Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 189 sonuç

Konu: PTT 1. Lig Puan Durumu ve Maç Yorumları

Dediğimiz oldu. Süper Lige hoşgeldin Balıkesirspor. Yakın bir deplasman yaparız artık seneye

Birde Playoff'tan Samsunspor gelirse tadından yenmez benim için bu sene

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    FM'nin yalancısıyım ben FM'de pilot takımdı

Edit:

Balkes maçı mahalle düğününe döndü,davul zurna nedir ya ?
    oyunu kurup baktim, FMde de boyle bir durum yok. senin oyununda sonradan bir gelisme olmus sanirim bu konuda, yapay zekanin oyunlari

ordu yerine balkes tercihi sanirim biraz da ordunun ligde oldugu donem buyuk takimlara aci cektirmesiydi. biraz da cuperin oynattigi akillarda kalan sevimsiz futbolundan kaynaklidir. egeli olarak balkesin cikmasina cok sevindim, seneye izmirden de takim cikaracaz superlige

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Şöyle maçlara da hastayım maç sonunda iki takımda sevinecek. El ele kol kola iki takım buraya !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ahahahah kutlama yapacak alan kalmadı

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

İBB'li futbolcular girebildi mi iceri ? Bence onlarda karıstılar kalabalıga.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Çok iyi oldu bu valla. İstanbul'da oturmama rağmen burada bile Balıkesir bayrakları açıldı, araçlarda millet kornalara basıyor. Böyle tutkulu taraftarı olan takımları Süper Lig'de görmek güzel. Ayriyetten de İsmail Ertekin'e helal olsun. Bandırma'daki başarısını Balıkesirspor'a da taşıyarak iki kulübünde kalkınmasını sağladı.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Orduspor 4-3 yenmiş Urfa'yı. Anıl Taşdemir'de kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor. Ortasaha oyuncusu olmasına rağmen 19 gol attı bu sezon.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Balıkesirspor'a tebrikler. Süper Lig'e büyük renk katacaklardır. Aynı başarıyı Mersin'den de bekliyoruz

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Balıkesirspor'a tebrikler. Süper Lig'e büyük renk katacaklardır. Aynı başarıyı Mersin'den de bekliyoruz
    Ordu'dan bekliyoruz Ordu'dan

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Ordu'dan bekliyoruz Ordu'dan
    Karadeniz takımı çok var yahu, Antalya'nın düşmesiyle Akdeniz takımı kalmadı

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Samsunspor çıkar umarım play-off'lardan. Biz de yine seneye devrettik,zaten takım bir garip antreman yapmayıp paralarını alamadıkları zaman daha iyi oynuyorlar.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Süper Lige yakışacak bir takım üst lige yükselmiş oldu. Şehirde tam bir bayram havası var. Bu stat yetmez bu taraftara
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kimse yazmamış hayret.

Play-off'ta finalin adı Samsunspor-Mersin İdman Yurdu oldu. Bir Sakaryalı olarak kardeşimiz Mersin'e başarılar diliyorum finalde Yılmaz hocadan dolayı da çıkmalarını istiyorum güzel maç olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Default PTT 1. Lig Puan Durumu ve Maç Yorumları

Tribündergi'nin haberine göre Samsunspor seyircisiz oynama cezası almış ve finalde Samsunspor'a ayrılan bölümde kadın ve cocuklar olacakmış.Mersin'in Super Lige çıkacağını dusunuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ankaraspor çıkamadı ya benim için yeterli artık kim çıkarsa çıksın farketmez.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Tribündergi'nin haberine göre Samsunspor seyircisiz oynama cezası almış ve finalde Samsunspor'a ayrılan bölümde kadın ve cocuklar olacakmış.Mersin'in Super Lige çıkacağını dusunuyorum.
    Böyle saçma şey mi olur ya? Kendi sahasında çeksin işte bu cezayı, önümüzdeki sene.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aynen saçmalık olmuş bence de tarafsız bir sahada kendi sahasında oynanmayacak bir maç yani bu kadar önemli bir maçta olacak şey değil hakikaten.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Aslında cogunuz karşı cıkıyorsunuz ama ben dogru buldum Tff'nin bu yaptıgını.Eger bir caydırıcılıgı olacaksa böyle yapılmalı.Simdi Samsun taraftarı bir daha küfür ediyor mu etmiyor mu ? En kritik maçta olsa bu ceza verilmeli.Öyle daha cok caydırıcılıgı olur.Mersin'in stadında gibi oynanacak maç.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Aslında cogunuz karşı cıkıyorsunuz ama ben dogru buldum Tff'nin bu yaptıgını.Eger bir caydırıcılıgı olacaksa böyle yapılmalı.Simdi Samsun taraftarı bir daha küfür ediyor mu etmiyor mu ? En kritik maçta olsa bu ceza verilmeli.Öyle daha cok caydırıcılıgı olur.Mersin'in stadında gibi oynanacak maç.
    Bunları Süper Kupa maçında da duymak isteriz Fenerbahçe ceza almıştı değil mi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum

Durum bizim açımızdan hiç iyi değil. Deplasmanda gibi oynuyoruz zaten + olarak Mersin saha içinde de daha iyi oynuyor ve ilk yarı bitmeden 1-0 öne geçtiler. İkinci yarı toparlanmazsak iş yaş.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Maçtayım. Golü attık. Yıkıldı tribün.

Samsunspor'un kontra 433'ü yemez artık. Bitti burada. Canlı oynayan varsa Mersin İY galibiyetine bassın.

TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

Samsunspor'un kontra 433'ü yemez artık. Bitti burada. Canlı oynayan varsa Mersin İY galibiyetine bassın.
    Kalsın kenarda, inşallah yine dediğinizin tersi çıkar

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

Mersinli misin Hocam ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Rahmetli babam Mersinli. Dolayısı ile Mersinli olduğumdan Mersin İdman Yurdu taraftarıyımdır ama önce Fenerbahçe tabi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yılmaz hoca görevi bırakmış bu arada yeni duydum hiç şaşırmadım final öncesi bırakmış bir de. Hakan Kutlu geçmiş göreve. Kardeşimiz Süper Lig'e çıkar umarım Tatangalar olarak arkalarındayız.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

gol 2-0 oldu Hakettiğin yere hoş geldin Mersin'im

Mersin Yine Yeniden Süperligde Hoşgeldin.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007

İkinci yarı tek kaleye döndük ama atamadık. İlk yarıda bu kadar pasif olmasaydık iyiydi. İlk golü atan takımın ciddi avantaj yakalayacağı belliydi. Yazık oldu. Mersin'i tebrik ederim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Mersin çıktı Süper Lig'e. Duygusal davranıp Hakan Kutlu ile devam etmemeleri lazım ama. Yoksa seneye tekrar PTT 1. Lig'e dönerler.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Yılmaz hocaya bi takım katikulliler yapmışlar diye okumuştum. Keşke Samsun çıksaydı.. Tebrikler Mersin'e..

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    Yılmaz hocaya bi takım katikulliler yapmışlar diye okumuştum. Keşke Samsun çıksaydı.. Tebrikler Mersin'e..
    Yılmaz Hoca kaçtı gitti katakulli falan yok

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri