Sayfa 857 / 896 İlkİlk ... 357757807847855856857858859867 ... SonSon
25,681 ile 25,710 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Corriere Dello Sport’un haberine göre Inter, Caner Erkin için ilk teklifini verdi.

Sözleşmesi sona erecek ve serbest kalacak Caner Erkin için bizzat başkan Eric Thoir’in devreye girdiği belirtilen haberde Inter’in teklifinin 1.7 milyon euro olduğu öne sürüldü. Dört yıllık bir teklif yapıldığı ve Inter, milli sol bek için fiyatı da yükseltebileceğinin altı çizildi.

Ayrıca haberde Fenerbahçe’nin 2 milyon euro’nun üzerinde olan teklifi ile aradaki farkın ise çeşitli bonuslarla kapatılacağı ifade edildi.
    Doğruluk payı var mıdır acaba? Doğruysa bile Fenerbahçe'nin Caner'i bırakacağını sanmıyorum.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

pato ve mustafa pektemek arasında fark yok. pato artık asla üst düzey bir futbolcu olamayacak. geçti o dönemler, fm'de kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    pato ve mustafa pektemek arasında fark yok. pato artık asla üst düzey bir futbolcu olamayacak. geçti o dönemler, fm'de kaldı.
    yok artık.

pato zaten hiç bi' zaman üst düzey bir futbolcu olamadı ama mustafa pektemekle arasında fark yok demek insafsızlıktır dostum.

pato için milan daha 17 yaşında 22m€ bonservis ödedi.

pato gelsin, hızıyla tarumar eder bu ligi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Başımızda böyle başkan olursa Caner gibi sözleşmesi bitecek, kadromuzda satabileceğimiz eli yüzü düzgün olan tek tük oyuncuları çok kaçırırız. İnşallah gitmez Caner. Fenerbahçe'de hem form yakaladı hem maaşı da iyi. Bu saatten sonra İnter'e gidip oraya alışayım diyene kadar zaman geçebilir. Bence gitmemeli.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Son günü bekliyorlar heralde anlasma icin.Cok lakayt davranıyordu Aziz Yıldırım ''gelin atın artık şu imzaları kızarım haa'' filan tarzı ama elimizden kaçarsa görür o rahat tavırları.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kığılı Diego tamam, diğer transferler de iki güne biter demiş. Doğruysa helal olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kığılı dediyse gecmis olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Her sene benzer bir haber çıkar bende her sene aynı yorumu yaparım, Pato gelsin 3 tane forma alırım.
    Burak

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Kampl olayı geçti artık, üstelik Diego da alınırsa unutun. İlk 11'de 1 tane boşluk var zaten o da orta saha ve Diego alınırsa dolar. Olmasa bile Kampl transferi hem maliyeti hem de Avrupa kulüplerinin ilgisi sebebiyle gerçekleşmez. Onun dışında yapılacak transferler için oyuncu satılması gerekiyor. Bunun için Sow-Kuyt-Emenike üçlüsünden birinin gitmesi gerekiyor, bu durum da pek olası görünmüyor. Kuyt zaten gitmez, Sow için de bizimkiler fazla para isterler parayı veren çıkmayınca da gitmez, Emenike'yi de aynı şekilde o paraya hayatta satamayız. Bence kanat oyuncusu beklemeyin, alınacak oyuncu Jimmy Durmaz'dan başkası değil. Bu kadroya sağ bek, kanat ve yerli forvet transferleri ilave edilerek transfer biter gibi geliyor bana. Hatta sağ bek alınmayabilir bile(benim değil, yönetimin tercihi). Tabi her şeyden önce Caner'in sözleşme yenilemesi gerekiyor. Ayrıca şuan 12 tane yabancı oyuncumuz olduğunu da unutmayın, zaten 4 tane her türlü göndermemiz gerekiyor bir de her yeni transfer için bir kişinin gitmesi gerek. Avrupa'ya gitmeyen takım bu kadar para harcayamaz, harcamamalı.
    1 ay önce menajeri Salzburg ile anlaşılırsa oturup görüşürüz; Fenerbahçe'de oynamak cazip bize dedi. Fenerbahçe'nin cezalı olması önemli değil; sezon sonu Avrupa kupaları hakkı alınacak nasıl olsa dedi. Yani sen istediğimiz parayı bize ver, kulübü de ikna et, mümkün bu transfer diyor. Leverkusen'in cazibesi olduğuna katılmıyorum. Leverkusen ile ŞL oynama şansın çok fazla değil, bir Dortmund değiller. Fenerbahçe öyle değil ve istedikleri rakamı elde edebilme şansları da var.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

mazimizde hangi transferi 2 günde bitirdik ki
    pato gelmez ama gelirse aynı tipte bir sürü forvetimiz olur

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Emrah Başsan ile anlaşıldığı yazılıyor. Bu arada Alaattin Metin 1 yerli forvetten sonra transferin biteceğini yazmış:

Aziz Yıldırım transferi açıkladı!..
    F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, F.Bahçe'nin transfer politikasını anlattı: "Bir tane yerli golcü alacağız, sonra transferi kapatacağız."
    Diego Ribas transferi F.Bahçeli taraftarları heyecanlandırdı, herkes şimdiden sezonun bir an önce başlamasını bekliyor. Elde kağıt kalem, Ribas'a göre kadrolar yapılıyor. Sağında kim oynar, solunda kim oynar? Diego'nun önünde santrfor kim olur? Akşam gazetesinden Alaattin Metin yazdı:
    "BAŞKA BOMBA VAR MI?
    Bütün bu hesaplar bir yana peki Süper Lig'in şampiyonu F.Bahçe, bu sezon transferin de şampiyonu olacak mı? Diego transferini başka bombalar da takip edecek mi? Öyle ya sezon biter bitmez ilk transfer yapıldı. Resmi transfer dönemi 10 Haziran'da başlayacak, 1 Eylül'de bitecek.
    BAŞKAN NET KONUŞTU
    1 Eylül'e kadar önümüzde uzun bir süre var. Herkesin merak ettiği bu soruyu dünkü Genel Kurul'da Başkan Aziz Yıldırım'a sordum. "Bir tane yerli golcü alacağız, sonra transferi kapatacağız" diye çok net bilgi verdi.
    MEVLÜT'LE TEMAS YOK
    Peki F.Bahçe'nin transfer edeceği o Türk golcü Mevlüt Erdinç mi? Hemen cevap vereyim, Mevlüt Erdinç ile şu ana kadar herhangi bir konuşma yok. Almanya, Hollanda veya İngiltere'den Türk asıllı bir golcü alınacak. Halil Altıntop'un transferi de söz konusu değil.
    FAVORİ BİLAL
    F.Bahçe'nin transfer edeceği Türk forvetler arasında Hollanda'nın Heerenveen kulübende forma giyen Bilal Başakçıoğlu (26 Mart 1995) ilk sırada yer alıyor. Marco van Basten'in keşfettiği Bilal, bu sezon 37 maçta 8 gol ve 10 asistlik performans sergiledi. 19 yaşındaki oyuncu Hollanda U18 ve U19 milli takımlarında da forma giydi.
    NADİR BİR TÜRK
    İskoç Dundee'de forma giyen Nadir Çiftçi de adaylar arasında. Kayseri'de bekleneni veremeyen Nadir, İskoçya'da 40 maçta 17 gol ve 12 asistlik performans sergiledi."
    Bilal:
    [YOUTUBE="5v-gldt9uDU"]asfasf[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Diego transferi ile Ersun Yanal'a büyük iş düşecek. Alex'in gidişiyle oturmaya başlayan bir yapı vardı, ister istemez bozulacak. Kadıköy'de oynanan maçlarda Diego ve 3 forvet denenebilir belki ama deplasmanda büyük risk. Sneijder mi Diego mu daha iyi veya daha etkili olacak zaman gösterecek, şu an için emin olduğum şey bizim Sneijder sonrası yaşadığımızı Fb'nin de yaşayacağı ihtimalinin çok yüksek olduğu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Nadir ve Bilal çok ideal oyuncular. Geride beklemeyi de kabul ederler. Kendini gösterebilecekleri ortam da burada var. Mevlüt yedekte bekleyeceğine bu adamlar beklesin, en azından kendini göstermek için daha fazla çabalarlar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Diego transferi ile Ersun Yanal'a büyük iş düşecek. Alex'in gidişiyle oturmaya başlayan bir yapı vardı, ister istemez bozulacak. Kadıköy'de oynanan maçlarda Diego ve 3 forvet denenebilir belki ama deplasmanda büyük risk. Sneijder mi Diego mu daha iyi veya daha etkili olacak zaman gösterecek, şu an için emin olduğum şey bizim Sneijder sonrası yaşadığımızı Fb'nin de yaşayacağı ihtimalinin çok yüksek olduğu.
    Ben Dünya Kupasındaki performansına göre Emenike-Kuyt-Webo üçlüsünden ikisinin yolcu olacağını düşünüyorum. Forvetten kanat olmaz. Türkiye Ligi futbolun taktiksel açıdan işlemediği bir yer olduğundan Fenerbahçe sorun yaşamadı. Ancak bu anlayışla Avrupa'da 1 adım ileriye gidemezsiniz. Önde 3 adamı birden takım savunmasında kaybetmek size her türlü kaybettirir. Ersun Yanal'da bunun farkındadır. Üzerine 4. adam da eklenirse olaylar olaylar. Yine kazanırsınız ama zorlanırsınız.

Diego'lu takım 4411 oynar. Bu yüzden sağa ve sola dinamik oyuncular gerekiyor, Kuyt-Sow gibi forvet kökenli oyuncular değil. Oldum olası zaten forvetlerin kanatlarda oynatılmasına sinir oluyordum umarım Diego'nun gelişiyle şundan vazgeçilir. Öndeki kanat adamları da çizgiye inerse bu Gökhan-Caner ikilisinin üzerindeki efor azalır. Takım daha dinamik bir yapı kazanır. Aksi halde oyunun tüm enerji yükü Gökhan-Caner-Topal üçlüsüne kalır ki bu Fenerbahçe için iyi olmaz.
    ...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topal NTVSpor'a demeç vermiş. Caner'in Fenerbahçe'de kalacağını düşündüğünü, önceliğinin Fenerbahçe olduğunu kendisine söylediğini ifade etti.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Ben Dünya Kupasındaki performansına göre Emenike-Kuyt-Webo üçlüsünden ikisinin yolcu olacağını düşünüyorum. Forvetten kanat olmaz. Türkiye Ligi futbolun taktiksel açıdan işlemediği bir yer olduğundan Fenerbahçe sorun yaşamadı. Ancak bu anlayışla Avrupa'da 1 adım ileriye gidemezsiniz. Önde 3 adamı birden takım savunmasında kaybetmek size her türlü kaybettirir. Ersun Yanal'da bunun farkındadır. Üzerine 4. adam da eklenirse olaylar olaylar. Yine kazanırsınız ama zorlanırsınız.

Diego'lu takım 4411 oynar. Bu yüzden sağa ve sola dinamik oyuncular gerekiyor, Kuyt-Sow gibi forvet kökenli oyuncular değil. Oldum olası zaten forvetlerin kanatlarda oynatılmasına sinir oluyordum umarım Diego'nun gelişiyle şundan vazgeçilir. Öndeki kanat adamları da çizgiye inerse bu Gökhan-Caner ikilisinin üzerindeki efor azalır. Takım daha dinamik bir yapı kazanır. Aksi halde oyunun tüm enerji yükü Gökhan-Caner-Topal üçlüsüne kalır ki bu Fenerbahçe için iyi olmaz.
    Kuyt gitmez bence, adam istikrar abidesi, her açıdan olumlu bir oyuncu. Webo yedek kalmayı sorun etmeyeceği için o da gitmez. Emenike veya Sow gidebilir, Emenike Dünya Kupası ile taliplerini arttırabilir, Sow'un da maaşı bu sezon çok düşüyormuş galiba, o da gitmek isteyebilir bu sebeple.

Bahsettiğin sistem için size kanat oyuncusu lazım, çıkan haberlere göre ise böyle bir girişim yok gibi. Avrupa'nın olmayışı maddi açıdan dezavantaj belki ama, kadro ve sistemi oturtma açısından da avantaj aslında. Baskı ve stres az yaşanıyor sonuçta.

Fb'nin mevcut sistem ve anlayışının Avrupa maçları için sıkıntı olduğu konuşulan bir şey zaten, Diego'nun şimdiden alınması bu sebeple çok mantıklı. Geçiş dönemi minimum hasar ile atlatılabilir.

Mevcut kadro, mücadele edilecek kulvar ve çıkan transfer söylentilerine bakılırsa gelecek sezon şampiyonluk için net favori Fb bana göre, tabi zaman ne gösterir bilinmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Diego BJK için iyi bir transfer olabilirdi ama FB için aynı şeyi düşünmüyorum. Fenerbahçe'nin bence daha genç oyunculara yönelmesi lazım çünkü kadrosu çok yaşlı , ayrıca taktiksel anlamda da değişikliğe gitmesi gerekecek FBnin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Diego baya iş yapar. Daha genç oyunculara yönelmesi gerekmiyor şu an Fenerbahçe'nin Diego 2 - 3 yıl düzgün top oynasın sonra zaten gerekirse yollanır yerine daha genç bir oyuncu olabilir. Bu seviyelerde daha genç oyuncuları getirtmesi çok zor Fenerbahçe'nin önce bir Avrupa'da boy gösterdikten sonra daha çok ilgisini çekebilir oyuncuların o yüzden bu transfer döneminde yapılabilecek en iyi hamlelerden biriydi Diego.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Diego'nun takıma katkısı Lincoln'ün bize yaptığı katkıdan fazla olmayacaktır. Bana göre çok yanlış bir transfer.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

diego lincoln kadar katkı yapsa öpüp başıma koyarım. ama lincoln daha çok skoru önemseyen, yılın pasını atmayı düşünen, son derece bencil bir futbolcuydu. diego'nun görevi daha farklı olacak. öncelik topu ileriye taşıyıp atak organizasyonu yapmak.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. / FENER [] 20.05.2014 17:07:59

Özet Bilgi: Teknik Ddirektörümüz Sayın Ersun Yanal ileyeni sözleşme imzalanması konusunda prensip anlaşmasına varılmıştır.

AÇIKLAMA:
    Teknik Direktörümüz Sayın Ersun Yanal ile yeni sözleşme imzalanması konusunda prensip anlaşmasına varılmış olup imza töreni 21 Mayıs 2014 Çarşamba günü saat 14:00'te, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde, medyaya açık olarak gerçekleştirilecektir.
    http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=362044

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bu iyi oldu, bir aksilik cikmazsa uzun bir aradan sonra planli bir sekilde sezona giris yapicaz. transferler de olumlu gider umarim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

zannediyorum ki yine 1 yıllık sözleşme.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    Bu cümledeki tek doğru sakatlık karşılaştırması olabilir.

Pato ve Pektemek çok sık sakatlanan oyuncular bunun haricinde Pato bir dünya klasıdır. Sakatlıklardan elini ayağını bir türlü kurtulamadığı için söndü gitti.

Pato ile Milan'ın yolları ayrıldığında çok üzülmüştüm gerçekten çok sempatik ve iyi bir oyuncu idi kendisi.

Pato haberini kulübü yalanladı. 15 Milyon altında bir teklife kesinlikle yanaşmayız demişler biz bu parayı verir miyiz?

Bana kalırsa vermeyiz, Diego ise nefis bir transfer olacaktır. AMC bölgesinde yıllarca Baroni'yi izleyen bir taraftarız biz.

Kendi adıma konuşayım, bisikletten inip Ferrari'ye binmişe döneriz. Doğan bile demedim o bile fazla Baroni için.

Ersun hoca ile 2 yıllık sözleşme yapılacakmış bu arada.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu arada Kıgılı'nın verdigi 48 saat süresi doldu transfer filan yok ortada. Her zamanki gibi fail oldu Apo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Valla gıpta ediyorum size. Hala Aziz Yıldırım ve yönetiminin sözlerine güveniyorsunuz. Gönül isterdi ki transfer sezonuna yeni bir yönetim ve yapılanmayla gidelim ama nasip değilmiş.
    ...

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Bu cümledeki tek doğru sakatlık karşılaştırması olabilir.

Pato ve Pektemek çok sık sakatlanan oyuncular bunun haricinde Pato bir dünya klasıdır. Sakatlıklardan elini ayağını bir türlü kurtulamadığı için söndü gitti.

Pato ile Milan'ın yolları ayrıldığında çok üzülmüştüm gerçekten çok sempatik ve iyi bir oyuncu idi kendisi.

Pato haberini kulübü yalanladı. 15 Milyon altında bir teklife kesinlikle yanaşmayız demişler biz bu parayı verir miyiz?

Bana kalırsa vermeyiz, Diego ise nefis bir transfer olacaktır. AMC bölgesinde yıllarca Baroni'yi izleyen bir taraftarız biz.

Kendi adıma konuşayım, bisikletten inip Ferrari'ye binmişe döneriz. Doğan bile demedim o bile fazla Baroni için.

Ersun hoca ile 2 yıllık sözleşme yapılacakmış bu arada.
    Cenker baroni zaten on libero olarak alinmisti. Karsilastirmak doğru degil. Diego formda bir oyuncu dunyada kime giderse gitsin mutlaka yararlı olacaktir tartismasiz. Su an bence tam kivaminda

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe’de alt yapısının yıldızı Semih Ergül yuvadan uçuyor. Ayda 900 TL maaşla oynayan genç futbolcu, kulübün profesyonel sözleşme tekliflerini geri çevirdi. A2 takımında 22 gol atan Semih, büyük ihtimalle Stuttgart’a gidecek.
    SOW’A BÜYÜK TEKLİF / TIKLAYINIZ
    BOBIC İLE GÖRÜŞECEK
    Genç golcü için Stuttgart’ın sportif direktörü Fredi Bobic çok istekli.. Bobic ile 19 yaşındaki Semih önümüzdeki günlerde görüşecek. Stuttgart, Semih Ergül için Fenerbahçe’ye 220 bin Euro yetiştirme bedeli ödemeyi de kabul etti.
    Semih’i direkt olarak A takım kadrosuna alacak olan Bobic genç futbolcunun olarak Stuttgart A takımının rotasyonunun içinde olmasını istiyor.
    Hürriyet
    FENERBAHÇE
    Bruno Alves
    (31 Mayıs 2016)
    Takımda kalacak.
    Michael Kadlec
    (31 Mayıs 2016)
    Takımda kalacak.
    Joseph Yobo
    (31 Mayıs 2015)
    Gönderilecek.
    Raul Meireles
    (31 Mayıs 2016)
    Teklif gelirse gönderilecek.
    Cristian Baroni
    (Sözleşmesi bitti)
    Samuel Holmen
    (31 Mayıs 2016)
    Gidecek.
    Dirk Kuyt
    (31 Mayıs 2015)
    Takımda kalacak.
    Moussa Sow
    (31 Mayıs 2016)
    Takımda kalıyor.
    Pierre Webo
    (31 Mayıs 2015)
    Teklif gelirse, gönderilecek.
    Emmanuel Emenike
    (31 May 2017)
    Takımda kalıyor.
    Milos Krasic
    (31 Mayıs 2016)
    Gönderilecek.
    Miroslav Stoch
    (31 Mayıs 2016)
    Gönderilecek.
    TOPLAM YABANCI SAYISI: 12
    SÖZLEŞMESİ BİTEN: 1

AMK

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bonus kafa gidiyor artık he (: Darısı Selçuk'un başına. Ona verilen para ve zamana alt yapıdan ne oyuncular yer edinirdi de ne diyelim vizyon darlığı.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

abi biz gençleri değerlendiremiyoruz tamam genç oyucu alınsın da kendini ispat etmiş biri lazım en azından
    hangi genç geldi de parlattık yok elimizde salih gibi bi pırlanta var ne satıyoruz ne kullanıyoruz

Mesaj Yetkileri