1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: türkiyeye yıldız oyuncu getirmenin sırları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    internet...

ben ce de kesinlikle hile yoktur bu iste neden yapsın ki kimse durup dururken kimseyi kandırmak istemez klup lerin tanınması na gelince buna kesinlikle katlıorum klüp avrupada ne kadar basarılı olursa adam lar daha cok gelmek istiolar yani avrupa da basraı warsa adam da war yoksa yok tur umutumut67 ye helal olsun öle bi adamı gs ye getirdigi için...

ferdınanda bıda baktım da
    work rate team work cok dusuk bende
    pabloyu denemeyı onerırım
    2009 da dunyanın tartısmasız en ıyı defansı oluo kesın
    2 kere ben de deılken oldu en sonunda aldım fenere 3 oyunda

SAOLUN ARKADAŞLAR AMA İMZA ATTIRIRKEN BİŞEY DİKKATİMİ ÇEKTİ sözleşme imzalarken KADRO OYUNCUSU DERSEM GELMİYO anahtar oyuncu dersem geliyo..

Quote Originally Posted by umutumut67
    SAOLUN ARKADAŞLAR AMA İMZA ATTIRIRKEN BİŞEY DİKKATİMİ ÇEKTİ sözleşme imzalarken KADRO OYUNCUSU DERSEM GELMİYO anahtar oyuncu dersem geliyo..
    bu daha yeni mi dikkatini çekiyor???

Quote Originally Posted by umutumut67
    Evet bende Nuri Şahini alırken yedek kısmını As takım yapınca sözleşme için rakam söyledi....Ama her oyuncuda olmuyo malesef....2010 dayım ve Messi alamıyom(Kulüp sıralamasında avrupada ilk 10 dayım)...alana helal olsun....

ya bırasda oyuncuya baglı bende messı hala barca c takımında
    500 mılyara bıle gelııo senelık
    ama baska bı oyunda a takıma alırlarsa chelskı olsan nafıle

Mesaj Yetkileri