Newcastle'dan istifa etmene üzüldüm, iyi gidiyordun çünkü. Ama hull city ilede güzel bir başlangıç yapmışsın.![]()
Newcastle'dan istifa etmene üzüldüm, iyi gidiyordun çünkü. Ama hull city ilede güzel bir başlangıç yapmışsın.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Eyvallahhh
Aynen koşuyoruz yorulmadann
Çok kaliteli olmasada bizim gibi takımlarda iş yapar şuana kadar gayet iyiydi
Ne yalan söyliyim bende üzüldüm daha kaldıracak kupalarımız vardı.. Yarım kalan işleri hull da tamamlıycaz artık
Milan'dan teklif geldi ne yapsak ki ? Aslında sezon başı olsa direk kabul ederdim ama Hull'lada iyi başladık, görüşmeye gireceğim arkadaşlar gidip gitmememi siz belirleyeceksiniz
Dur nereye gidiyorsun. Daha Newcastle yönetimine dersini vereceğiz.
biz kök salıyoruz adam 1 sezonda 3 takım yapıyor :P
Git premier lig i bize bırak![]()
Sen iyi alıştın ha![]()
Su guzel tekliflerin sezon ortasinda gelmesi cok kotu ya, sezon sonunda da hic oyle teklif gelmiyor.. bence git, Milan iyidir. Yeniden bir yapilanma yaparsin orda. Ya da en kotu sezonu bitir eger sezon ortasinda gitmek istemiyorsan![]()
Eyvallah beyler yapıcı ve yıkıcı yorumlarınız için teşekkür ederimhiç bir yere gitmedik elimizin tersiyle reddettik milanı, ama sezon başı olsaydı kaçarı yoktu
Hull'un başında avrupada kupa kalıdırmadan gidiş yokkk !
6.HAFTA | WİGAN - HULL
Spoiler: Maç Detayları
7.HAFTA | MANCHESTER UNİTED - HULL
Spoiler: Takımların Sahaya Dağılımı
8.HAFTA | ASTON VİLLA- HULL
9.HAFTA | TOTTENHAM - HULL
10.HAFTA | HULL - LİVERPOOL
Spoiler: Maç Detaylar
Spoiler: 10. Hafta Sonunda Premier Lig Puan Durumu
Maçlarımıza kaldığımız yerden dolu dizgin devam ediyoruz, özellikle ligde Manu, Tottenham ve Liverpool karşısında sergilediğimiz oyun ve aldığımız puanlar bizi zirve yarışının içinde tutmaya yetti. Oyun anlamında saha içinde rakiplerimize karşı muhteşem bir konsantrasyon içinde savaşıyoruz ki geriye düştüğümüz maçlarda veya gol yediğimiz dakikalardan hemen sonra yaptığımız geri dönüşler bizi çok sevindiriyor. Capital'e gelirsek şu ana kadar çok ciddi bir rakiple karşılaşmadık kupada da 4. tur sonunda yolumuza dolu dizgin devam ediyoruz. Ayrıca Knockaert'e ayrı bir parantez açmak istiyorum. Geldiği günden bu ya forvet arkası oynattığım tüm maçlarda sahaya ağırlığını koydu. Gol attı, attırdı.. bize zafere giderken önderlik edebilecek Ben Arfa kalitesinde bir oyuncaya sahip olduk tekrar...
Son durum harika doludizgin düşmeden devam
Harika gidiyoruz yine bu takımla da şampiyon olursan artık '' Sir '' olacaksın![]()
Ligin ilk yarısını bu formla kapatırsak süper olucak leo
Kulağa hoş gelmiyor değil aslında
Gün geçmiyor ki yeni bir transfer haberi çıkmasın ! İtalyanların ünlü takımı İnter, Hull City menajeri Yakar'ın peşine düştü
Milandan sonra İnterden de bir teklif aldık. Bu italyanlar bizde ki cevheri farketti tabi :P Sezon başında gelmedi bu teklifler... Şu ana kadar güzel bir gidişatımız var ve Milanda olduğu gibi bu teklifide reddettik.
Last edited by yakar350 : 08.Mayıs.2014 at 23:27
Ya bu benim kaderim mi gene reset attı pc gene save hatası gece gece delirtti gene !
Ne oldu gitti mi kariyer yapma be
Kayıtlı oyun açılamıyor diyor gene yedeğini almıştım onu arıyorum. 2. dosyayı açınca hazirana kadar geri gidiyor newcastle zamanına
Eee neyapcaksın ?
bilmiyorum ki 4 ay geriye gitti oyun birden
Bitir demek istemzdm ama bence bitir
Ah be çok kötü olmuşhocam geçmiş olsun.
Gecmis olsun kardesim yapacak bisey yok, buyuk sanssizlik
Keyfi kaçar diye bitir dedim kanka
Geçmiş olsun dostum. Aslında aylık yedek almak lazım. Bende uzun zamandır yedek almadım. almak lazım. Umarım kurtarmışsındır.