Sayfa 63 / 68 İlkİlk ... 13536162636465 ... SonSon
1,861 ile 1,890 arası toplam 2020 sonuç

Konu: Bursaspor Transfer Haberleri | Stoch ve Hosogai

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Dünya yıldızı golcüsüne de kavuşursa Bursa tam olacak.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Hayırlı olsun Bursaspor'umuza Şu şampiyon kadrodan her gönderilen oyuncunun bir nedeni vardır, anlarım neden gönderildiğini ama Ivan Ergic neden bu takımdan gönderildi hala anlamış değilim.

Ben Sercan ve Volkan ikilisinden pek ümitli değilim ama inşallah katkı sağlarlar takıma.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bekiride almis bursa , bank asyanin en iyi topcusuymus 11 gol 6 asistmi ne yapmis bu yil galiba.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by byariff View Post
    bekiride almis bursa , bank asyanin en iyi topcusuymus 11 gol 6 asistmi ne yapmis bu yil galiba.
    Ptt 1.Lig'in üstünde bir oyuncuyu bana göre.Çok iyi transfer.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bekir için 800 bin TL bonservis verilmiş.
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Volkan Şen işine yararda Sercan öylesine alınıyor gibi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Volkan Şen ile 4,5 yıllık, Bekir Yılmaz ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandı.

Katılmıyorum. Frey, Civelli, Taiwo, Kazım gibi transferleri yaptı. Batalla, Serdar ve Enes ile sözleşme uzattı. Hakkını yemeyin. 5 tane Türk genç, 1 tane Volkan gibi bir kanat, 2 tane de direk 11'e koyulabilecek Fernandao ve Caja gibi transferler yaptı. Daum'u getirdi. Tek hatası sezona Hikmet ile başlamaktı. Sercan Yıldırım'ı da bonservisle değil kiralık olarak takıma katmak istiyor. Batalla konusunda da hiç bir hatası yok. Vizyonsuz demeye gerek yok durduk yere. Yapılan transferler Ertuğrul Sağlam döneminde yapılan transferlerden kat kat iyi.
    Fernandao'nun kaç maçını izledin Caja'nın Brezilya dışına çıktığı her seferinde ne yaptı ?

Bursaspor'un bu transfer döneminde kumar oynama şansı var mı? Genç transferler zamanla katkı verecek isimler , ancak daha katkı veremezler. Ayrıca 50. yıl projeleri ne olmuş ? Hani profesyonelleşme, hani yatırımlar, hani kongrede verilen çift takımlı üyeliklerin iptalleri...

"Bursaspor'u sürekli düşünüyoruz, maçlara gelmesek bile sürekli projeler içerisindeyiz" diyen Körüstan'ın projeleri neler ? Stadyumda taraftara karşı ağız dolusu küfürler eden yöneticilere neden gereken yapılmadı ? Neden soyunma odasında sigara içen Tuncay hala takımda ? Neden bu adamın arkasında siyasi çevreler olduğu ve bu adamın siyaset güdümlü biri olduğu bilindiği halde kimse bunları gündeme getirmiyor ? Bursaspor tarihinin küme düşüren yönetiminde ve ligden çıkartamayan yönetiminde bulunduğu halde neden sanki Bursaspor'a büyük hizmetleri olmuş gibi davranılıyor ? Neden Bursaspor'un transferlerini belediye başkanları açıklıyor ? Bursaspor'un içine inatla ve büyük destek görerek siyaset sokulmaya çalışılıyor ? Neden Bursaspor'un İbrahim Yazıcı sayesinde gösterdiği duruş yok sayılarak bazı şeyler yapılıyor ? Batalla'ya ulaşamıyoruz diyor, canı isteyen herkes Batalla'yı arayıp bulabiliyor, peki bunu vizyonlu başkan neden yapamıyor ? Vizyonlu başkan Körüstan neden 25 milyon TL'lik açık var diye açıklama yapıp aradan 2*3 gün geçip tepkiler konduktan sonra özür dilerim diyip açıklama yapıyor ? Bursaspor'un göğüs reklamı için basına kapalı siyasi toplantılara giderek siyasi parti liderlerinden sponsorluk dileniyor ? Ve buna rağmen Bursaspor'a bulabildiği göğüs reklamı geliri İbrahim Yazıcı'nın ikili ilişkileri sayesinde Beşiktaşlı Serdal Adalı'nın verdiğinden daha azına geliyor ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu dediklerine katılıyorum. Benim lafım sadece

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    valla bi tane adam gibi transfer yapamadı henüz şimdi de bitmiş 2 oyuncuyu alıyor Sercan'la Volkan'dan pek bir şey beklememek lazım bence.
    şu sözlerineydi. Başkan transfer yapmadı diyemeyiz. En iyi transferler bu sene yapıldı Bursaspor'a.

Pinto ve Batalla'nın yokluğunda kiralık olarak brezilyalıların gelmesi bana kötü bir şeymiş gibi gelmiyor.

Bu arada Bekir Yılmaz'ı uğurlamışlar falan... Hayırlısı olsun diyelim.
    Sentugo.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Bu dediklerine katılıyorum. Benim lafım sadece

şu sözlerineydi. Başkan transfer yapmadı diyemeyiz. En iyi transferler bu sene yapıldı Bursaspor'a.

Pinto ve Batalla'nın yokluğunda kiralık olarak brezilyalıların gelmesi bana kötü bir şeymiş gibi gelmiyor.

Bu arada Bekir Yılmaz'ı uğurlamışlar falan... Hayırlısı olsun diyelim.
    En iyi transferden kastın menajer önermesiyle alınan şöhretli oyuncular mı ? Frey'in alınması bir hataydı , ancak biri sana "Frey'i alabiliriz" derse kimse hayır demez , mesele bu transferleri mevcut oyun düzenine göre yapabilmek.Yabancılar açısından zaten iyi olan bir kadroya yapılması zorunlu transferler olan şeyleri yapmak başarı olarak düşünülmemeli.Bu transferleri kampa yetiştireceğiz dedikten sonra yine kampa yetiştirememek ve önceki yönetimlerde olduğu gibi Avrupa'da yaşanılan başarısızlık sonrası apar topar oyuncu aramaya çalışmak ve ala ala Kazım'ı almak başarılı bir transfer dönemi geçirmek midir ? Stoper bölgesinde zaten Ömer Erdoğan gidince elinde Serdar-İbrahim-Taha-Süheyl kalmıştı sezon başı Taha'yı da gönderdiler ve geriye Serdar-İbrahim-Süheyl kaldı buraya mecbur bir hatta iki transfer yapılması gerekiyordu ve Civelli alındı. Taiwo'nun alınması da zorunluluktu ya da en az Taiwo kadar katkı verebilecek bir sol bek alınmak zorundaydı , alınmasaydı da Hakan Aslantaş'ı mı oynatsaydı Bursaspor ?

Ha keza Kenny Miller, Jozy Altidore, Ivan Ergic gibi iyi ve katkı veren transferleri de unutmamak gerekiyor. Civelli her maç atılıp atılmamak arasında gidiyor. Frey son haftalar dışında eski performansını aratıyor. Bir tek yarı katkı verebilen Taiwo onun da tam performansını verememesinin nedeni önünde oynayan orta açma virtüözü Ferhat Kiraz yüzünden. Bursaspor yerli kalitesini artırmak zorundaydı ama yine yapamadı ve bu transfer döneminde de yapamıyor. Bursaspor'a direkt olarak ilk 11 oynayacak kaliteli yerli oyuncular gerekiyor. Hala yedek sol beki yok, ilk 11 için bir sağ açığı yok (Volkan'ın ne vereceğini göreceğiz.), ilk 11 için iyi bir defansif orta saha oyuncusu yok (Şamil top kapabiliyor evet ama anca o kadar, Bursaspor'un en hayati mevkisinde oynuyor ancak oyunun hücum yönüne etkisi çok zayıf.) ilk 11 için iyi bir sol açığı yok (Ozan İpek'in sakatlıktan dönüşü ve tam performansına yaklaşması en iyi ihtimalle Mart ortasını bulacağı ve Ferhat Kiraz'ın mevcut durumu dengesiz olduğundan bir de Oğuzhan Aynaoğlu henüz olma aşamasındayken ve en az bir yıl sabredilmesi gerekirken daha iyi bir oyuncu bulması gerekiyor.) Daum ısrarla o bölgede o tip bir oyuncu oynatmayacağım demesine rağmen iyi bir ofansif orta saha oyuncusu şu an yok Batalla ikna edilirse olur, ilk 11 için iyi bir golcüsü yok (Fernandao ancak Herve Tum'un Bursaspor'a verdiklerini verebilir, yani stoperleri yorabilir ama elinizde iyi kanat oyuncuları olmadığı için maçlarınız yine kısır geçecektir. Bursaspor'un golcü bir santrfor ya da forvet alması gerekiyor)

Daum'un taktiği sonuç alabilecek bir taktik ancak iyi oyuncular ile oynanması gerekiyor. Bursaspor'un bu kadrosu ile sonuca gitmesi çok zor, en basitinden oyun sıkıştığında oyunu açabilecek bir oyuncusu var o da Belluschi.

Bir de Daum'un ilginç oyuncu tercihleri ve ısrarları var ki bu da kadro yetersizliğinden kaynaklanıyor. Ozan Tufan iyi bi maç çıkarmışken kesilip yerine el bombası Yuriy Boyka kılıklı Şener'in oynatılması, Şamil dışında o bölgede oynatabilecek oyuncu olmadığından ona ne yaparsa yapsın tahammül edilmesi. Kazım gibi şu an sahada ve saha dışında birçok soruna yol açan bir oyuncunun ısrarla oynatılması. Bir süre sürekli kurtarıcı olarak Tuncay'ı oyuna alması.
    Last edited by Fearless Coward : 21.Ocak.2014 at 15:11

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Satın alma opsiyonuyla Bursaspor'da Sercan,arada Dany'yi de iteleyeydik iyiydi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Efsane kadro kuruyorlar Dany eksik bi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bursaspor eski elemanlarını topluyor bakalım ne yapacaklar Sercan Volkan

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bursaspor Ara Transfer Dönemi

--> Ethem Ercan Pirgül (stoper) (20 yaşında)
    --> Oğuzhan Aynaoğlu (kanat) (21 yaşında)
    --> Fernandao (forvet) (26 yaşında) [1,5 yıllık Satın alma Opsiyonlu Kiralık]
    --> Renato Caja (orta saha) (29 yaşında) [Yarım sezonluk Satın alma Opsiyonlu Kiralık]
    --> Taşkın Çalış (kanat) (20 yaşında)
    --> Onurcan Piri (kaleci) (19 yaşında)
    --> Bekir Yılmaz (orta saha) (25 yaşında)
    --> Volkan Şen (kanat) (26 yaşında)
    --> Sercan Yıldırım (forvet) (23 yaşında) [Yarım sezonluk Satın alma Opsiyonlu Kiralık]

Serdar Aziz ve Ozan Tufan ile 2018 yılına kadar sözleşme uzatıldı.

Hakan Aslantaş ve Musa Çağıran takımdan ayrıldı.
    Sentugo.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Musa Çağıran neden ayrıldı acaba geçen sezon iyi performans gösteriyordu as takımdaydı merak ettim şimdi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Musa Çağıran neden ayrıldı acaba geçen sezon iyi performans gösteriyordu as takımdaydı merak ettim şimdi
    Çok iyi performans gösteremedi.

Başarılı futbolcumuz Murat Yıldırım 2013 - 2014 sezonunun sonuna kadar Kayseri Erciyesspor'a kiralandı.

Şu Murat Yıldırım haberine çok sevindim.
    Sentugo.

Gelecek sezon için Sivasspor'dan Aydın Karabulut'un menajeri ile prensipte anlaşmışlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Haber doğruysa Aydın'ın gözü pek yükseklerde falan değil herhalde.Bu sezon formdayken ve yabancı sınırı daha da düşecekken bu kadar erken anlaşma yapması ancak bu şekilde düşünüyorsa olur.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 30.Nisan.2014 at 22:52
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ben Aydin'in yerinde olsam ya sivas' ta kalirdim yada üç buyuklerden birine giderdim. Zaten bu yil büyük ihtimalle sivasspor avrupa ligine katilacak.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Aydın Karabulut, Bursaspor ile 4 yıllık ön protokol imzalamış.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aydın'da ki kafayı anlamak güç. Sivas'ta Avrupa'da oynamak varken Bursa'ya gitmesini anlamak güç.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Aydın'da ki kafayı anlamak güç. Sivas'ta Avrupa'da oynamak varken Bursa'ya gitmesini anlamak güç.
    Bende aynı şeyi yazacaktım Roberto Carlos gibi bir hoca var takımın başında. Üstelik takım büyük bir ihtimalle Avrupa'ya gidecek. Ben olsam Sivasspor'da kalırdım.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

aydin goztepede de cok iyi maclar cikarmisti ancak takim icin hep bir sorun oldu, anlasmasi zor bir oyuncu. kadro disi kaldi uzun sureler. roberto carlosu aydinin istikrarli formundan dolayi kutlamak lazim, bu kadar fazla faydalanabilen bir baskasi olmamistir herhalde ondan. bursadaki kariyeri teknik kadroya bagli bence, onu kullanmak pek de kolay bir is degil cunku.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Aydın belkide biraz daha sonraki seneleri düşünüyor.Sivasspor bu başarısını her sene devam ettirmesi zor Bursa iyi bir kalkınmayla eski günlerine dönebilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Aydın ile Burhan aynı yaşta olsalardı, ben kesinlikle Burhan Eşer'i tercih ederdim.

-Transfer Bursaspor'a hayırlı olsun, bu senenin çıkıştaki isimlerinden birini aldılar.Umarım Aydın'da Sivas'taki performansını Bursa'da da devam ettirir, hatta üstüne koyarak ilerler.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Bence bu iş biraz da sözleşmeye bakar. Aydın son yıllarda sürekli kulüp değiştirdi. 1 yıllık sözleşmeler imzaladı kulüplerle, veya feshettiler 1 yılın sonunda. Anlayacağınız sürekli gezdi. 4 yıllık bir anlaşma yakalamışken büyük ihtimal Sivas'tan daha fazla bir paraya kaçırmamıştır diye düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şenol Güneş - Bursa diyorlar. Güzel olur özledik Şenol hocayı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şenol Güneş İle Anlaşma Sağlanmıştır
    29/05/2014 11:53

Bugün yapılan görüşmeler neticesinde Teknik Direktör Şenol Güneş ile prensip anlaşması sağlanmıştır.

Anlaşma ile ilgili detaylar daha sonra resmi yayın organlarımızdan bildirilecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Bursaspor Kulübü
    Sentugo.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hayırlı olsun şimdiden. Bursa yine eski günlerine döner diye tahmin ediyorum Şenol hoca ile.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Hayırlı uğurlu olsun inşallah , ADAM'lığı için sahip çıkmamız lazım.
    Vakti zamanında Ertuğrul hocada Beşiktaşın çocuğuydu ama ADAM'lığı için arkasında durduk, bu seferde bunu Şenol Güneş için yapmalıyız.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

En doğru isimle anlaştılar.

Sayfa 63 / 68 İlkİlk ... 13536162636465 ... SonSon

Mesaj Yetkileri