Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

4 30.77%
  • Berabere biter

6 46.15%
  • Galatasaray kazanır

3 23.08%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 122 arası toplam 122 sonuç

Konu: Trabzonspor 1 - 4 Galatasaray | 33. Hafta

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Burada Onur'a hatasız diyen oldu mu beyler ? Ben mi kaçırdım yoksa ? Yahu sayfalarca mesaj yazmışınız gole bahane bulmak için. Orada çok ekstra bir vuruş var arkadaş. Kaleciye bir kaç metre kala düşüşe geçip keskin bir dönüş yapıyor top. O topu tutmak öyle her baba yiğidin harcı değil. Onur'a hatalı diyin eyvallah bizde söylüyoruz hatalı diye de vuruşu başka nedenlerle gölgelemeye çalışmayın. Hayır bi de maç 0-0 giderken son dakikada atılan bir gol falan da değil. Maç olmuş 3-1, konsantrasyon bitmiş, moraller bozulmuş. Sneijder'de gelmiş biraz keyfine bir vuruş yapmış ortaya muhteşem bir gol çıkmış yapılan tartışmaya bak. Vallahi de bize bu futbol bile fazla. Salıcan 11 tane Emre Belözoğlu 11 tane de Melo onlar sahada kapışsın biz de burada kapışalım, yeter bize.
    Ben kaleci hatasından bahsediyorum, golü küçümsemiyorum. Aynı şekilde o zaman quaresma'nın attığı golü de küçümsemiş oluyorum senin söylediğine göre. Çünkü manisa'ya attığı frikikte kaleci hatası var.

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Onur şike yapmıştır mı diyoruz ozaman? Nereye bağlamaya çalışıyoruz olayı anlamadım.Çünkü çoğu kişi sizinle aynı düşünüyor yani Onur'un hatalı olduğunu.
    Ben şike yaptı demiyorum, ben onur seviyesinde bir kalecinin iki frikikte de nasıl olurda böyle hata yapar diyorum. Korkunç bir baraj kurdu ikinci frikikte, bunu göremiyorsanız zaten tartışmanın dahi anlamı yok.

Ben tamamen maç konusu olduğu için, maç içinde onur'un yaptığı hatadan bahsettim. Herkes birden savunmaya geçmiş.
    Last edited by William Rookwood : 14.Mayıs.2014 at 02:23 Reason: cümlelerimize dikkat edelim.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Maçta hakem hatası ve oyuncuların yaptığı tartışmalı bir davranış olmamasına rağmen tartışacak bir konu bulmanıza hayret ediyorum arkadaşlar. Maç tamamlandığına göre konuyu kilitleyelim, daha fazla uzamasın tartışma.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri