Hocam Beckham karın tokluğuna çalışmaz yavözel madde felan olmasın
![]()
Hocam Beckham karın tokluğuna çalışmaz yavözel madde felan olmasın
![]()
Çete toplanmış on numara olmuşMançiniyide rahat geçeriz
The Crew
haha, ekip işini iyi düşünmüşsün![]()
Başarılar dostum
steam : aytekin79
Beckham ve çetesi toplandıysa sorun yok, başarı gelir.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Yok özel madde felan. Gönüllü olarak geldi
Aynen çok iyi oldu eski günlerdeki gibiBencede rahat geçeceğiz.
Yes man
Teşekkürler dostum
Sportif manada pek etkisi olacağını sanmıyorum.Fakat taraftarlarda artış olabilir.Ne bileyim dolaşırken vs daha fazla ilgi görebiliriz
City galibiyeti çok iyi olmuş 6 puanlık maçtan galip ayrılmışsın gibi![]()
City ne yapmış ya siirt köy hizmetleri gibi oynamış![]()
City'i sağlam dövmüşüz![]()
![]()
Manuya fazla alışma kısa sürede CL'yi almaya bak yoksa iyi oyuncularla oynamya alıştıgından ufak takımlarda yapamazsın boğar seni kasabalar (:
Adamlar seninkiler durdurmak için habire faul yapmışlar.![]()
Aynen fena benzettik
Hiç bir şey anladım dahi Diazben dahi değilim kusura bakma. CL yi alıp kariyeri kapat mı diyorsun? ilk defa büyük takım çalıştırıyorum bende genellikle küçük takım çalıştırıyorum.
yani sorun olmaz heralde diye düşünüyorum.
Sen deyince fark ettim harbiden de öyle olmuş
City maçında ezmişsin resmen kanka
3 şutcuk çekmişler![]()
City maçı çok güzel olmuş onları hezimete uğratacağımız gün de gelecektir elbet![]()
Gidisat harika. Ligde en azindan Chelsea ve City'nin fazla uzaklasmamasi rekabet icin iyi olmus. Galatasaray'i buyuk ihtimalle yeneriz. Eski oyunculari da personel ekibine katmak her zaman guzeldir, iyi dusunmussun![]()
Bu aralar biraz yoğundum o yüzden güncelleyemedim kusura bakmayın.
Eyvallah kanka
Aynen ucuz kurtuldularonları sahalarında hezimete uğratabilecek mi yiz bakalım
Teşekkür ederim. Aynen dediğin gibi chelsea ve city zorluyor bu galibyetle city i biraz arka plana attık ama her an herşey olabilir
Anladım hocamçok haklısın
![]()
Tatile öncesi yormak istemediler herhalde kendilerini son maçta kafa kafaya geçmiş biraz sinyaller var sanki biraz üstünde dur bence
Mantıklı düşünce![]()
Van persie ronaldoyu geçmiş 22 maçta 23 gol atması gayet güzel
İlk 11'de 2, toplamda 3 oyuncu.Çok iyi, tebrikler.![]()
TeşekkürlerRonaldoyu ikiye katlamış messi 27 vanpersie 22 maç oynamasına rağmen messi yi de hem gol hem asist te geçmiş ama 2 oldu maalesef.Seneye özellikleri düşmesse 1. olur belki
Teşekkür ederimİnşallah bu sayıları daha çok arttıracağız.
Ya abi messi ronaldo gitsin artık oyundan ya 2018e kadar her yıl yılın oyuncusu seçilmişti bende messi bi ara![]()