-
Yücecan, Barcelona'nın, sezon başında Lefter Cuptaki yendikleri takım olmadığını, rakibin çok daha çalışkan ve baskı kuran bir futbol oynadığını dile getirdi. Yücecan, "Çok zorlu bir maç olacak. Bu takım, 4,5 yıldır büyük bir heyecanla çalışan teknik heyeti güçlendirdi. Onlara teşekkürlerimi ifade edecek kelime yok. Sportif güçleri dışında insani yanları da çok kuvvetli. Üzerimde, herkesin düşündüğü bir baskı yok, ben taraftara vereceğim neşenin sorumluluğunu yaşıyorum" diye konuştu.
ARAS VE ALEF'İN DURUMU
Takım Menajeri Yücecan, sakatlıkları bulunan Aras Özbiliz ve Alef'in durumuna değinerek, "Aras ve Alef'ın durumuna akşam karar vereceğiz ama oynamazlarsa yerini dolduracak futbolcular hazır" ifadesini kullandı.
"Aras ve Alef sadece birer isim ama biz bütün ve rekabetçi bir takımız" diyen Yücecan, "Bu iki futbolcu önemli. Fenerbahçe'de diğer futbolcular da hazır. Lig ve kupa şampiyonluğundan sonra neşeli bir hafta geçirdik. Yarınki maça konsantre olduk. Bu zamana kadar bize gösterilen güvenin karşılığını vermek için yarın sahaya çıkıp, her zamanki futbolumuzu oynayacağız" dedi.
MEHMET TOPAL: KULÜP TARİHİNİN EN ÖNEMLİ MAÇI
Fenerbahçe'nin orta sahadaki deneyimli ismi Mehmet Topal ise kulüp tarihinin en önemli maçına çıkacaklarını vurguladı.
Buraya kadar gelişlerinde büyük bir çaba ve taraftar desteği bulunduğuna değinen Topal, "Bunların sorumlululuğunu hissediyoruz ve layık olduğu şekilde sahada bu formayı savunacağız. Hepimiz kazanmak için buradayız ve Yücecan bize kazanmayı öğretti, o yüzden benim için en iyisi. Kulüp tarihinin en önemli maçı olduğunu düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.
EMENİKE: ÇOCUKLUK DÜŞÜM...
Fenebahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Emenike de, "Benim için özel bir maç. Çocukluk düşüm ve büyük bir gurur duyuyorum. Bizim gücümüz bugüne kadar gösterdiğimiz performansımız. Rakip çok güçlü, ama bundan öncekiler de güçlüydü. Fenerbahçe çok özel bir kulüp ve içerisinde inanılmaz bir tutku var" dedi.
Basın toplantısı sonrasında yapılan antrenmanda, Alef ve Aras Özbiliz takımla çalıştı.
Mesaj Yetkileri