Emiliano (Sportando) az önce Efes'in Keith Langford, Milos Teodosic, Nenad Krstic ve Justin Doellman ile ilgilendiğini yazdı. Efes piyasayı sağlam karıştıracak bu sene.
Emiliano (Sportando) az önce Efes'in Keith Langford, Milos Teodosic, Nenad Krstic ve Justin Doellman ile ilgilendiğini yazdı. Efes piyasayı sağlam karıştıracak bu sene.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Karıştırsın bi zahmet çok kötü bir sezon geçirdiler. Semih'le de yollar ayrılıyormuş isabet olmuş. Barça maçında yaptığı hata hala gözümün önünden gitmiyor.
Efes Ivkovicle anlaşmış, çok iyi bir hamle. Lig gittikçe daha kaliteli hale geliyor, demek ki bütçe küçültme buraya kadarmış. FB Ülker de Sehat Çetinle anlaşmaya varmış.
Zaten İvkovic'in geleceğini az çok tahmin etmiştik. Kendi takımını kurmak istedi sanıyorum o yüzden şimdi geldi. Efes yine eski günlerine dönecektir İvkovic'le.![]()
eski gunlerinin de onune gecebilir efes. transferler de ivkovic kalitesinde olursa F4 bekliyorum eruoligde efesten.
Mahmuti'yle bile F4 kapısından döndüler o Oly faciasını hala unutamıyorum adamlar farktan dönmüştü şampiyon olmuşlardı yine.Yine Farmar ve Vujacic tarzında oyuncular alabilirlerse f4 hayal değil ayrıca Teodosic gelecek gibi geliyor bana İvkovic hamlesinden sonra.
![]()
Anadolu Efes, Olympiakos'tan Stratos Perperoglou ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı.
Efes fena geliyor.Perpe ile uçarlar oyun kurucu olarakta büyük ihtimal Teo gelir.
5+0 kuralından sonra takımlar artık 5 top player alacak yabancı olarak.
Stratos' a hayranım yanında Teodosic de gelirse tadından yenmez...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Perperoglou Efese gelmiş hayırlı olsun![]()
ben bu kurali anlamadim. 3+2+1 di galiba onceki, simdi yabanci sayisi 5e mi dusuruldu. yoksa kural 5+0+1 mi oldu, ya da 5+0+ sinirsiz mi?
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Şuan kadroda bulunacak oyuncularla ilgili kesin bir karar yok, hatta 5 yabancı olayı bile resmi değil kulüpler birliği ile yapılacak toplantı sonrası resmileşecek. İmza atılabilen yabancı sayısı da Aboo'nun dediği gibi belli değil, hatta kadroda altyapıdan oyuncu bulundurma ve devşirme oyuncularla ilgili kararlar da henüz alınmadı. Anlayacağınız daha bir sürü konu olduğu için bu karara hemen sevinmek veya üzülmemek lazım. Büyük takımlar zaten kaliteli yerlileri olduğu için onlar adına bir sorun olmuyordu, asıl sorun imzalanan yabancı sayısıydı. O sayı artmadıktan sonra çok bir anlamı yok açıkçası.
Edit: Dün maçı izlerken şu Perperoglu'nu biz alsak ya dediydim Efes aldı. Efes sağlam girdi piyasaya, umarım Teodosic'le Kristic'i de almazlar.
Last edited by himone : 05.Haziran.2014 at 22:56
Efes Perperogloun'dan sonra Lasme ile de anlaşmış. Çok iyi oyuncu diyemeyeceğim ama çok hırslı Fb,Gs,Bjk veya Ksk gibi taraftarı olan kulüplerden birine gelse en sevilen oyunculardan olurdu.
lasme mi, bence harika bir transfer. ben cok begenmistim bu sezon. bombalar arka arkaya patliyor efes pilsende.
Perperoglu ve Lasme çok iyi transferler. Lasme iyi bir guardla coşar. Şimdi de Calathes, Krstic ve Dario Şariç'in peşine düşmüşler. Seneye çok iyi bir Efes olacak.
Seneye Galatasaray ve Fener'in adını pek duymayız gibi bu transferlerden sonra.Daha oyun kurucu bombası açıklanmadı Teo'dur bence o da ama CSKA bırakmaz belki.
Ivkovicin planinici takımda tutacağını sanmam.Kalsa bile ilk tercihi olmayacaktır. Oluşturulmaya çalışılan takımın kalanıyla çok bağdaşmaz planinic. calathes çok güzel olur bu takıma.
Bonsu, Jawai, Macvan, Domercant, Hairston gidiyormuş. Zaten Hairston'a kal diyeninAma Macvan kalmalı bence. Oynadığı zaman iyi işler yaptı bu sezon.
Screw you guys, I'm goin' home
efesten bir transfer daha. bu seneki nba draftinda 12. siradaki orlando tarafindan draft edilmesi beklenen 20 yasindaki hirvat oyuncu dario saric ile 2+1 yillik sozlesme imzalandi.
Tutmayın Efes'i.Berbat geçen bir sezon ancak böyle telafi edilebilirdi.
Efes çok acayip bir şey oldu![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bonsu Olympiakos'a gitmiş.
Galatasaray'ın yeni sponsoru Pegasus olacak deniyor. Ayrıca Spanoulis iddiaları var yine.
Bize de Bogdan Bogdanovic yazılıyor.
kristici de almış efes
http://www.3puan.com/content?id=3651
Lebron serbest kalmış alsak ya!
Kristic'i de aldılar helal olsun, bir tek guard kaldı onu da hallettiler mi tutulmazlar.
Efes tam Euroleague takımı kurdu.
Ben olsam 1 numaraya da Bobby Brown'ı alır işi bitirirdim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"