Şaka gibi üst üste 2 hafta 3 takımda puan kaybediyor.![]()
Şaka gibi üst üste 2 hafta 3 takımda puan kaybediyor.![]()
Costa oynasa bugün Atletico daha fazla atardı. Villa bu takımın forveti değil, resmen bitmiş. Barça'nın şampiyonluğu hayırlı olsun bana göre deplasmanda 1 puan bile zor. Barça bırakmaz. Atletico 2 haftadır ayağına gelen fırsatları tepti. Üzülmemeleri lazım...
Beraberlik ve galibiyet Atleti'yi şampiyon yapıyor.Atleti bunu başarabilecek kaliteye,kadroya ve mükemmel bir teknik adama sahip.
Vamos Atleti !
Caballero yarışta tuttu Barca'yı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Çok güzel maç olacak haftaya.
ne çekişme oluyor be.. 2 haftadır 3 takımda puan kaybı yaşadı bu saatten sonra şampiyon Barcelona olur gibi geliyor bana
Ancelotti Şampiyonlar Ligi'ni alamazsa kesin kovarlar bunu. Bi Münih maçındaki taktik dehasına bakın bir de Celta Vigo maçındaki şu adama. Rezalet resmen. Ancelotti yüzünden iki kupayı da Atl.Madrid alsın diyorum. Kupa Barcelona'ya gitmesin.
Hadi Simeone bir daha yen şunları be![]()
0-0 bitiririz haftaya alırız kupayı.Beraberlikleri sever Simeone hocam.
![]()
Atletico Madrid 2. kez altın tepside sundu şampiyonluğu. Son hafta Messi ve arkadaşları ne yapar eder, alır o maçı bence.
Bence hakem hatası(!) falan olmazsa atletico ordan puan çıkarıp şampiyon olur. Herkes Atletico'yu eleştirmiş te Barça da berbat futbol oynuyor.
Ancelotti resmen yedeklerle cikmis, kazansalardi son hafta sanslari yuksekti bence. Sampiyonlar ligi gelmezse kovulur.
barca sampiyon beyler , ismiyle ezer barcelona atleticoyu rahat olun...
Yav he he Arif.![]()
Bu kadar kötü sezon sonu olamaz İspanya gibi bir ligde ya hayal kırıklığına uğradım resmen.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İspanya'ya da mı süper final geliyor![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Eger Barcelona burdan sampiyonlugu verirse büyük bir yıkım olur.ŞL'den sonra üst üste 2 defa böyle birşeyi kaldıramaz Barca.Ne yapar ne eder alırlar bu maçı.Barca'nın üstünde büyük bir baskı olacak ama Atletico rahat her türlü bu sene gönüllerin sampiyonu oldular zaten.Aklıma Bursa'nın sampiyon oldugu sene Bjk maçı öncesi actıkları pankart geldi.''Sen bizi o kadar mutlu ettin ki bu sene sampiyonlugun canı cehenneme''Gerçi o pankarttan sonra sampiyon oldular ama bakalım artık.
![]()
Son maçta Nou Camp'ta Barça şampiyonluğu bırakır mı ?? bana göre imkansız değil ama olanaksız![]()
Atletico her türlü başarılı ama bu şampiyonluğu daha yıllarca göremeyebilirler. Bence rahat olan taraf değil heyecanlı olan taraf Atletico olacak.
Puan Durumu
Fikstür
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Atletico'nun 2'de 1 yapması bence imkansız. Ya 2'de 2 yapacaklar ya da 2'de 0...
Umarım 2'de 2 yaparlar. Hakediyorlar bunu. Son yılların bence en sempatik takımı.
Şampiyonu belirleyecek kritik maç yarın oynanacak.
Anket ekledim konuya. Ben Atletico'nun şansını çok büyük olarak tanımlıyorum. Önceki maçların sonucunun verdiği bir rahatlık üstüne de evinde oynamanın verdiği avantaj ile alır gider diyorum.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
evinde demişsin ama deplasmanda atletico.
beraberliğin atletico'ya yaradığı ortamda atletico şampiyonluğu alır diyorum bende.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
1-1 biter Atleticomuz şampiyonluğu kazanır sonra da ŞL'ye bakarız.
Eger internette dolasan Soma'yla ilgili seyleri gerceklestirirse Atletico gider bir formalarını alırım.
Bu dev maçtan bile mahrum ediyor bizi sayın Ntv Spor.devam böyle devam Eurolig finalini bile vermiyorlar ya gerçi.
Bilyoner'e üye olun izleyin benim gibi kesin çözüm.
![]()