1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hanoğlu'na ait olmadığını biliyorum ama buyrun, rakamlar:

GALATASARAY SPORTİF SINAİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş. / GSRAY, 2013/9 Aylık [] 10.04.2014 17:51:41
    Raporlama Birimi: TL
    Net Dönem Karı/Zararı: -99.473.848
    http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=351974

UEFA kendi kurallarını uygulamıyorsa bu benim hatam değil.
    Bu rakamları inkar eden yok, anlamıyorsunuz galiba. Olay sadece bu rakamları göstermekle bitmiyor. FFP denilen olaydaki kriter ve kıstaslar daha detaylı. Neyse, daha fazla tartışacak bir şey yok bu konuda, sizin loto seneye devretti. Ayrıca herkes istediğine inanmakta özgür, benim tercihim UEFA ve Galatasaray Spor Kulübü oluyor bu konuda, şarlatanlar değil.

Özellikle son iki senedir, Galatasaray battı, batıyor, manipülasyon, sermaye arttırımı, vergi, Lütfi Arıboğan'ın Uefa'daki ilişkileri, Galatasaray lobisi gibi söylemlerde bulunanlar kendileri men yedikçe daha da hırslanıyorlar. Kıskançlık bir his, çok normal de bu kadar çaba harcamak pek normal değil.

3 Temmuz'dan beri teori üretip, senaryo yazma konusunda tüm oyları alarak Oscar alabilecek kapasiteye gelenlerle tartışacak pek bir şey yok, anlamı yok çünkü. Bu sene City ve PSG idi bahane, onlar sayesinde yırttık. Seneye de başka bir olay, kişi, takım bulunur. Sonu yok bunun, beyin her şeyi meşrulaştırıyor ne de olsa.

Sporekonomi yalan söylemez, Hanoğlu uzman, UEFA kötü ve düzenbaz, kendi kurallarını uygulamaz;

Yav he he.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bu rakamları inkar eden yok, anlamıyorsunuz galiba. Olay sadece bu rakamları göstermekle bitmiyor. FFP denilen olaydaki kriter ve kıstaslar daha detaylı. Neyse, daha fazla tartışacak bir şey yok bu konuda, sizin loto seneye devretti. Ayrıca herkes istediğine inanmakta özgür, benim tercihim UEFA ve Galatasaray Spor Kulübü oluyor bu konuda, şarlatanlar değil.

Özellikle son iki senedir, Galatasaray battı, batıyor, manipülasyon, sermaye arttırımı, vergi, Lütfi Arıboğan'ın Uefa'daki ilişkileri, Galatasaray lobisi gibi söylemlerde bulunanlar kendileri men yedikçe daha da hırslanıyorlar. Kıskançlık bir his, çok normal de bu kadar çaba harcamak pek normal değil.

3 Temmuz'dan beri teori üretip, senaryo yazma konusunda tüm oyları alarak Oscar alabilecek kapasiteye gelenlerle tartışacak pek bir şey yok, anlamı yok çünkü. Bu sene City ve PSG idi bahane, onlar sayesinde yırttık. Seneye de başka bir olay, kişi, takım bulunur. Sonu yok bunun, beyin her şeyi meşrulaştırıyor ne de olsa.

Sporekonomi yalan söylemez, Hanoğlu uzman, UEFA kötü ve düzenbaz, kendi kurallarını uygulamaz;

Yav he he.
    Bilanço rakamları yalan söylemez. KAP'a bildirilen bilançoyu gösteriyorum ama hâlâ yalan olduğunu iddia ediyorsunuz. Hata yaptığınızı söylemek, gerekiyorsa özür dilemek çok zor değil.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bilanço rakamları yalan söylemez. KAP'a bildirilen bilançoyu gösteriyorum ama hâlâ yalan olduğunu iddia ediyorsunuz. Hata yaptığınızı söylemek, gerekiyorsa özür dilemek çok zor değil.
    Bilançodaki rakam yalan yazmadım, uydurmasak? Ya okumadan cevap yazıyorsunuz ya da okuduğunuzu anlamıyorsunuz.

Kısaca söyle anlatayım, şu an için mevcut zarar FFP Kriterlerine göre 92 MN euro değil, 50 MN euro civarı;

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=361910

Her gider, FFP'ye göre gider olmuyor. Zaten öyle olsa biz bu sene 200 bin euro ile kurtulamaz, ŞL'ye alınmazdık. Kulüp açıklamasında belirtiyor, aşım tutarı 4.3 MN diye.

Gelir artmalı, gider kısılmalı, ekonomik açıdan önlemler alınmalı kısmı da doğru da, orta dönen rakamlar abartılı. FFP aç bakalım bilançoyu, evet zarar bu, tamam şimdi bittin demiyor.

Mevcut gelir ve açıklanan 4.3 MN rakamına bakarsan bizim giderimiz 50 MN civarı çıkıyor. 3 yıllık sınır 30 MN, bize lazım olan şu aşama da 20 MN kar etmek, o da imkansız değil. En kötü oyuncu satılır.

Sizin çok güvendiğiniz sporekonomi'ye bunlar yazılınca kendisi cevap veremedi ayrıca, bu da dipnot olsun.

Özür konusuna gelirsek, sesli güldüm. Hem özür dileyecek bir şey yok, hem de bunu sizden duymak...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aynı erdemi sizden de bekliyoruz yıllardır. Ancak bir parça bile göremedik maalesef.

Her konuda aleyhimize gelişen senaryolar yazıp çiziyorsunuz. Bazılarında haklı çıkıyorsunuz, bazılarında haksız. Haklı çıktığınızda "ben demiştim" derken, haksız çıktığınızda suçu hep başkalarına atıyorsunuz. Sizin de dediğiniz gibi hata yaptığınızı söylemek, gerekiyorsa özür dilemek çok zor değil.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Aynı erdemi sizden de bekliyoruz yıllardır. Ancak bir parça bile göremedik maalesef.

Her konuda aleyhimize gelişen senaryolar yazıp çiziyorsunuz. Bazılarında haklı çıkıyorsunuz, bazılarında haksız. Haklı çıktığınızda "ben demiştim" derken, haksız çıktığınızda suçu hep başkalarına atıyorsunuz. Sizin de dediğiniz gibi hata yaptığınızı söylemek, gerekiyorsa özür dilemek çok zor değil.
    Gerektiğinde hep özür diledim. Bundan da hiç gocunmadım. Daha önce özür dilediğim mesajları çıkarmak zor olmasa gerek.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri