Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Benfica'nın kart cezasında olan önemli oyuncuları var. Sevilla'yı bir adım önde görüyorum kupa için.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
dedigim gibi sevilla cikarsa kupayi alacaktir dedim ve ciktida 1 adim kaldi o kupaya , emery cok hak ediyor cunki yillardan beri takip ederim , emery bielsa mourinho 3 hocada ozeldir benim icin
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Valencia da çıkamadı Juventus da çıkamadı o zaman finalde bir Sporting Lizbonlu olarak Sevilla'yı destekleyeceğim :@
He sizin bi tane bile sut cekmeden kazandiginiz maclar ne olacak?
Bir kere de rakibi tebrik edin. Bence asıl sacmalayan conte klasik juventuslu sendromu iste. Kendi yatarak kazansaydi o zaman da futbolun icinde bunlar var diyecekti.
Adamlar kapanacak tabi gel buyur iki tane gol at mi diyecek.
Sen de nereden sevdiysen bunları bir de savunuyorsun
Juventus bir mac kaybetti mi bahaneler aynıdır. Son 15 sene hic değişmedi.
Benfica bu sene şampiyon![]()
Final Star'dan yayınlanacak.
Ünlü Guttman Laneti'nin süreceğini düşünüyorum ben.Sevilla kupayı alır.
Sevilla alır kupayı maç sonucu 2-0 goller Bacca ve Rakitic'ten gelir at fava bekle.![]()
Pozisyon penalti gibi geldi bana.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Hakem berbat bence zaten Felix Brych gibi bir hakemi nasıl bu finale atarlar anlamak güç.
farkli kamera acisindan izledim simdi. Ayagiyla pozisyonu bozuyor benficali oyuncunun.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
45+2'de o penaltıyı nasıl çalmaz hayret doğrusu ki Fazio'nun sarı kartıda var ki önemli değil Gaitan karşı karşıya kalmış direk kırmızı maçın hakemine pek iş düşecek pozisyon olmadı ama 2 tane hatalı kararı vardı birincisi Benfica'nın sarısı yanlıştı diğeri penaltıyı çalmayışı.
Benfica bu yaşananlardan sonra 2. yarı yer kesin.![]()
Rakitic'in saha içindeki oyunu, hareketleri benim gözüme çok hoş geliyor.
Önünde daha iyi bir oyuncu olsa bence daha iyi iş yapabilirler. Bacca da iyi golcü buna eminim ama oynamaya çalıştıkları sisteme gram uymuyor.
En ufak bir temasta yere yıkılan adama durmadan yüksek top atmak çok saçma. Bacca maç içinde yerleri süpürdü şuana kadar.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Benfica neler kaçırıyor öyle
Screw you guys, I'm goin' home
Bu hakem bana beterin beteri var atasözunu hatirlatti bir an. Bizim hakemlerimiz bu hakemin yaninda collina gibi durur.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Zaten bu hakem bu sezon Kiesling'in yan ağlardan içeri giren golünü önce iptal edip sonra tekrar gol sayan hakem. O gol sayesinde Leverkusen ŞL'ye katıldı resmen.Bizim hakemlerimiz bunun yanında hakikaten Collina gibi durur.
Ne lanetmis arkadas adamlar ceza sahasi icinde topa vuramiyor![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Katılıyorum,düzenli bir şekilde Premier Lig izlemeye başladığımdan beri bizim hakemlerimize dua ediyorum,cidden bulunmaz Hint kumaşı bizim hakemlerimiz,İspanya desen yine aynı,Almanya'yı bilmediğimden yorum yapamam ama bizim hakemlerimize kesinlikle haksızlık ediliyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Şaka amaçlı söylediğini farkındayım sana cevap gibi olmasın bu yazacağım ama Benfica tamamen kafasında bu olayı büyütmüş.
Böyle bir şey olduğuna inanmıyorum, mis gibi Cardozo yedeklerde sürünüyor. Koy onu bak nasıl vuruyor toplara pata küte.
Bu arada Fenerbahçe hakkında bir şey söylemek istiyorum pek konusu değil ama cidden merak ettiğimden dolayı dile getireceğim. Benfica da Sevilla da Fenerbahçe ile duygusal bağı olan kulüpler ama bir kere bile Fenerbahçe adı anılmadı.
Lima'yı nerden tanıdığımızı söylerken bile Beşiktaş eşleşmesi dediler. Tamam ilk orada tanıdık ama Fenerbahçe yakın tarih ve ondan da söz edilebilirdi.
Fenerbahçe'den söz edilince ne olacak diyenleriniz olabilir, bir şey olması için değil sadece ilginç geldiği için dile getirdim bunu.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bacca Rakitic'in enfes pasını hiç ett.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Benfica yine kazanamadı arkadaş![]()
Benfica kendi lanetini kendi yarattı yine. Şampiyon Sevilla!![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Yine kazanamadilar arkadas
Dedigim gibi, Lanet devam ettiBenfica'nin kaderinde var bu, mukemmel oynayip kaybetmek
toplam 8 final arkadas, boru degil, artik adam nasil ah ettiyse
![]()
Benfica'ya büyük beddua edilmiş devam eder bu uzun yıllar.Bunu da alamadılarsa daha hiç alamazlar yani. Bu arada Beto çok çıkmadı mı sizce de bence tekrar edilebilirdi en azından 1 tanesi.