Dzeko şuan dünyanın en iyi forvetlerinden biri. İlk 5'e rahat girer. Şuan formunun zirvesinde. Bize gelme ihtimali yok. Çok net.
Dzeko şuan dünyanın en iyi forvetlerinden biri. İlk 5'e rahat girer. Şuan formunun zirvesinde. Bize gelme ihtimali yok. Çok net.
Adam hem dogan hem sahin. Kesin almalıyız
http://i.imgur.com/qjkGtaJ.png
Bu twiti attı 6-7 dakika sonra sildi,sildikten 1-2 dakika sonra hacklendi diye haber gördüm.
Muhtemelen hacklenmiştir zaten,Erkan Zengin'de de aynısı olmuştuBir Galatasaraylı fena goygoy yapıyor Anadolu oyuncularıyla
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Menajeri twitter hesabi hacklendi dedi.
zaten 1-2 ay sonra yazacak niye siliniyorki![]()
Kuzeni yazmıştır![]()
Beşiktaş da teklif yapmış deniyor Olcan için. Bir başka iddia da Galatasaray'ın hem Onur hem de Olcan için teklif yaptığı.
Gökhan Töre için de Beşiktaş opsiyonu kullanmazsa ortalık karışacak gibi, Gomis de iki takıma yazılıyor sürekli.
Yabancı takımlar planlamalarını yaptılar, isimleri çoktan belirlediler. Bizim takımların çoğu menajerlerin eline düşmüş durumda.
Gomis'i alırsak maçı bırak özet bile izlemem
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Ulu kazma Gomis'i alacağımızı hiç zannetmiyorum, medyanın sallaması.
Screw you guys, I'm goin' home
Gomis değil de Lacazette'ye hayır demem.![]()
Demba Ba tam aradığımız forvet aslında. Hava toplarına hakim, hızlı ve bitirici bir forvet. 5-6 milyon Euro'ya anlaşabilirsek harika olur.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Yönetim forvet düşünüyor mu merak ediyorum.Şuan suskunlar.
![]()
Olcanin menajeri cikmis diyorki
Olcan'ın Trabzonspor'dan ayrılmaya sıcak baktığını ve yıldız oyuncunun Twitter hesabının hacklendiğini belirten Fazıl Özdemir, "Trabzonspor'a biz düşüncemizi söyledik. Olcan teklif gelmesi durumunda bunu değerlendirmek istiyor. Biz Olcan'ın Trabzonspor'da süresini doldurduğunu düşünüyoruz. Gereken yetkili kişilere zaten durumu ilettik. Trabzonspor Yönetimi'nin alacağı karar neticesinde biz de yolumuzu çizeceğiz. Şuan için bize gelen bir teklif yok. Ama Olcan Adın tabi Türkiye'nin pozisyonunda en formda oyuncusu, muhtemelen, isteyen takımlar olacaktır. Yurt dışından da teklifler var. Rusya'dan bir takımın teklifi var. Şuan takım ismi söylemek doğru olmaz ama Rusya'dan Olcan için teklif var." diye konuştu.
Karaladigim kisimi tercume edeyim.
Ya bize 100% zam yaparsiniz yada .....
Boyle bir dusuncesi olan futbolcuyu takimda tutmak sacmaliktir, en cok parayi verene satarim.
Kulüp Izet konusunda suskun olduğuna göre haberler doğru böylece Eboue,Burdisso,Dany,Amrabat,Ontivero(kiralık),Drog ba ile beraber %90 Hajrovic'de seneye takımda yok.
Bence Hajro takımda kalacaktır, kalmalıdır da. Ben en çok Adili Endogan ı merak ediyorum Fmde hep alırdım ve inadına ısrarla geliştirirdim Türkiye nin en iyi deep lying forwardı yapardım.
Bunun dışında Demba Ba yı ben de düşündüm ve bizim takıma güzel gidebilir. Keza Olcan da öyle.
Muslera - sabri, semih, hakan, telles - selçuk , melo - olcan, sneijder, bruma - burak yılmaz
Şeklindeki bir 11 aslında süper ligin tozunu attırması lazım. Yabancı bir forvetimiz olursa bu sefer şu 11den kesilebilecek tek oyuncu bruma, onun için de yerli alternatifimiz henüz yok.
Burak eski Burak olsaydı bu sene 25 gol banko atardı. Bence Burak çalışıp formunu yakalaması lazım ve forvette istikrarla oynaması lazım. Tek çaremiz bu gibi gözüküyor.
Semih-Hakan ikilisi sadece toz içinde kaybolur. Galatasaray'ın -son dönemlerde- başarılı olduğu dönemlerim hepsinde tandemde sağlam olan 1 oyuncu mutlaka kadroda oluyordu. (Bülent, Neill, Ulfa gibi)
Ne Semih ne de Hakan bu yeterliliğe sahip. Bu yüzden Chedjoue bu isimlerle oynadığı maçlarda daha ön planda oldu. Mancini savunma ağırlıklı bir takım oynatıyor. Bu yüzden oldukça tecrübeli ve pozisyon becerisi yüksek bir oyuncu şart. Golü bir şekilde atarsınız önemli olan az yemek.
...
Bence de kalmalı ancak ödemeyi yapmışsak,Hajro hala FIFA'ya başvurusunu geri çekmediyse bizim yapacak bir şeyimiz yok,adam kalmak istemiyor demek ki,biliyorsun Galatasaray'da gitmek isteyen gider.
Savunmada seneye Chedjou-Semih-Koray üçlüsü sık sık şans bulacaktır,Hakan'da onlar kadar olmasa da şans bulacaktır ama ben Hakan'ın seneye Telles'in alternatifi olarak kullanılıcağını ve savunmaya bir takviye yapılacağını veya Ceyhun'un orada kullanılacağını düşünüyorum.
Chedjou da var tabii bu durumda Telles kesik yer Sabri sol bek oynar falan. Yani durum epey karışık. Ancak lig şartlarında Semih - Hakan da bence idare eder. Golü bir şekilde atarsınız önemli olan az yemek diyorsun ama ben bu sene Galatasaray'ın abartısız en az 30 maçını 90 dk izledim ve biz gol atamıyoruz, yeter ki gol atalım, ne de olsa golü bir şekilde yiyoruz
Hajro muhabbeti biraz dedikodu geliyor bana. Gitmek istiyorsa gitsin tabii. Koray'ın gerçekten ısındırılması lazım kumaşı hakikaten iyi. Fakat en son Kasımpaşa maçında gördüm ki Umut Bulut'tan stoper olur, Ceyhun'dan stoper olmaz![]()
Tabi ki Ceyhun stoper de baya eksik ancak 4.tercih olması çok da sıkıntı yaratmaz,birde oraya 4.stoper alınmazsa Ceyhun oynar dedim,ben bir tane stoper alınması gerektiğini düşünüyorum.
Kulübün sessiz kalması bence doğruluyor haberi,çünkü en ufak şeyi bile yalanlayan kulübümüz niye böylesine önemli bir şeyi yalanlamasın.
Sağ bek konusunda kararsızım, yerli kanat da garip. Olcan gelirse çok iyi olur, Emre Çolak, Endoğan falan da kullanılabilir. Ancak benim Mancini'den beklediğim kadro şu.Muslera - Sağ bek Chedjou Semih(Koray) Telles - Selçuk Melo - Yerli Kanat Sneijder Bruma - Burak
Muslera - Semih Chedjou Koray Telles - Selçuk Melo Sabri Sneijder - Burak Santrafor
Olcana net teklif , rubin kazandan ve galatasaraydan var... bu arada lucescu diyollar yine.![]()
Burak eski burak fakat biz eski taraftar değiliz. Simardik iyice. Bu sezon cogu mac nokta forvet oynamamasina ragmen yine takimin en golcusu.
deger bilmiyoruz biz.
sneijder kariyerinin en cok gol attigi sezonlardan birini yasiyor onu bile begenmeyen var.
Burak tek oynasın yeter tabi 3.bir santrafor da lazım hem burak umutu tehdit edecek 11 icin hem de alternatif olacak. Deniz yilmaz olabilir mesela
umutu yolla çop bir santrafor al deniz yilmazi 3. forvetde berk al sana mis... yabanci forvete gerek yok saglam 1 sag acik , yeterlidir birde meloya selcuga alternatif oyuncular sart ceyhun falan o kalibrede degil yekta ise eh iste oyle boyle...
Burak'ın ben bu seneki performansını beğeniyorum. Dediklerine de katılıyorum abi. Ama şu gerçeği göz ardı etme, Burak eski Burak değil.
Geçen sene ikinci Cluj maçında sol ayakla attığı bir gol vardı mesela hatırlarsın. Keza geçen sene kafayla da birçok golü vardı.
Bu sene bariz form düşüklüğü var. Şutları çok kötüleşmiş. Ya zamanında vurmuyor, vuramıyor dengesini kaybediyor, ya dağa taşa vuruyor, ya kalecinin üstüne zayıf vuruşlar yapıyor. Eski bitiriciliği maalesef yok.
Bence ŞL'nde Burak'tan daha çok net bir golcüye ihtiyaç var. Ben yabancı bir golcünün şart olduğunu düşünüyorum. Burak evet çok gol attı ancak Galatasaray'ın hazırlamış olduğu pozisyonlara bakarsak daha da çok atması lazımdı.
Aradığımız 3. forvet Berk olabilir bence, Deniz Yılmaz'la falan macera aramaya gerek yok. Umut gönderilecekse Deniz Yılmaz olabilir ama bu ikiliyi tehdit etsin diye Deniz'e para vermeye gerek yok.
Bence de illa ki bir forvete ihtiyacımız var,yabancı olacak diye bir şey yok ama ortada yerli forvette olmadığına göre yabancı bir forvet almak zorundayız.
Burak,yabancı forvet,Berk
Umut Bulut'ta gitsin artık.Futboldan gram anlamayan insan bile Umut Bulut'tan şu dakikadan sonra bir şey olmayacağını bilir.Boş beleşe oynuyor.
Mancini, Balotelli'nin Türkiye icin yasi genc demis. Avrupalinin bakis acisi, uzucu.