diye biliyorum ben de. Teknik olarak aynı sebep olması mümkün değil. Belki aklımda yanlış kalmıştır, tam emin değilim. Cuma günü UEFA açıklayacak, aynı sebepse ona göre ceza verirler zaten, kimse de kalkıp laf söylemez.

İşin komik yani, Beşiktaş da bu sene Avrupa Kupalarına katılacak ve onların da mali durum hiç de iç açıcı değil ama nedense hiç haber çıkmıyor. Kendilerine oldu mu her şeyden yırtmak isteyenler, bize geldi mi adalet bekçisi oluyorlar bir anda.

Umarım bu Cuma hiç ceza almadan atlatırız, biz sevinirken, diğerleri üzülür. 2 gün daha bekleyelim, kesin açıklama olmadan da iddialı olmamak, timsaha gelmemek lazım başkaları gibi. Sonra büyük rezillik oluyor.

Ekleme:

UEFA tarafından 30 Haziran 2011 ve 30 Eylül 2011 dönemlerine ilişkin olarak gerçekleştirilen denetimde Beşiktaş, UEFA Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Kuralları’nın 65. maddesindeki, ”Futbol kulüplerine vadesi geçmiş borçların olmaması” ve 66. maddesindeki ”Çalışanlara ve/veya vergi dairelerine vadesi geçmiş borçlarının olmamasına” ilişkin hükümlerle ilgili olarak, mevzuat ihlali gerçekleştirmiş olma ihtimali nedeniyle disiplin kuruluna sevk edilmişti.
http://spor.milliyet.com.tr/besiktas...80/default.htm

Sebep bu şekildeymiş, bizim diğer futbol kulüplerine vadesi geçmiş borcumuz var mı bilmiyorum. Vergi borcu aynı. Demirören için evrakta sahtecilik yaptığı söyleniyordu. Bizimkiler belki uzlaşmaya giderek ilgili kurumdan borcu yoktur yazısı aldı. Bilemeyiz. Şu anda zaten sadece Galatasaray değil, başka kulüpler de inceleniyor. Beşiktaş ile aynı kefeyi koymak hem bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak gibi duruyor, hem de biraz temenni. Neyse bakalım, görelim. Zaten büyük bir ceza alırsak başta Ünal Aysal olmak üzere gereken tepki verilir, kulübü kötü duruma getirenlere sahip çıkacak kadar cahil değiliz.