Sayfa 1122 / 1204 İlkİlk ... 1226221022107211121120112111221123112411321172 ... SonSon
33,631 ile 33,660 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Nerde demiş yahu zannetmem öyle bir şey dediğini. Balotelli'ye ırkçı saldırı yapmışlar bence artık ayrılır İtalya'dan ama buraya gelir mi bilemem az da olsa bir ihtimal var hala.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Nerde demiş yahu zannetmem öyle bir şey dediğini. Balotelli'ye ırkçı saldırı yapmışlar bence artık ayrılır İtalya'dan ama buraya gelir mi bilemem az da olsa bir ihtimal var hala.
    Fanatik'e demiş.Yalan haber değil,röportaj yapmışlar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Gelmesin zaten balotelli ise yaramaz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Torres gelsin Torres,işe yaramasa da olur,yeter ki Parçalı forma ile göreyim El Nino'yu

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Mancininin şu realist tavırlarına hastayım vallahi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Bacca(27 yaşında Sevilla'da oynuyor. Ligde 14 gol kaydetti.)
    Jay Rodriguez(24 Yaşında Southampton'da oynuyor. Ligde 15 gol kaydetti.)
    Josip Drmic(21 Yaşında Nürnberg'te oynuyor. Ligde 17 gol kaydetti.)
    Adrian Ramos(28 Yaşında Hertha Berlin'de oynuyor. Ligde 16 gol kaydetti.)(Dortmund'a gitti)
    Roberto Firmino(22 Yaşında Hoffenheim'de oynuyor. Ligde 16 gol ve 9 asist kaydetti.)
    Ciro İmmobile(24 Yaşında Torino'da oynuyor. Ligde 22 gol kaydetti.)

Alfred Finnbogason(25 Yaşında Heerenven'de oynuyor. Ligde 29 gol kaydetti.)

Bence bu isimlere bir göz atmak lazım. Özellikle Drmic,Firmino ve İmmobile büyük takımlarda çok iş yapar. Zaten Drmic'i Arsenal istiyormuş sanırım yaşı da çok genç bayağı iş görür.
    Daha önce böyle bir liste yapmıştım 1 tanesini alsalar iyi olacak bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hajrovic konusu muamma, hangi mevkilere oyuncu alacağımız belli değil, elde yanılmıyorsam 11 yabancı var, bunlardan hangileri gidecek belli değil, seneye nasıl bir taktik anlayışımız olacak o ayrı konu. 5+3 ve FFP sonrası kulüp nasıl bir yol haritası belirlemiş durumda bir açıklama yapılmıyor. Şu andaki görüntüye bakarsak, gelenek devam edecek gibi. "Galatasaray'da transfer bitmez, son ana kadar devam eder..."

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

son transferlerden sonra ilk 11e alinacak forvet cok sohretli olmali, yoksa drogbadan sonra hayal kirikligi yaratabilir. yeni bir cilek bekliyorum ben o bolgeye

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çilekler hormonlu artık, tadı kalmadı.

Belki Torres olur, o da ancak kiralık. Tıpkı Melo gibi, önce deneme yapılır.

Şu anda çıkan haberlere göre forvet için geçen isimler Gomis / Mevlüt.

Yerli kanat oyuncusu, Turgut / Olcan / Gökhan Töre.

Sağ bek (!) Şener Özbayraklı. Elde Sabri, Veysel, Salih(maalesef) ve Hamit varken, ne yapacaksak..

Mancini sol ayaklı stoper istiyormuş, Chedjou ve Dany gidecek, Balanta gelecek diyorlar.

Sol bek alternatifi olarak da İshak Doğan ismi geçiyor. Yoklukta gider..

Bir de Muslera gidebilir deniyor, öyle olursa Onur için uğraşacaklarmış ama bence zor.

Kanat oyuncusu olarak en kolay transfer Turgut, kesin onu alırlar. Aydın falan oynar yine. Keita'dan beri kanat oyuncusuna hasret kaldık zaten, Bruma'dan umutluyduk o da sakatlandı, nasıl döner bilinmez.

Stoper için de keşke tecrübeli bir oyuncu alsak, Balanta falan çok riskli.

Ortada 5+3 kuralı var, yabancıların çok net olması lazım. Her transfer de risk var ama bizim devre arası yabancı transferleri büyük fiyasko oldu. Böyle devam etmez umarım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2 kanat,1 stoper,1 forvet alınacaktır takıma.Mancini gerek duyarsa 1 sağ bek,1 de sol bek transferi görebiliriz.

Ekstra olarak genç(en fazla 19-20 yaşında) oyuncular transfer edilir,daha sonra başka takıma kiralanır diye düşünüyorum.Tabi Ocak ayında ki kadar pahalı gençler olmaz bunlar.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Balanta icin nabiz yoklaniyor diyorlar. River Plate 6M € istiyormus. Ne kadar dogru bilemem

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@europeanconquer

mancini bi yerde ortasahaya cok yuk biniyor, hafifletmek lazim demisti. iyi bir mc transferi de bekliyorum ben.

bi de yedekleri de aslar kadar kaliteli istiyor. ortaya nasil bir maliyet cikar bilemiyorum. cok fazla sey istiyor mancini, yine aglamasin da gelecek sezon istedigim kadro olusmadi diye. ne de olsa bir m.city degil bu klup, butcesi belli.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Orta sahaya alınacak yerli oyuncu iyi olur da, Gökhan İnler ve Tolgay Arslan dışında adam yok piyasada. Yabancı alternatif çok ama bizde de yabancı çok, haddinden fazla.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    @europeanconquer

mancini bi yerde ortasahaya cok yuk biniyor, hafifletmek lazim demisti. iyi bir mc transferi de bekliyorum ben.

bi de yedekleri de aslar kadar kaliteli istiyor. ortaya nasil bir maliyet cikar bilemiyorum. cok fazla sey istiyor mancini, yine aglamasin da gelecek sezon istedigim kadro olusmadi diye. ne de olsa bir m.city degil bu klup, butcesi belli.
    İşte herkes konuşuyor,önemli olan Mancini'nin ne düşündüğü,ne yapacağı.Bekleyelim,görelim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fransız ve İtalya basınına göre Drogba Juve'ye gidiyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Olcan & Hajrovic takası diyor ntvspor, Burak bunu sevdi.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...ikinci-bombada

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hajrovic ve para ödemeden Olcan'ı vereceklerse güzel olur bence de.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hajrovic kiralık verelim + 3 m euro verelim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şimdi şu anda 11 yabancı var elimizde Dany ve Bruma dahil. Burdisso, Dany, Eboue, Drogba kesin gidecek kaldı 7. Hajro'nun durumu belli değil. Ontivero kiralık verilecek gibi ama nedense ben takımda kalacağını düşünüyorum. Hajro giderse Onti kalır, Hajro kalırsa Onti kiralanır. Elimizde 6 yabancı kalacak kısacası. İlk 11'de Muslera, Telles, Melo, Sneijder'in yeri garanti gözüküyor hatta Olcan ve bir tane daha yerli kanat alırsak Chedjou'nun da yeri garanti olur ya da Chedjou gider yerine bir stoper alınır onun yeri garanti olur. Gözüken o ki sol bek alternatifimiz Balta dışında yok solak olarak. O zaman rotasyona göre lig maçlarında sol bekte Sabri'nin oynayacağı kesin. Eğer yüksek maliyetli yabancı bir forvet alacaksak sezonun çoğunluğunda Sabri'nin sol bek oynayacağı kesin. Bu yabancı sınırı olduğu sürece garip garip kadrolar izlemeye devam edeceğiz tahminimce.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Basında çok isim dolaşıyor o yüzden ben bu sezon bir çok sürpriz ismi alacağımızı düşünüyorum.Eskisi gibi net transfer haberleri çıkmıyor artık,kimi sorsalar ilgileniyoruz Scout ekibinin önerileriyle alınacak isimler de olabilir gibi geliyor bana.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Şimdi şu anda 11 yabancı var elimizde Dany ve Bruma dahil. Burdisso, Dany, Eboue, Drogba kesin gidecek kaldı 7. Hajro'nun durumu belli değil. Ontivero kiralık verilecek gibi ama nedense ben takımda kalacağını düşünüyorum. Hajro giderse Onti kalır, Hajro kalırsa Onti kiralanır. Elimizde 6 yabancı kalacak kısacası. İlk 11'de Muslera, Telles, Melo, Sneijder'in yeri garanti gözüküyor hatta Olcan ve bir tane daha yerli kanat alırsak Chedjou'nun da yeri garanti olur ya da Chedjou gider yerine bir stoper alınır onun yeri garanti olur. Gözüken o ki sol bek alternatifimiz Balta dışında yok solak olarak. O zaman rotasyona göre lig maçlarında sol bekte Sabri'nin oynayacağı kesin. Eğer yüksek maliyetli yabancı bir forvet alacaksak sezonun çoğunluğunda Sabri'nin sol bek oynayacağı kesin. Bu yabancı sınırı olduğu sürece garip garip kadrolar izlemeye devam edeceğiz tahminimce.
    Kalacak olanlar; Muslera, Chedjou, Telles, Melo, Sneijder, Bruma.

Kiralık veya bonservisi ile gidecek olanlar; Amrabat, Hajrovic, Ontivero, Dany, Eboue.

Sözleşmesi bitenler; Burdisso, Elmander, Drogba.

Amrabat için teklifler varmış ama bizim gibi enayi çıkmaz tabii, o paraları kimse vermez. Ontivero için kiralık takım bulmak zor olmaz. Eboue milli takıma çağrılmadı, piyasası iyice düştü, orta yol bulunup sözleşmesi feshedilirse şaşırmam. Dany için Dünya Kupası sonrası beklenir herhalde.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben Amrabat'ı silmişim tamamen Amrabat'ı tutup bir sürpriz yapabilirler Bir sene daha Malaga'da kalır heralde Nurettin.
    Screw you guys, I'm goin' home

Kalecimizin yabanci olmasinin ceremesini cekiyoruz oyle ya da boyle. Tamam muslera harika ama rakiplerimizin cok buyuk bir artisi oldu bu yerli kalecilere sahip olmak. Mecburen beklerden birini ya da bu sezonki en buyuk sıkıntımız olan kanatlardan birini kesmek zorunda kalacagiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Muslera, Chedjou, Telles, Melo, Sneijder, Bruma,Amrabat kalsın...

Kiralık verilmesi gerekenler; Hajrovic, Ontivero,

bonservisiyle satılması gerekenler; Dany, Eboue.

Yabancı oyuncu alınacaksa sadece üst düzey bir forvet alınsın
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Gomis ile mevlütün menajeri aynı kişiymiş okuduğum kadarıyla. Mevlüt ile birlikte gomisi de kakalama çabasında olduğunu düşünüyorum ben. Gomis'i falan almazlar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Çalhanoğlu Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takıma gitmek istiyormuş,hani bize yar etmezler ama denemekten de zarar gelmez.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu arada Hajrovic kaçmamış ama FIFA'ya başvurduğu doğruymuş,dediğine göre takımda kimse parasını alamıyormuş,para sorun değilmiş Galatasaray'da oynamak istiyormuş.

http://www.fourfourtwo.com.tr/2014/0...sini-alamiyor/

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hajro yine de kiralanmalı Trabzon'a kiralayabiliriz Olcan'a da bi miktar para verip alırız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler yeni forvetimizi buldum. Fmcilerin yakından tanıdığı bir isim. Bu sene 2m euroya loriente transfer olmuş, 35 maç 16 gol 8 asist. Vincent Aboubakar.

http://www.youtube.com/watch?v=VVZ_LutDLKY

Bu seneki golleri. Herif şahane.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Tam bir canavar
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Mesaj Yetkileri