1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Boş ver Burak abi seneye yine aynı sohbeti yapacağız,belki o sefer ceza alırız da rahata erer.3 yıldır ceza alacağız,bir alamadık zaten
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Boş ver Burak abi seneye yine aynı sohbeti yapacağız,belki o sefer ceza alırız da rahata erer.3 yıldır ceza alacağız,bir alamadık zaten
    Mesele Galatasaray'ın ceza alması değildi. Bana cevap verildiği için yazmıştım. Yoksa hiç yazmayacaktım bile bu haber içeriğini. Mesele bana yalancı denilebilmesi. Bilanço rakamları var ortada. Varsa bildiğiniz kanıtlayın. Yoksa kimse itham etmeyin. FFP'nin elbette kuralları var, basit değil ama bu kuralları yorumlamak da mümkün.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Mesele Galatasaray'ın ceza alması değildi. Bana cevap verildiği için yazmıştım. Yoksa hiç yazmayacaktım bile bu haber içeriğini. Mesele bana yalancı denilebilmesi. Bilanço rakamları var ortada. Varsa bildiğiniz kanıtlayın. Yoksa kimse itham etmeyin. FFP'nin elbette kuralları var, basit değil ama bu kuralları yorumlamak da mümkün.
    Bu sene geçti ve seneye ne olacağını kimse bilemez,kurallar değiştirilebilir,yumuşatılabilir,sponsporluklar bulunabilir.Seneyi tartışmanın bir manası yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Almayız muhtemelen, alırsak da bile bile lades demiş oluruz zaten. Önlem almak zor değil, sponsorluk, kombine geliri olacak bu sene. Yönetim zaten kombinelere zam yaparak başladı önlemlere, passolig olayı da olmazsa yine en çok kombine satan oluruz. Sponsorluk için Gazprom, Samsung, Emirates gibi firmalardan bahsediliyor. Mühim olan kurulan kadro olacak, bu sefer satmadan almayacağız, çok da fazla transfer yapmayacağız. Seneye de muhtemelen;

http://inciswf.com/cl.swf

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Şu sesi duymak varya senelere bedel.Varsın 2 yıl men etsinler,3 yıl men etsinler,eninde sonunda ait olduğumuz yere her zaman olduğu gibi döneriz.

Mesaj Yetkileri