Necati Ateş'i alıyormuş Trabzonspor, iş yapar bence Neco.
Necati Ateş'i alıyormuş Trabzonspor, iş yapar bence Neco.
Trabzon bu taktikle devam edecekse tek forvette iş yapmaz Necati.
Hami Olcan için 2 Diego eder demiş, 2 Diego eden adam için belirlenen bonservis fiyatı da 6 milyon euroymuş![]()
Gomis - hayrovic - necati trabzon diyorlar
3 isim de yarar sağlar Trabzon'a. Gelecek sezon Avrupa Ligi'nde daha iyi işler çıkarmak istiyorlarsa sağlam transferler şart.
Trabzonlu gomisi sevmez, çünkü gol atmaktan çok ilerde top tutan bir forvet. Fm tabiriyle support. Neco bitti sayılır, gereksiz. Hajrovic de soru işareti, gsde yarım sezon geçirdi, hâlâ tanımıyoruz.
Necati mutlu etmez bence Ts taraftarını.Sene ortasında 35 yasında olacak bir Türk forvet.Yıldız bile olsa soru işareti olur bu yaştaki forvet ki Trabzon taraftarı 2 yıldır forvet bekliyor.![]()
Olcani istemis Galatasaray. € + Yekta. Baska Gs'den istedigimiz futbolcu yok diye biliyorum. Hajrovic tutmayinca yollamak istiyorlar tabi, boyle haberlerde piyasa yapmak icin cikartiliyor.
Uefa'nin mali fair play olayi en cok bizlere yariyacak, arastirip oyuncu alinacak hersey yolunda giderse. Son dakika menajer onerisi olmayacak daha.
He bide Gomis ismi geciyor, imkan vermiyorum.
Newcastle'den £100,000 isteyen adam bizlerden neler ister, kaldiki aradigimiz forvet degil.
Cardozo'yu falan istemem başarıya aç oyuncu daha iyi olur demiş Hami. Adam haklı Malouda falanda geldi ama iş yapamadılar bu adamlar doymuş adamlar Trabzon'daki yaşam şartlarına alışmaları zor o nedenle böyle kumarlar oynayacağımıza Teofilo tarzı patlama yapabilecek forvetler alıp ( Adamı küstürmüceksin ama) oynatmak daha mantıklı bana kalırsa.
Necati çok gereksiz olur bana kalırsada zaten Şahin diye bir adam aldılar hangi akla hizmetse. Bunlara harcayacakları parayaı Cenk yada Muhammete verip alsalar daha karlı oluruz.
Yekta glse katkı yapar mı? Yapar. Ancak ben Olcan'ın ayrılması taraftarı değilim. Zaten kadro kalitesi olarak ligdeki 3,4 takımın gerisineyiz birde eldeki iyi oyuncuları kaybedip daha gerilere düşmek mantıksız geliyor.
----------------- -----Onur-----------------------------
Bosingva--Mustafa---Aykut----(Sol bek) Yada Celu
------------------Buescanu-----------------------------
---------------Özer-------Adrian-----------------------
Olcan---------------------------------------------Yusuf
----------------------Forvet-----------------------------
Bu Kadroda Stopre iyi bir adam alıp Mustafa yada Aykut'u kesebilirz. Sol bek şart ya Celu oyntılabilir yada Celu kalmak istemezse satılıp iyi bir isimle anlaşılabilir. İleri uçtada henrike bu yıl cok gol atmasına rağmen yetersiz göründü orayada bir takviye yapıp yola çıkılabilir. Baktığımızda orta alan iyi görünsede oyuncular sürekli aynı performansı vermediği için orayada imkan olursa iyi bir isim bulunabilir. Eski Colman gibi.
Serdar Gurler ve Deniz Yilmazi istiyormusuz Elazig'dan.
On numara olur valla onları bizim takımda görmeyi çok isterim ama biz Mevlüt'ü alıyorsak Deniz'i almayız artık önü açık Deniz'in Trabzon'a giderse iyi olur Avrupa Ligi'nde kendini gösterir.
Serdar Gürler iyi transfer olur.Deniz Yılmazın da Necati'den daha fazla katkı yapıcağını düşünüyorum.
olcanin olasi transferi icin serdar dusunulmus sanirim.
deniz yilmaz bu sezon cok iyiydi, ben de cok begeniyorum. keske fenere gelse ama hic dedikodusu bile yok.
Olcan kesin gidecek gozuyle bakiyorum ben.
Trabzonsporun herzaman yaptigi bu, birazda mecburi.
Mesela Gokdenizi satip, 2010-2011 kadromuzun temellerini atmistik. Egemen, Selcuk ve Gokhan Unal alinmisti.
Olcani satip yerli kadromuzu guclendirmeliyiz.
5 transfere ihtiyacimiz var eger dedikleri gibi sampiyonluga oynamak istiyorsak.
Yerli sol bek - Tarik/Ishak
Yabanci stoper
Yabanci merkez orta saha
Yerli sag acik - Serdar/Emrah
Yabanci forvet
Olcan'ı satmayacağız deniliyor ama oyuncu gitmekte ısrar ederse yönetimin tutumu ne olacak? Emrah Başsan, Serdar Gürler ve Sefa Yılmaz gibi düşen takımların potansiyelli gençlerini almak daha iyi olur diye düşünüyorum.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
O tamamen fiyati yuksek tutmak icindir. Kayserispor taktigi diyebiliriz![]()
Yapsın valla fiyatıda yüksek tutsun.Madem yabancı kuralı var, Türk oyuncuda otomatikman daha değerli oluyor.Anadolu klüpleri 3 liralık adamı hep 5-6-7 liraya sattı şimdi sıra Trabzonspor'da bence.Oyuncularını hep cüzi bedellerle elinden kaçırıyorlardı, biraz da onlar kazansın.
Serdari almisiz galiba
Son dakika gecmeye basladi heryerde
1-1.5m euro diyorlar bonservisi icin
Olcan'ın gidişi olur sanırım bence Serdar Olcan'dan 1-2 gömlek üstün olabilecek bir oyuncu. Hem genç hem kaliteli hem de gelişmeye müsait. Serdar kanatta yardırmaya başlayınca, Olcan da o arada göbek büyütmeye devam eder. Bir kanatta Serdar diğer kanatta Yusuf çok iş yapar.
...
Serdar'la prensipte anlaşılmış ntvspor'a göre. Güzel olur artık Olcan'da gider büyük ihtimal ancak Olcan'ı aratacağını sanmam hatta daha iyi bir performans sergileyebilir.
Serdar illa ki transfer olacaktır bir takıma,PTT liginde oynamaz kendisi.Hayırlı olsun Trabzonspor'a,beğendiğim bir oyuncuyu aldılar.
Galatasarayımız'a da hayırlı olsun![]()
Şaka valla vurmayın![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Serdar hayirli olsun fakat ayni takindaki onur da iyi olabilirdi bakalım onu kim kapacak
Galatasaray daha neyi bekliyorgelin alin iste Olcani
Aynen dostum daha neyi bekliyoruz alın şu Olcan'ı.![]()
Beşiktaş da devrede olcan için, olcan da beşiktaşi istiyormuş galiba.
Profesyonel futbolcu Serdar Gürler'in kulübümüze transferi konusunda, Elazığspor Kulübü ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Ne olcanmis arkadas messi oldu adam![]()
Bomba Olcan Adın açıklaması!
Yıldız oyuncunun menajeri Fazıl Özdemir HTSPOR.COM'a konuştu
Olcan Adın'ın takımdan ayrılmak istediğini Trabzonspor yönetimine bildirdiklerini ifade eden Özdemir, "Kesin olan bir şey var ki Olcan gelecek sezon Trabzonspor'da olmayacak...
Aslinda su menajerin havasini almak icin Olcani 1 sene pafta oynatacaksin ama ekonomik durumumuz musade etmiyor.
Serdar gürler twitterdan açıkladı artık Trabzonsporlu
edit:Hami hocaylada ne yazıkki yollar ayrılmak üzere twitter tabiri caizse çalkalanıyo hiç istemesemde halilhodzic adı gündemde