Tamam kardeşim
Tamam kardeşim
Maçlar sıkıntılı geçmiş çoğunlukla başabaş bir mücadele var ama bi noktadan sonra kopartmamız gerek rakibe bu kadar istatistik kazandırmamamız lazım
Engin Bekdemir çok ucuza gelmiş hayırlı olsun.)
20.HAFTA
Spoiler: Taktik Diziliş
Spoiler: Maç İstatisliği
21.HAFTA
22.HAFTA
Monaco kulubuyle 5m€ karşılığında anlaştık
23.HAFTA
24.HAFTA
25.HAFTA
Spoiler: Taktik DizilişSpoiler: Maç İstatisliği
26.HAFTA
27.HAFTA
28.HAFTA
Farkı açmışsın bayaa şampiyonluk gelmiş tebrikler
Ocampos iyidir. Ucuza almışsın zaten. Puan farkı da süper.
Benim beklentimi karşılamadı ortalama seyrinde ilerliyer Ocampos daha doğrusu bende öyleydi , 4.yıldızı taktık sayalım hayırlı olsun![]()
Teknik Direktörümüz Sayın Bahadır Yagan Samandırada Konyaspor maçından sonra açıklama yapıyor dinliyoruz.
Bahadır Yagan: Göreve geldiğim ilk günden beri Şanlı FENERBAHÇE'nin layık olduğu yerlere gelmesi için çalışıyorum . Çok şükür ki 2 sezondur şampiyon oluyoruz. Önümüzdeki Sezon Avrupa'da mücadele edicez. Şampiyonluğu tüm Fenerbahçe ailesine armağan ediyorum . Şüpheniz olmasın bu takım daha ÇOK başarılara ulaşacak.
SEZON DEĞERLENDİRMESİ ;
Yaptığımız transferlerin hepsinden maksimum verim aldım. Özellikle Nadir ve Tunay müthiş uyum sağladılar. Nadir'in bu kadar genç olması beni ayrıca sevindiriyor. Sezon sonunda Selçuk Şahin emekliliğe ayrılıyor takımımızdaki yaşlı ve yabancı oyuncuları yollamayı düşünüyorum. Yeni Sezonda Avrupa'dayız Bakalım Neler Yapıcaz.
Avrupada kupa aldık mı keyfimize diyecek yokÇok güzel geçti bu sezon da
![]()
Güzel para vermişler tercihlerini yanlış yapmazsan seneye daha büyük başarılar gelecektir.