Steam: briannn07
PS4: Swoldern
elazığ sezonun en iyi oyununu oynar
İki taraf için de hayati bir maç olacak. Kaybeden sezonu da kaybedebilir maddi, manevi anlamda. Bu yüzden kontrollü, sıkıcı bir maç da olabilir; çok zevkli, hiç bitmeseydi diyebileceğimiz bir maç da. 90 dakika sonunda kazanan ve ligin ikinci sırasında yer alan takım umuyorum Beşiktaş olur.
Başarılar Beşiktaş!
Çok güzel maç olacak gibi. Hak eden kazansın.
Oradayız...
Elazığ bırakmaz bu maçı Batuhan gollerine devam eder Elazığ 2-1 kazanır.
Dany gereksizi de kadro dışı kaldığına göre stoperde Sivok ile başlama durumu ortaya çıktı. Ersan yetişmezse Escude veya Sivok'tan biri oynar bence stoperde. Necip'i stopere, Atiba'yı sağ beke çekmek gibi bir hata yapmazlar inşallah.
Elazığspor'un alacağı 1 puan, bizim için mağlubiyet hakkı demek. Beklentimiz tabii ki, Beşiktaş'ın mağlup olması ama beraberlik de hiç kötü olmaz.
Elazığ'ın bu maçı hiçbir şekilde kaybetmeyeceğini düşünüyorum.. Umarım yanılmam.
Elazığ kafilesinde yer alan 19 kişilik futbolcu kadromuz ise şu şekilde;
Cenk Gönen
İsmail Köybaşı
Hugo Almeida
Olcay Şahan
Veli Kavlak
Mustafa Pektemek
Atiba Hutchinson
Oğuzhan Özyakup
Gökhan Töre
Pedro Franco
Kerim Frei Koyunlu
Uğur Boral
Serdar Kurtuluş
Tolga Zengin
Ramon Motta
Jermaine Jones
Tugay Kaya
Ömer Şişmanoğlu
Emre Metin
Emre Metin 3. kaleci konumunda. Onu çıkardığımızda 18 kişilik kadroda 2 stoper var ve bunlardan biri Tugay Kaya, ki muhtemelen yedek kalacak. Sanıyorum stoperde Atiba oynayacak ve sağ beke Serdar geçecek.
Tolga
Serdar - Atiba - Pedro - Motta
Veli - Jones
G.Töre - Oğuzhan - Olcay
Almeida
Almeida ve Jones düşünülmüyor seneye o zaman bu kadroda ikisinin de olması gereksiz bence.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bilica olmayacak, o yüzden Elazığ'a şans vermiyorum bu maçta. Batuhan ile Beşiktaş'ı yenemezsiniz. Elazığ ligden düşer bence ama berabere kalması GS açısından daha iyidir, zor bir ihtimal de olsa.
Elazığ canını dişine takarak oynayacak. Düşmemek adına tabi. Bizim için ise kötünün iyisi niteliğinde teselli olarak görebileceğimiz Şampiyonlar Ligi biletinin anahtar maçı sayılır. Galatasaray'ın Trabzon'da takılma ihtimalinin çok yüksek olduğunu düşünecek olursak artık bu fırsatı da harcamamak gerekir. Bizim de işimiz kolay olmayacak tabii ki ama öyle veya böyle bu maçı alacağız. Almeida'nın güzel veda edeceği iki maçtan ilki olacak gibi hissediyorum..
Normal şartlar altında bu hafta ikincilik koltuğuna otururuz
Almeida gene sakatlıktan sonra düşüşe geçti, gayet iyi gidiyordu.Zaten kariyer istatistiklerine baktığımızda oynadığı maç sayısı/attığı gol oranı gerçekten iyi.
Tek sorunu sakatlık.Her sezon yaşıyor bunu.Ondan sonrada düşüşe geçebiliyor.Dünya Kupası'da yaklaştı, Almeida'yı daha büyük klüplerde görebiliriz.Bence gayet iyi bir forvet.Neyse, umarım bu formsuzluğu son iki maç sürerde, Galatasaray gider Şampiyonlar Ligine![]()
okan hocam kazansin , kalsin ligde... 1-0 elazig kazanir.
ELAZIĞSPOR: Ivesa, Çağlar, Vranjesi İbrahim Kaş, Tanju, Mehmet Nas, Sane, Zeegelaar, Deniz Yılmaz, Serdar Gürler, Batuhan
BEŞİKTAŞ: Tolga, Motta, Pedro, Atiba, Serdar, Veli, Jones, Gökhan Töre, Oğuzhan, Olcay, Almeida
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Elazığ mutlaka golü bulur bu kadroyla ama savunma tam saatli bomba her şey olabilir.
Gol bee!! Elazığspor'a gol attığımızda bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi
FM Gazetesi
Maclar boyle biterse Elazığ son yolcu.
Tam eyyamlık maç. Ahanda yazıyorum ya kırmızı yicez ya penaltı atacak Elazığ
FM Gazetesi
Düşmek bize hiç yakışmadı![]()
Normal şartlarda Elazığ sempatik gelirdi gözüme ama şu olaylardan sonra iyi ki düşmüşler diyorum. Bank Asya'da başarılar.
"Önemli olan adam gibi adamların oynaması. Yarı yolda takım arkadaşlarını satmaması. Adam gibi adam olan futbolcuyu kendi kalesine de gol atsa alnından öperim.” Tolga ZENGİN
Adamın dibi ya.
İbrahim Kaş'ın Atılması Tam Hakem Faciası Olmuş, Hakemler Yine Ön Planda Olmak İstemişler Anlaşılan Kırmızı Çok Ağır.
Ama Kazandığımız İçin Mutluyum Kim Ne Derse Desin Zor Bir Deplasmandı.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bak Olcay'a Küfrettiğini Sende Görmüşsün Hakeme Küfretmedi ki Ona Bakarsan Oyun İçinde Birbirlerine Küfür Eden Tonlarca Futbolcu Var. Bu İşte Bir Tutarsızlık Var Acaba Olcay İbrahim'e Küfretseydi Atılacak mydı Onu Merak Ediyorum![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"