Merhaba arkadaşlar. Ligi bitirdim. Sezon başlangıcındaki hedefim ikinci olup Şl ye katılmaktı hatta belki süpriz yapıp şampiyon olabileceğimi düşünüyordum.
Fakat ligin başında kötü başlamış olmamız ve ikinci yarı her ne kadar güzel bir seri yapsakta hem Galatasaray hemde Rize çok iyi bir performans göstermelerinden dolayı
onları geçemedik. Ligin sonlarındaki performans düşüklüğümüzünde etkisi ile 4. olabildik. Ama güzel olan yanı her sene puan olarak kendimizi geliştiriyoruz. Geçen sezon 61
puanda bitirmiştik, bu sezon 67 puanda bitirmeyi başardık. Yine avrupaya gidiyoruz.
Bu sezon boyunca öne çıkan bir oyuncumuz gol kralımız olmadı. Ama onun yerine tüm oyuncularım fayda sağladı öne çıkanlarıda aşağıda profillerini paylaşacağım. Birtek Gael Kakuta
yılın yabancı oyuncusunda 3. olabildi. Bu arada Eren görür Adanasporun 57 golle en golcü oyuncusu ünvanını aldı.

Klüp yönetimi beklentimizi sordu bizde Şampiyonlar liği bileti alırız dedik.Bu arada avrupada sıralamada açıklandı.
Arkadaşlar kusura bakmayın resimleri png formatında yüklemişim. Önce word a yazdığım için görüntüleri yedek klasörüne attığımdan hangisi olduğunu bulmam uzun olacağından bu seferlik bu şekilde paylaşıyorum. Bir sonraki paylaşımım Tkl ligi bitince yapacağım. Ozamanda sezon boyunca bize katkı sağlayan oyuncularımı ve transfer geçmişini paylaşacağım. İyi ve ucuz oyuncu bulmadığım sürece transfer yapmayacağım.