İlk görüntülerde pek bir şey anlaşılmıyordu ama yeni görüntülerde çok net belli oluyor her şey. Yazık valla ya.
İlk görüntülerde pek bir şey anlaşılmıyordu ama yeni görüntülerde çok net belli oluyor her şey. Yazık valla ya.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
http://www.odatv.com/n.php?n=o-maden...lar-1505141200
Keşke bunlar yalan olsa diyor insan..
Halktv'de madenciler cikti konustu helal olsun hepsine herseyi acik acik söylediler. Ihmallerden tutun sendika secimlerindeki hilelere, denetimsizliklerden tutun yerel secimlerdeki hilelere kadar. Ayrica kurtulan bi madenci 280 ölü degil en az 600 ölü var zaten 750 kisi vardiyadaydi madem 280 hani kurtardiklarin dedi. Bir madenci 11 yakinini kaybetmis diyecek söz yok gercekten.
Bir madenci ben 2002'den önce de müslümandim basbakanla müslüman olmadim kader diyip gecistiremez. Allah sadece bizi mi sevmiyor diger ülkelerde niye olmuyor dedi.
Bakanligin gönderdigi müfettisler uyduruktan teftis yapiyolarmis bunlara degindiler. Sadece bir kadin müfettis isini dogru düzgün yapmis o güne kadar.
Yangin orada daha önce de cikmis dofru dürüst bir önlem alinmayip duvarla kapatmislar.
Program başlayalı epey oldu ama Halk Tv'de Halk Arenası var. Kınık'tan canlı yayın yapıyor ve madencileri konuşturuyorlar. Anlatılanlar o kadar acı verici ki, "kader değil katliam" söylemi son derece doğru.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
DİĞER ÜLKELER DE MADENCİLERİN YILLIK KAZANÇLARI
Amerika'da 81 bin dolar
Almanya'da 45 bin euro
Avustralya'da 110 bin dolar
Kanada'da 60 bin dolar
Ve
Türkiye'de 19 bin 200 TL
https://vine.co/v/MXrQDg6gjOb
Paylasıldı mı bu ? ''Niye kaçıyorsun ulan İsrail d*lü'' adam ne dindar be.Hayatında ilk defa böyle bir toplu protestoya ugradı ve bir tek şu ana kadar ana bacı sövmedigi video kaldı.Onu da yapmıstır bence yakında cıkar.
orada israil dölü dediğini sanmıyorum.
Halk tv madencileri veriyor ama izleyen kim? izlemesi gerekenler şu an kanal 24, kanal 7 gibi yerleri izliyordur.
daha 2 saat önce kanal 24'te hükümetin yalaklarından biri olan mustafa karaalioğlu: "bakan tamer yıldız çok iyi iş başardı. ölümleri açıklamak kolay değil. gayet tutarlı ve kendiyle çelişmeyen açıklamalar yaptı" gibi bir cümle söyledi.
kanım dondu ya. adamlar artık nereden yalayacağını şaşırmışlar. ciddiyim. bir de "bize siyaset yapma" falan derler. sizinkiler yalamayı bırakmıyor ki.
Ben de işte buna ayar oluyorum. Neyin resmini çekiliyorsunuz arkadaş? Yapıyorsan yap yardımını adam gibi, bu nedir yani? Böyle bir günde resim mi çekilinir orada?
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Abi bunlar olacak. Kurumsal düşünen her kişi, her kurum yapıyor bunları maalesef. Ben çoğunun samimiyetine inanmıyorum. Amaçları reklam bana göre. Yapmasınlar demiyorum ama. Özellikle büyük spor kulüplerimiz keşke saçma sapan konularda yaptıkları afedersiniz sidik yarışını yardım konusunda da yapsalar da, onların reklam çabalarından bazı ihtiyaç sahipleri faydalanabilse diye düşünüyorum.
Kimsenin samimiyetini ölçecek konumda değilim, o yüzden gerçekten samimi olanları tenzih ederim demem gerek sanırım.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Resmen israil dölü demiş. Artık şaşırmam ne olursa olsun diyorum ama hep şaşırtıyor. Bu nedir böyle?
FM Gazetesi
Sokak kabadayısı bir başbakanımız var ve daha kötüsü cumhurbaşkanı adayı. Yazık ülkemin haline, geldiği duruma yazık!
@di canio
Ben de seninle aynı düşünüyorum. Yardımın iyiliğin reklamı olmaz eğer gerçekten içten, isteyerek yapıyorsan. Zaten basında sağda solda çıkacak haberleri bir şekilde, ne gerek var.
Gerçi paylaştığım resim sanırım UA'nın organizasyonu ama farketmez. Benim şu an hangi kulüp hangi taraftar hangi kesim hiçbiri umurumda değil. Bu yardımlar elbette ki çok güzel amaçlara hizmet ediyor ama uzun vadede neye yarayacak? Daha uzun vadeli çözümlere yönlendirilse, mesela madenlerin güvenliğine. Başka canlar gitmesin diye...
Madem şirketler bunu yapmıyor, madem bu konuda gerekli önlemleri almaya yönelik bir yasa çıkmayacak (hükümetin tavrına bakılırsa) o zaman her kulüp 1-2-3 artık kaçına gücü yeterse bu kaçış odalarından alıp bağışlasın, her madene olmasa bile olduğu kadarıyla bir ilk adım olsun. Her bir oda 30-40 can demek az mı?
150-250 bin dolar bir kulüp onu bırak 3 büyüklerde oynayan bir futbolcu için nedir ki? Ağaoğlu gibi zenginler, ünlüler, sporcular vs hepsi katılsa düşünsenize...
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet aralarında 5 milyon TL toplamış, rakam kesin, GS TV doğruladı. 250 bin $'lık kaçış odasından yaklaşık 10 tane alabilirler ancak bana kalırsa yapılması gereken bu değil. 3 büyükler ve özel sektör kendi güçlerinin farkında değiller, genel olarak halk zaten gücünün farkında değil. Halkın sesini çıkarması, şirketlerin, devletlerin kuyruğunu sıkıştırıp o odaları zorla koydurtması, 20 yıldır imzalanmayan güvenlik anlaşmasını imzalatması gerekir. Kulüplerin, sporcuların, tribünlerin elinde gerekli tepkiyi verecek güç fazlasıyla var ama farkında olan, cesaret edebilecek olan yok. Öyle kulüpler toplasın alsın demek olmuyor, devlet görevini yapmıyor halk halletsin demek bu. Tıpkı okul yaptırmak için düzenlenen kampanyalar gibi. Devlet sorumluluklarını yerine getirmiyorsa orada işi yok. Eyvallah böyle bir organizasyon olursa destekleriz ama devletin yerine getirmediği görevleri çok fazla halka yüklemeye başladık, yapmamamız lazım böyle.
Bu devlete gücümüz yetmez, biz yapalım bari diyebilirsiniz ancak karşı argümanım da hazır. Bir topçu kışlası vardı noldu ona ? O topçu kışlası diye bas bas bağıranların seçime giriş projesini unutmayın. Taksimi daha yeşil yapacağız diye seçime girdiler. Siz konuştuğuna bakmayın böyle halk dişini gösterdi mi yapacak hiçbir şeyi yok. Konuşmalarında oy kaybetmemek için kendini başarılı gösterse de oradaki proje savaşını kaybettiğini çok iyi biliyor. Biz birlik olduk mu devletin eli kolu bağlı.
Screw you guys, I'm goin' home
Taner Kuruca iyi korkutulmuş. Görüntüleri güya "yıpranmamak adına" silinmesini istediğini kendi söylemiş.
FM Gazetesi
Ulan imkanım olsa da şöyle güzel adamları da yanıma alıp en azından insan yerine konulacakları bir ülkeye götürüp yerleştirsem. Yazık ya yazık
-Temizlik imandan gelir çünkü yani şükür Allah'a müslümanız elhamdülillah
-Devletin malına da zarar vermek iyi değil yani onlar bizim için gelmişler
Yukarıdaki mesajda halkta spor kulüpleride güçlerinin farkında değil denmiş. Ne kadar da doğru aslında bu söz. Şuan parti/kişi taraftarlığını bırakıp, halkın her kesiminden insan şu anlaşmayı, prosedürleri, 250.000$'lık sığınakları madenlere koydurtabilse... ah keşke; olur böyle şeyler demek yerine, yıllar sonra kayıtsız-şartsız ilkesini aşıpta: "arkadaş ne bahane uyduruyorsunuz daha, kendinizi aklamaya çalışacağınız yere olayların sorumluluğunu üstlenin, şu şu önlemleri alın..." diyebilse de bundan sonraki madenciler yer altına girerken, "hiç değilse en azından sığınabileceğimiz bir yer var" diyebilsinler. Yüzyıllar öncesinden örnek verilerek; "o zaman burada da 300 kişi öldü, bu zamanda şurada da 200 kişi öldü" denmesine rağmen bugün o örnek verilen ülkelerin keşke bu tür kazalardaki ölümleri çok azalttığına ya da sıfıra indirdiğine de bakılabilse ve "100 yıl öncesine değil, şuana bak başbakanım" denilebilseydi. Ah keşke şuan bu kadar keşke kullanmasaydım bu cümlelerde. Ama yok işte. Bbaşbakanı yuhalayanların içerisinde eminim ki daha önceden kayıtsız-şartsız savunanlarda vardı. Yakınlarını kaybedenlerden eminim yine kayıtsız-şartsız savunanlar vardı. Ancak onlar başbakana orada tepkilerini belli ettiler. Demek ki bazı şeyler acı ile ortaya çıkabiliyor. Yazık gerçekten.
![]()
Last edited by SAİT71 : 16.Mayıs.2014 at 02:10
Beyler maddi yardımda bulunmak isteyen olursa TBB vasıtasıyla bulunabilir.
![]()
Yahu arkadaş hani duygu sömürüsü gözüyle bakıyorum bazen "biz zaten cahiliz , koyunuz , yünüz , kılız"cılara ama bazen de evet öylesiniz diyesim gelmiyor değil. Genelleme yapmayı da yapılmasını da kesinlikle seven bir insan değilim ancak ortada boy voy fotoğraflar videolar varken twitterda çıkan "yumruk yalanıyla provakasyon yapma" ttsi bana o düşüncedeki insanların dayatılmış beyinler olduğunu düşündürüyor.
Buraya bu sabah geldiğimde "bu olayın sorumlularını bulacağı demek çok mu zor?" demiştim.
Olayın ardından 3. gün geçti. tamer yıldız zahmet etmiş ve şunu söylemiş:
"Kamu veya özel sektör ayrımı yapmaksızın, kimin ihmali varsa bu konuda bizim kimsenin gözünün yaşına bakacak halimiz yok"
bi zahmet be paşam. bi zahmet.
Bu Günde Bari Küfür Etmeyeyim, Kötü Konuşmayayım Diyorum Ama Dayanamıyorum...
Bu Ülkede Denetim Diye Bir Şey mi Varmış ? Hikaye Onlar. Benim Çalıştığım Yerde Bile Sağlık Bakanlığı Denetim Yapacağı Zaman Kuruma Yazı Gönderiyor Şu Gün Denetim Olacak Diye Sonra Denetim Sırasında Her Şey Güllük Gülistanlık Sonra Denetim Bitiyor Her Şey Eski Haline Geri Dönüyor Ağır Çalışma Şartlarıyla İnsan Sağlığı Hiçe Sayılıyor Yani Şuan Her Kurumda Var Bu Durum. İçimizde Böyleleri Olmaya Devam Ederse, Acaba Neyi Nerden Yakalayıp Nerden Daha Fazla Rant Sağlarız Diye Düşünenler Hala Bizi Yönetmeye Devam Ederse Daha Çok Elim Facialar Yaşarız Bu Kafayla.
Allah Tüm Emekçilerimizin Yardımcısı Olsun Bu Ülkede.
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Buyur Burdan Yak
Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde meydana gelen maden kazasında 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Uzunköprü ilçesine bağlı Yağmurca köyünde bir maden ocağından kömür çıkaran maden işçisi İ.K.'nın üzerine tavandan kömür parçası düştü. Maden işçisi İ.K.'nın yaralandığını gören mesai arkadaşları, İ.K.'yı vagonla yukarıya çıkardı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralıyı Uzunköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor
Katiller basın açıklaması yapıyorlar. Hala yüzleri kızmamış ve yaşam odaları zorunlu değil diyorlar. 284 + (açıklayamadıkları) kişilerin ölümünün sorumluluğunu kabul etmiyorlar. Yüzsüz pislikler.
O Değilde Genel Müdür Açıklama Yaparken Sürekli Başını Hareket Ettirdi Basın Toplantısı Bitene Kadar Adam Kameraya Bakmadı Bile Hiç Hep Kaçamak Cevap Verdi Doğru Düzgün Cevap Veremedi Kimse.
Şuçu Olmayan İnsan Başı Dimdik Bir Şekilde Konuşur Hakkını Savunur Ama Burada Alakasız Cevaplar Vardı Her Defasında. Demek ki Ortada Büyük Bir İhmal Var, Demek ki Ortada Bir Kaza Yok Resmen Cinayet Var.
Beden Dili Uzmanlarına Bir Analiz Ettirmek Lazım
Bu maden çöktüyse bunda ihmal olmama şansı yok madem ki bu olağan birşey önlemini alacaksın o yaşam odası denen şeyi oraya koyacaksın, aksi taktirde buna olağan birşey demek adamı ölüme göndermek oluyor, git sana para verecez ama ölebilirsin bu olağan birşey, böyle bir saçmalık olabilirmi? Bir de tabi başbakanın çıkıp kameralar karşısında pişkin pişkin konuşması var, tabii ucu kendisine dokundu ya ölenleri gram düşünmez, hiçbir duygu yok konuşmalarında paçayı nasıl sıyırırımın hesabını yapıyor hala.
Burak
Sigortasiz isci olmadigini kanitlamak icin SGK kayitlarini soyluyorlar.
Bakan yıldız 300 ile kapatırız diye açıklama yapıyor. Ne pişkin herif, üslubu bile saygısızca. 300 ile kapatacağımızı tahmin ediyorum ne demek yahu.
Kazada 284 kardeşimiz öldü, içerde şu kadar kişi daha var, ölü sayımız olayın sonunda en fazla 300 olacaktır, daha sonra ise burayı inceleriz, araştırırız vs. denebilir mesela.
Ben Biraz önce Mühendislerin Bilgilendirme Toplantısını Mı Takip Ettim Yoksa Aklanmak Için şaklabanlık Yaptıklarını Mı Gördüm Ben Böyle Bir Bilgilendirme Toplantısı Hatırlamıyorum Arkadaş
666666669996666666699966699999999666996666666666
669999999996699996699966699999999666996699999966
666666669996699996699966966999966966996666666666
999999669996699996699966999669669966996699999966
666666669996666666699966999966999966996699999966
- F3 ya da Ctrl+F ile 6 rakamını aratın
- Sonra sayılara bakın
Manisa Cumhuriyet Baş Savcısı açıklama yapmış, "Sorumlular öldü kimi tutuklayalım ?
Bu doğrumudur ? doğruysa şaşırmamda o yüzden.
Sanki pazarlık yapılıyor. "301-302 ölümle kapatırız" denilerek.
bunlar insan değil yemin ediyorum.