Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

4 30.77%
  • Berabere biter

6 46.15%
  • Galatasaray kazanır

3 23.08%
1 ile 30 arası toplam 122 sonuç

Konu: Trabzonspor 1 - 4 Galatasaray | 33. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Onur, uzun süreli sakatlıktan sonra bu kadar kilo aldı. Yoksa kilolu bir kaleci değildi, formundaydı. Bende biraz hantal olduğu konusunda hemfikirim. 26 yaşındayken fazla sorun olmayabilir ama yaş ilerleyince kaleciler için büyük sıkıntı.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Onur, uzun süreli sakatlıktan sonra bu kadar kilo aldı. Yoksa kilolu bir kaleci değildi, formundaydı. Bende biraz hantal olduğu konusunda hemfikirim. 26 yaşındayken fazla sorun olmayabilir ama yaş ilerleyince kaleciler için büyük sıkıntı.
    Bilmiyorum ama fiziken vasat kaleci her turlu vasattır. Sneijder'in frikikten attığı golde kurduğu baraj nedir öyle? Sanırım korner direğini korumak için koydu o iki adamı. İyi kaleci kendini bu maçlarda belli eder. Onur bu gibi maçlarda oldukça vasat.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Bilmiyorum ama fiziken vasat kaleci her turlu vasattır. Sneijder'in frikikten attığı golde kurduğu baraj nedir öyle? Sanırım korner direğini korumak için koydu o iki adamı. İyi kaleci kendini bu maçlarda belli eder. Onur bu gibi maçlarda oldukça vasat.
    Onur bizi sampiyonluktan etmisti Bursa'nın sampiyon oldugu sene.İlk yarıda ki Fb-Ts maçında yine maçın adamı olmustu.Yine ilk yarıdaki Gs-Ts maçında harika bir performans sergilemisti.Bu üçü aklımdakiler düsününce daha cıkar diye tahmin ediyorum.Bu maç kötüydü Onur ve kilo konusunda dediklerine de katılıyorum ancak bu tip maçlarda vasat dersek bence hakkını yemis oluruz.

Mesaj Yetkileri