Sayfa 412 / 447 İlkİlk ... 312362402410411412413414422 ... SonSon
12,331 ile 12,360 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kiğılı konuştuysa geçmiş olsun. Bu arada Sinan Engin'in programını hala izleyen var mı?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Mahmut Uslu: CAS gerekçeli kararı kulübe ulaştı. Güzel haberler var. Şimdi daha rahatız. Avrupa'ya katılacağız gibi duruyor.

Trtspor'a konusmus sanırım Facebook'ta birkaç sayfada gördüm.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Umarım dediği gibidir.Avrupa hakkımız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Çoktandır aklımda da yazamadım. Egemen Korkmaz ile bir sorun mu var acaba? Şampiyonluk kutlamalarında falan göremedim kendisini. Şampiyonlukta da ismi Serdar Kesimal'den bile sonra okundu diye okudum internette, hayırdır inşallah?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bizim yönetime göre ceza da almayacaktık duruşmalar da iyi geçmişti
    artık söze değil olaylara bakmak lazım görecez bakalım nolacak

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe yine seyircisiz açacak sezonu. 3 maç ceza var toplamda.
    1- FENERBAHÇE A.Ş.'nin, 16.05.2014 tarihinde oynanan KAYSERİSPOR - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 7. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 2 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 300.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
    http://www.tff.org/default.aspx?pageID=246&ftxtID=20680

Fenerbahçe AŞ.'nin PFDK'nın 15.05.2014 tarihli ve E.2013-2014/1116, K.2013-2014/1311 sayılı kararına itirazı incelendi. İtirazın süresinde olduğu, gerekli harcın yatırıldığı görüldü. Tüm dosya kapsamında yapılan müzakere neticesinde; PFDK'ca Fenerbahçe AŞ'ye taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve ihlalin FDT'nin 52/1. maddesinde yapılan değişiklikten sonra aynı sezon içerisinde 6.kez gerçekleşmesi nedeniyle FDT'nin 52/7. maddesi uyarınca 1 resmi müsabakayı seyircisiz oynama ve 300.000.-TL para cezası verilmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, yapılan itirazın reddine, cezanın onanmasına, oybirliği ile, (K.2014/163 );
    http://www.tff.org/default.aspx?pageID=247&ftxtID=20675

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım ve gfb çatışması yüzünden biz bir daha zor seyircili oynarız. Zaten sürekli ceza alıyoduk bir de taraftar yönetim çatışması eklendi.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Quote Originally Posted by himone View Post
    Aziz Yıldırım ve gfb çatışması yüzünden biz bir daha zor seyircili oynarız. Zaten sürekli ceza alıyoduk bir de taraftar yönetim çatışması eklendi.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Büyük problem yaratıcak bencede, şuan bizim yaşadığımızı yaşayabilir fenerbahçe.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yıllardır bekledigim hamle geldi sancılıda olsa şu gruptan kurtulmamız gerekiyor artık.

Ali Koç: "Hükümetin ve uygulamalarının arkasındayız.."

Cumhuriyetin son kalesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kale mi kaldı Allah askına.Butun kulüp yoneticilerinin tarafı belli.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Krasic ne kadar bitik oldugunu Bastia'da da göstermis.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Krasic'e 2 milyon falan verip sözleşmesini fesih etmekten başka çare yok. Bu performanstan sonra kiralık parası 500 bin bile teklif etmezler.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Takım arkadaşları tatile giderken, F.Bahçeli yıldız yabancı dilini daha da geliştirebilmek için çalışmalar başlayana kadar İngiltere'de kursa gidecek.

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan F.Bahçe'de ligin bitmesinin ardından futbolcular Türkiye'nin ve dünyanın farklı yerlerine dağılırken, takımda bir isim var ki tatili değil eğitimi tercih etti.

Sarı-lacivertlilerin tecrübeli savunmacısı Bekir İrtegün takım arkadaşları sezonun yorgunluğunu atarken, İngilizcesi'ni daha da ilerletebilmek için Ada'nın yolunu tutuyor.

Bekir, üniversiteli bir değişim öğrencisi gibi İngiltere'de otelde değil bir ailenin yanında kalacak ve iyi olan dilini geliştirebilmek için tatil süresi boyunca burada kursa gidecek.
    Bravo valla. Kendini her açıdan geliştirmeye çalışan insanları çok takdir ediyorum. Bekir zaten karakter olarak tuttuğum bir sporcuydu şimdi daha da tuttum. İngilizce önemli, hem saha içinde yabancı takım arkadaşlarınla anlaşma hem uluslararası maçlarda hakemlerle diyalog hem de yurtdışına transfer olursan çevrenle iletişim kurabilmen açısından önemli bir avantaj. İleride teknik direktörlük kariyerine atılırsan da yabancı oyuncularınla birebir iletişim kurmanı sağlar.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Krasic ne kadar bitik oldugunu Bastia'da da göstermis.

Stoch ve Recep bu takımda olmalı. Eğer Avrupa'da yoksak rotasyon için mükemmel olur. Özellikle Recep'i kazanmak geleceği kazanmaya eş değer.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Kiralık tüm yabancılarımız hiç düşünmeden gönderilmeli. Stoch ancak türk olsaydı takımda kalmalıydı. Mevcut yabancılarımız arasında 8'e giremez.

Emenike-Diego-Kuyt-Sow-Meireles-Bruno-Webo-Kadlec 8'i tamamlıyorlar.

Kadlec gönderilmeli ama gönderemeyiz, o kontratı bırakıp gitmez. Sow ve Meireles'i bence satmalıyız ama takım satar mı bilmem. 2'si birden satılırsa o zaman Stoch düşünülebilir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Seneye olası bir ŞL'ne katılım durumumuzda kadro kuracağız yeniden. Bence yabancı iskeleti bu sezondan ayarlanmalı. Kim gideceksen bu sezon yollanmalı. Seneyede 1-2 tane belki üst düzey yabancı alınır ve yeni sezona hazır bir kadroyla gireriz. Bu sene nasıl olsa avrupada yokuz mantığıda çok doğru değil. Avrupa'da bu sezon yokuz ama muhtemelen gelecek sezon olacağız. Gelecek sezonun ana kadro şablonunu şimdiden kurmamız lazım ki takım otursun. Bana göre Recep veya Beykan bu sezon aradığımız alternatif oyuncular arasında olabilirler. Gerçi Salih gibi birisi oynayamadı ancak bu adamlar rahatlıkla rotasyonda takımı taşıyabilecek kapasitedeler.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

CAS kararının iptali ve yürütmenin durdurulması talepli dava açılmıştır.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=363012

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bundan da sonuç çıkmazsa bir sonraki mahkeme hangisi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bundan da sonuç çıkmazsa bir sonraki mahkeme hangisi?
    Gerçekten merak ettiğinden mi soruyorsun yoksa amacın alay etmek mi ?

Merak ettiğini varsayarsak; talep ilk dereceli mahkemede kabul görmezse İsviçre'deki üst mahkeme olur. Buradaki Yargıtay gibi.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sui generis View Post
    Gerçekten merak ettiğinden mi soruyorsun yoksa amacın alay etmek mi ?

Merak ettiğini varsayarsak; talep ilk dereceli mahkemede kabul görmezse İsviçre'deki üst mahkeme olur. Buradaki Yargıtay gibi.
    Merak. Bunun son noktası neresi peki?

Ayrıca Cas gerekçeli kararı 1 ay öncesinde Fenerbahçe avukatlarına ulaşırken Fenerbahçe'nin bize gelen bir karar yok diyerek aslında kelime oyunu ile insanları yanıltmasının sebebi nedir? Bu karar neden paylaşılmaz, üstelik iş lehimize dönecek denirken, bir tek bana mı çelişkili geliyor?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Merak. Bunun son noktası neresi peki?

Ayrıca Cas gerekçeli kararı 1 ay öncesinde Fenerbahçe avukatlarına ulaşırken Fenerbahçe'nin bize gelen bir karar yok diyerek aslında kelime oyunu ile insanları yanıltmasının sebebi nedir? Bu karar neden paylaşılmaz, üstelik iş lehimize dönecek denirken, bir tek bana mı çelişkili geliyor?
    Ben de orasını anlamadım. CAS hakkında detaylar paylaşılmıyor ve servis edilmiyor ilginç.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

orijinal aciklamanin tarihide dikkatimi cekti

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    orijinal aciklamanin tarihide dikkatimi cekti
    Geçen sene Cas'a yapılan itirazın sonuçlandığı tarih olması lazım. Şimdi de o karara itiraz ediyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Sebebi muhtemelen UEFA ile pazarlık yapılıyordur. UEFA'dan sonuç alamayınca mahkemeye başvurulmuş olabilir. Ya da bir başka ihtimal zaman kazanmak için olabilir. Sonuçta İsviçre'de dava açılıyor, oranın hukuk sistemi falan araştırılmış olabilir. Ama ilk olasılık daha ağır basıyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Ben de orasını anlamadım. CAS hakkında detaylar paylaşılmıyor ve servis edilmiyor ilginç.
    CAS kararları taraflardan tamamı kabul etmediği sürece resmen yayınlanamaz. Bu konuda UEFA'nın tüzüğünde kuralı açıklayan madde var.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

UEFA ile pazarlık konusu bana da daha yakın geliyor. Dedikodular vardı sosyal medyada zaten ancak böyle bir pazarlıktan bizim lehimize bir şey çıkmaz. Mahkeme en iyisi. Lakin bence 1 yıl daha gitmeyelim bir şey olmaz. En azından bir daha eline koz geçmez adamların. Şimdi tekrar alacaklar, zart bir şey çıkarıp yine men edebilirler. Artı geçen sene hiç kupada eleme oynamasaydık o sene için puan yazılmayacaktı bize. UEFA yarı finalinde 24 bin puan toplamıştık sezonda. Geçen sene ise kupaya katıldığımız için kontenjanda sayıldık ve 1.200 küsür mü ne puan topladık. Aradaki farka bakın. Ve bu sezonluk puanlar avrupa katsayısında hesaplanıyor. Son beş sezonun puanları ile hesaplandığı için geçen sene çok kötü oldu. O puanın ortalamadan çıkması için 6 yıl geçmesi gerekecek. Olaya bu açıdan da bakalım.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    UEFA ile pazarlık konusu bana da daha yakın geliyor. Dedikodular vardı sosyal medyada zaten ancak böyle bir pazarlıktan bizim lehimize bir şey çıkmaz. Mahkeme en iyisi. Lakin bence 1 yıl daha gitmeyelim bir şey olmaz. En azından bir daha eline koz geçmez adamların. Şimdi tekrar alacaklar, zart bir şey çıkarıp yine men edebilirler. Artı geçen sene hiç kupada eleme oynamasaydık o sene için puan yazılmayacaktı bize. UEFA yarı finalinde 24 bin puan toplamıştık sezonda. Geçen sene ise kupaya katıldığımız için kontenjanda sayıldık ve 1.200 küsür mü ne puan topladık. Aradaki farka bakın. Ve bu sezonluk puanlar avrupa katsayısında hesaplanıyor. Son beş sezonun puanları ile hesaplandığı için geçen sene çok kötü oldu. O puanın ortalamadan çıkması için 6 yıl geçmesi gerekecek. Olaya bu açıdan da bakalım.
    Şu an zaten ülke ortalaması olan 1340 puan yazılmış bizim hanemize. Katılmasaydık da aynısı olacaktı. O yüzden geçtiğimiz sezon katılmamızın bir zararı yok şu durumda. Ha yerimize başka bir takım gitseydi ülke puanını yükseltebilirdi belki ama öyle bir şey olacağını sanmıyorum ben.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Katılmasaydık o sezonu bizim puanımıza dahil etmeyeceklerdi. Maç yaptığımız için puan yazıldı. O puanda uefa katsayımızın hesaplanması için kullanılacak. Yani katılmamız çok zararlı oldu.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Katılmasaydık da dahil edilecekti o puan. Son 5 sene de en az 1 kere Avrupa'da mücadele edersen, katılmadığın sezona ülke ortalaması yazılıyor puan olarak benim bildiğim kadarıyla. Şu an telefondan yazıyorum, o yüzden bağlantı adresi gönderemiyorum ama UEFA'nın sitesinden bakabilirsen bu sezon katılmayan takımlara ülke ortalamasının yazıldığını görürsün.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri