Gs nin oynadığı trömsö talısı var ya onu al ..Ama o avrupa kupalarına katılabilri..
Gs nin oynadığı trömsö talısı var ya onu al ..Ama o avrupa kupalarına katılabilri..
kardes be kariyer yapmak için takım arastırıyom laf olsun diye degil senin actıgın konu ne önce ona bakkkkkkkkOriginally Posted by zaper
bu arada istanbul kardes sagol
neyse millet cvp bekliyorummmm
Kardeş Tromso var valerenga var
baska varmı kardes yawwww
"lyn" die bi takım var gençleri çok süper bi dene istiyosan ama hangi ülkeydi yaw! Norveç galba ama bi arkadaşlara sor''' İyi takım"
haaaaaaa onu biliyom ben lyn norvecteeeee
ama ben son cıkan yamayı yükledigim için iyi oyuncuları baska takımda
rosenborg
tromso
bunlar eglenceli
yaaaa tromsöyü herkez cimbomu eledi diye söylüyor baska ilgin c oykmu
ya bırak oyna yaa
24 saat burdamı durcan onu begenmiyom bumu güzel diye oynıcaksan oyna fmyi
ya kardes laf olsun diye acmadım konuyu kariyer yapcam ondan
ok seç o zaman rosenborgu
bende sana ne diyorum onları biliyom bana ilgin c bir takım lazım hilede yapmıcam stadı kücük basarıya aç bir takım lazım
kardes takımımı buldum lizbon olcam sporting bakalım naSIL bir kariyer olcak
Arkadaşlar böyle konular için sabit yeni bir takım önerilerinizi bekliyorum başlığı var, orayı kullanalım. Konu taşınmıştır.....
"YÜCE ATATÜRK"
turkiyeden gençlerbirligi yabancı takım diyosan sevilla
SEKERSPOR u alabılırsın sergen ahmet dursun bıde yanına hakan sukur 4-5 tane de serbest adamlar var onları alırsan 2.lig A kategorısıne cıkarsın
ordanda ver elini super lig![]()
arkadasım sen baltık veya iskandinavya ulkelerinin takımlarından birini isitiyon ya.al sana takım.seni super sarar.danimarka liginden.bronby....
dediğin ülkelerden birinde değil ama bence zenith i dene iyi oyuncuları var ama hiç başarısı yok parası da yok şimdi fatih tekkeyi nasıl aldılar ben de şaşırdım heralde oyundaki paraları az ama oyuncuların geleceği parlak örneğin kerzhakov diye bir oyuncusunu 5 yıl oynattım hep gol kralı oldu ve 20 milyon yuroya livırpula sattım
italya ligi sampdorria
Arkadaslar ben yeni oyuna baslıcam toplam 3 lig açıcam en zewkli 3 ligi bana yazarak yardımcı olurmusunuz bide o liglerden herhangi guzel bi takım
tur ita ing
ita ing isp en zevkli zor lig olabilir
herkese göre deişebilir ama zevk istiosan öncelikli tercihin kesinlikle italya olmalı.Sonra ise İspanya ve Türkiye gelir
[SIGPIC][/SIGPIC]
İtalya ,Türkiye,İspanya
ewet bende aynen dediklerinizi açtım
ispanya
italya
türkiye
su an fiorentinayı calıstırıom 70 puanla ikinciyim
1. inter 76 puanları war
bitime 4 hafta kaldı
milan beni istio
bence Sakaryaspor yada Fiorentina
Hocam benden sana tavsiye en kücük ve hicbir iddiası olmayan kulüplerden basla.Mesela ben İngiltere'den Nationwide North/South Ligi'nden başladım.Kulübüm Thurrock (arama yapmayın çoğunuzun oyununda kulüp bile çıkmaz).Borcu yok fakat transfer bütçen de yok.Takım Yarı/Profesyonel.Yani çoğu serbest oyuncu bile gelmiyor.Örneğin ben Bilecikspor'dan bir futbolcuyu cok zor getirmistim.Kulübün oyunlarına gelince...Ligdeki her takımda olduğu gibi en yüksek özellik 10-14 arası onlar da nadiren bulunuyor.Gerçekten çok zor ama kesinlikle çok zevkli.Deneyin, tavsiye ederim...
bence en çekişmeli lig ingiltere ligi çok iyi takımlar var ve önerilen takımlara tek bir takım söyleyeceğim Newcastle United harika bir kadrosu var ancak parası yok![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
siirt köy hizmetleri
bua arada newcastle unitedın parası yok dien arkadaş;galiba sıcak çarptı,adam 19m€ bütçe veriyo be!!
almanyada hamburg, fransada nantes, italyada ( gerçek mücadele istiyorsan eğer) lecce, ispanyada villareal, ingilterede tottenham ya da everton, rusyada zenit, meksikada guadalajara, amerikada dc united ya da salt lake city, sana bunları öneririm
parma a.c olabilir