Nerde demiş yahu zannetmem öyle bir şey dediğini. Balotelli'ye ırkçı saldırı yapmışlar bence artık ayrılır İtalya'dan ama buraya gelir mi bilemem az da olsa bir ihtimal var hala.
Nerde demiş yahu zannetmem öyle bir şey dediğini. Balotelli'ye ırkçı saldırı yapmışlar bence artık ayrılır İtalya'dan ama buraya gelir mi bilemem az da olsa bir ihtimal var hala.
Gelmesin zaten balotelli ise yaramaz
Torres gelsin Torres,işe yaramasa da olur,yeter ki Parçalı forma ile göreyim El Nino'yu![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Mancininin şu realist tavırlarına hastayım vallahi.
Hajrovic konusu muamma, hangi mevkilere oyuncu alacağımız belli değil, elde yanılmıyorsam 11 yabancı var, bunlardan hangileri gidecek belli değil, seneye nasıl bir taktik anlayışımız olacak o ayrı konu. 5+3 ve FFP sonrası kulüp nasıl bir yol haritası belirlemiş durumda bir açıklama yapılmıyor. Şu andaki görüntüye bakarsak, gelenek devam edecek gibi. "Galatasaray'da transfer bitmez, son ana kadar devam eder..."
son transferlerden sonra ilk 11e alinacak forvet cok sohretli olmali, yoksa drogbadan sonra hayal kirikligi yaratabilir. yeni bir cilek bekliyorum ben o bolgeye![]()
Çilekler hormonlu artık, tadı kalmadı.
Belki Torres olur, o da ancak kiralık. Tıpkı Melo gibi, önce deneme yapılır.
Şu anda çıkan haberlere göre forvet için geçen isimler Gomis / Mevlüt.
Yerli kanat oyuncusu, Turgut / Olcan / Gökhan Töre.
Sağ bek (!) Şener Özbayraklı. Elde Sabri, Veysel, Salih(maalesef) ve Hamit varken, ne yapacaksak..
Mancini sol ayaklı stoper istiyormuş, Chedjou ve Dany gidecek, Balanta gelecek diyorlar.
Sol bek alternatifi olarak da İshak Doğan ismi geçiyor. Yoklukta gider..
Bir de Muslera gidebilir deniyor, öyle olursa Onur için uğraşacaklarmış ama bence zor.
Kanat oyuncusu olarak en kolay transfer Turgut, kesin onu alırlar. Aydın falan oynar yine. Keita'dan beri kanat oyuncusuna hasret kaldık zaten, Bruma'dan umutluyduk o da sakatlandı, nasıl döner bilinmez.
Stoper için de keşke tecrübeli bir oyuncu alsak, Balanta falan çok riskli.
Ortada 5+3 kuralı var, yabancıların çok net olması lazım. Her transfer de risk var ama bizim devre arası yabancı transferleri büyük fiyasko oldu. Böyle devam etmez umarım.
2 kanat,1 stoper,1 forvet alınacaktır takıma.Mancini gerek duyarsa 1 sağ bek,1 de sol bek transferi görebiliriz.
Ekstra olarak genç(en fazla 19-20 yaşında) oyuncular transfer edilir,daha sonra başka takıma kiralanır diye düşünüyorum.Tabi Ocak ayında ki kadar pahalı gençler olmaz bunlar.
Balanta icin nabiz yoklaniyor diyorlar. River Plate 6M € istiyormus. Ne kadar dogru bilemem
@europeanconquer
mancini bi yerde ortasahaya cok yuk biniyor, hafifletmek lazim demisti. iyi bir mc transferi de bekliyorum ben.
bi de yedekleri de aslar kadar kaliteli istiyor. ortaya nasil bir maliyet cikar bilemiyorum. cok fazla sey istiyor mancini, yine aglamasin da gelecek sezon istedigim kadro olusmadi diye. ne de olsa bir m.city degil bu klup, butcesi belli.
Orta sahaya alınacak yerli oyuncu iyi olur da, Gökhan İnler ve Tolgay Arslan dışında adam yok piyasada. Yabancı alternatif çok ama bizde de yabancı çok, haddinden fazla.![]()
Fransız ve İtalya basınına göre Drogba Juve'ye gidiyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Olcan & Hajrovic takası diyor ntvspor, Burak bunu sevdi.![]()
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...ikinci-bombada
Hajrovic ve para ödemeden Olcan'ı vereceklerse güzel olur bence de.
Hajrovic kiralık verelim + 3 m euro verelim.
Şimdi şu anda 11 yabancı var elimizde Dany ve Bruma dahil. Burdisso, Dany, Eboue, Drogba kesin gidecek kaldı 7. Hajro'nun durumu belli değil. Ontivero kiralık verilecek gibi ama nedense ben takımda kalacağını düşünüyorum. Hajro giderse Onti kalır, Hajro kalırsa Onti kiralanır. Elimizde 6 yabancı kalacak kısacası. İlk 11'de Muslera, Telles, Melo, Sneijder'in yeri garanti gözüküyor hatta Olcan ve bir tane daha yerli kanat alırsak Chedjou'nun da yeri garanti olur ya da Chedjou gider yerine bir stoper alınır onun yeri garanti olur. Gözüken o ki sol bek alternatifimiz Balta dışında yok solak olarak. O zaman rotasyona göre lig maçlarında sol bekte Sabri'nin oynayacağı kesin. Eğer yüksek maliyetli yabancı bir forvet alacaksak sezonun çoğunluğunda Sabri'nin sol bek oynayacağı kesin. Bu yabancı sınırı olduğu sürece garip garip kadrolar izlemeye devam edeceğiz tahminimce.
Screw you guys, I'm goin' home
Basında çok isim dolaşıyor o yüzden ben bu sezon bir çok sürpriz ismi alacağımızı düşünüyorum.Eskisi gibi net transfer haberleri çıkmıyor artık,kimi sorsalar ilgileniyoruzScout ekibinin önerileriyle alınacak isimler de olabilir gibi geliyor bana.
Kalacak olanlar; Muslera, Chedjou, Telles, Melo, Sneijder, Bruma.
Kiralık veya bonservisi ile gidecek olanlar; Amrabat, Hajrovic, Ontivero, Dany, Eboue.
Sözleşmesi bitenler; Burdisso, Elmander, Drogba.
Amrabat için teklifler varmış ama bizim gibi enayi çıkmaz tabii, o paraları kimse vermez. Ontivero için kiralık takım bulmak zor olmaz. Eboue milli takıma çağrılmadı, piyasası iyice düştü, orta yol bulunup sözleşmesi feshedilirse şaşırmam. Dany için Dünya Kupası sonrası beklenir herhalde.
Ben Amrabat'ı silmişim tamamenAmrabat'ı tutup bir sürpriz yapabilirler
Bir sene daha Malaga'da kalır heralde Nurettin.
Screw you guys, I'm goin' home
Kalecimizin yabanci olmasinin ceremesini cekiyoruz oyle ya da boyle. Tamam muslera harika ama rakiplerimizin cok buyuk bir artisi oldu bu yerli kalecilere sahip olmak. Mecburen beklerden birini ya da bu sezonki en buyuk sıkıntımız olan kanatlardan birini kesmek zorunda kalacagiz.
Muslera, Chedjou, Telles, Melo, Sneijder, Bruma,Amrabat kalsın...
Kiralık verilmesi gerekenler; Hajrovic, Ontivero,
bonservisiyle satılması gerekenler; Dany, Eboue.
Yabancı oyuncu alınacaksa sadece üst düzey bir forvet alınsın![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Gomis ile mevlütün menajeri aynı kişiymiş okuduğum kadarıyla. Mevlüt ile birlikte gomisi de kakalama çabasında olduğunu düşünüyorum ben. Gomis'i falan almazlar.
Çalhanoğlu Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takıma gitmek istiyormuş,hani bize yar etmezler ama denemekten de zarar gelmez.
Bu arada Hajrovic kaçmamış ama FIFA'ya başvurduğu doğruymuş,dediğine göre takımda kimse parasını alamıyormuş,para sorun değilmiş Galatasaray'da oynamak istiyormuş.
http://www.fourfourtwo.com.tr/2014/0...sini-alamiyor/
Hajro yine de kiralanmalı Trabzon'a kiralayabiliriz Olcan'a da bi miktar para verip alırız.
Beyler yeni forvetimizi buldum. Fmcilerin yakından tanıdığı bir isim. Bu sene 2m euroya loriente transfer olmuş, 35 maç 16 gol 8 asist. Vincent Aboubakar.
http://www.youtube.com/watch?v=VVZ_LutDLKY
Bu seneki golleri. Herif şahane.
Tam bir canavar
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."