1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: St-Fc farkı sizce ne olabilir?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

st striker ingilizce sinden de belli yani daha çok durarak oynayan ve golcülüğüyle ön planda olandır jardel gibi fc ise hakan şükür koşan ve gerektiğinde atak oluşumlarına karışandır

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by scolari12111
    st striker ingilizce sinden de belli yani daha çok durarak oynayan ve golcülüğüyle ön planda olandır jardel gibi fc ise hakan şükür koşan ve gerektiğinde atak oluşumlarına karışandır
    asıl hakan st bence
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by peluk
    asıl hakan st bence

birader ing bilsen bun demezsin strike grev anlamına gelir yani durmaak futbolda sence hakan durarak mı oynuyor tam tersi ama örneğin jardel durarak oynar ve tek işi gol atmaktır

Quote Originally Posted by BarceloGS
    ST: Golü düşünen santrafor oyuncusudur. Geri dönüp savunmaya yardım etmesi beklenmeyen bir oyuncusu. Sadece bulunduğu mevki için görevini en iyi şekilde yapar. Örn; Eto'o
    FC: Forvette yanı sıra takımına diğer mevkilerde yardımcı olana forvet tipidir. Defansına, Orta Sahaya zaman içinde yardım eder. Ayrıca gol vuruşlarından çok yanında partner bulunduğu zaman asist yapmayı sever. Örn; Valeri Bojinov

kardeş tamamen doğru dediklerin

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

birader ing bilsen bun demezsin strike grev anlamına gelir yani durmaak futbolda sence hakan durarak mı oynuyor tam tersi ama örneğin jardel durarak oynar ve tek işi gol atmaktır

kardeş tamamen doğru dediklerin

please read what i am going to write:

you can not comment on my English knowledge..

i am an 'advanced' English writer, speaker and listener.

i am a student at middle east tecchnical university. i am a mechanical engineer.

plesase do not post a message for individual purposes...

do not comment on my english knowledge..

arkadaslar bence fc, amc oynama ozelligi en az "kabiliyetli" yani "koyu turuncu" renkte olan oyuncu. tabi bu fm 2006 için gecerli. amc ozelligi en az competent olmayan adamlar st oluyor. acıklama yapan arkadaslara tesekkürler
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by peluk
    please read what i am going to write:

you can not comment on my English knowledge..

i am an 'advanced' English writer, speaker and listener.

i am a student at middle east tecchnical university. i am a mechanical engineer.

plesase do not post a message for individual purposes...

do not comment on my english knowledge..

arkadaslar bence fc, amc oynama ozelligi en az "kabiliyetli" yani "koyu turuncu" renkte olan oyuncu. tabi bu fm 2006 için gecerli. amc ozelligi en az
    competent olmayan adamlar st oluyor. acıklama yapan arkadaslara tesekkürler
    DDDDD ı apologise to you ı don t know and ı don t want to say bad things only a jokeDDD
    arkadaş sorun yapma ya öylesine takıldım yine de kusura bakma ama doğru değil mi dediklerim st daha sabittir fc ise hareketli bu kadar basit bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

DDDDD ı apologise to you ı don t know and ı don t want to say bad things only a jokeDDD
    arkadaş sorun yapma ya öylesine takıldım yine de kusura bakma ama doğru değil mi dediklerim st daha sabittir fc ise hareketli bu kadar basit bence.
    gerçekte dediğin doğru ama ben fm 2006 için sormustum dostum

Mesaj Yetkileri