st striker ingilizce sinden de belli yani daha çok durarak oynayan ve golcülüğüyle ön planda olandır jardel gibi fc ise hakan şükür koşan ve gerektiğinde atak oluşumlarına karışandır
st striker ingilizce sinden de belli yani daha çok durarak oynayan ve golcülüğüyle ön planda olandır jardel gibi fc ise hakan şükür koşan ve gerektiğinde atak oluşumlarına karışandır
asıl hakan st benceOriginally Posted by scolari12111
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Originally Posted by peluk
birader ing bilsen bun demezsin strike grev anlamına gelir yani durmaak futbolda sence hakan durarak mı oynuyor tam tersi ama örneğin jardel durarak oynar ve tek işi gol atmaktır
kardeş tamamen doğru dediklerinOriginally Posted by BarceloGS
Originally Posted by scolari12111
please read what i am going to write:
you can not comment on my English knowledge..
i am an 'advanced' English writer, speaker and listener.
i am a student at middle east tecchnical university. i am a mechanical engineer.
plesase do not post a message for individual purposes...
do not comment on my english knowledge..
arkadaslar bence fc, amc oynama ozelligi en az "kabiliyetli" yani "koyu turuncu" renkte olan oyuncu. tabi bu fm 2006 için gecerli. amc ozelligi en az competent olmayan adamlar st oluyor. acıklama yapan arkadaslara tesekkürler
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Originally Posted by peluk
DDDDD ı apologise to you ı don t know and ı don t want to say bad things only a joke
DDD
arkadaş sorun yapma ya öylesine takıldım yine de kusura bakma ama doğru değil mi dediklerim st daha sabittir fc ise hareketli bu kadar basit bence.
gerçekte dediğin doğru ama ben fm 2006 için sormustum dostumOriginally Posted by scolari12111