Fenerbahçe finalde. Tebrikler bu kadar kolay biteceğini kimse tahmin etmiyordu herhalde. Biz de İstanbul'da ki 2 maçı kazanıp umarım rakipleri oluruz.
Fenerbahçe finalde. Tebrikler bu kadar kolay biteceğini kimse tahmin etmiyordu herhalde. Biz de İstanbul'da ki 2 maçı kazanıp umarım rakipleri oluruz.
Final belli gibi...
izzet bekledigim gibi cikmadi, geldigi icin sevinmistim ama fizik olarak guclenmedikce hic faydasi dokunmaz. 1 sezon tamamladi fenerde ama bir tik bile ilerleme olmamis.
seyirci cezasi bulunmaz bir nimetti fenerbahce icin, iyi degerlendirdik. kazanmak hic zor olmadi. ozellikle 3luklerde hic elleri titremedi oyuncularin. muthis bir isabet yuzdesi tutturduk. 14 tane 3luk atmistik son 2 dakka kala, %65 de yuzde ki 2lik yuzdesi bile bu kadar yuksek olmaz.
banvit-gs serisi ne kadar uzarsa o kadar avantajimiza olacak. 3-2 lik bir netice olursa memnun oluruz. ksk dar kadrosuyla cok zorlandi efesle oynadiklari 2-1 lik seriden sonra. benzer bir durum simdiki rakiplerimiz icin de gecerli olacak.
Finale çıktık, seri başlamadan önce böyle olacağını tahmin etmiyordum ama ilk maç serinin rahat biteceğini gösterdi. Karşıyaka'yı da tebrik ederim, lige renk katan takımlardan umarım Ufuk Sarıca'yı kaybetmezler. Şimdi rakibi bekliyoruz, biz finale çıkmışken rakibimizin en az 2 maç daha oynayacak olması avantaj. Ömer Onan da umarım bir yere gitmez, bu takımın vazgeçilmez tek oyuncusu.
38-37 önde kapattık ilk yarıyı. Banvit pes etmiyor güzel maç oluyor.
Boniface N'Dong sonrası Bonsu adeta bir ömür törpüsü.
Bonsu resmen takimi baltaliyor.... ndong olcakti ki ah ah...
Marko yine başrolde 66-62 yaptık.
Arroyo getirdi maçı son çeyrekte. Böylelikle 2-1 öne geçiyoruz seride.
Kazandık ama takım keyif vermiyor, Banvit de bizim gibi. Kim finale çıkarsa çıksın Fenerbahçe çok rahat şampiyon olur bu sene.
Helal olsun Arroyo !
Tebrikler Galatasarayım !
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Arroyo ben buradayım sakin dedi.İşi bitiririz umarım sıradaki maç.
Totemci burak) arroyo bonsu ve sinandan istedigimiz katkiyi alamadik ama kazanmak iyiydi yine..
Berbat başladık valla. Ersin çok iyi bizde diğerleri de toparlar umarım.
Edit : 18-20 geride kapattık ilk çeyreği.
Last edited by Fearless Coward : 30.Mayıs.2014 at 22:35
Yalnız kaç maçtır rezalet oynuyoruz. Aynı şeyi tekrarlıyor gibi olucam ama Gordon'ı çok arıyoruz.
Screw you guys, I'm goin' home
2. Çeyrekte 4 sayıda kaldık rezillik ya.
Edit : 42-28 bitti ilk yarı rezillik yahu. Bandırma'ya kalır maç böyle giderse Banvit üçlüklerde affetmiyor.
Totem değildi, işim olmaz öyle şeylerle. Takım kötü, bugün de iyice belli oluyor. Zaten Ergin Ataman'ın mimiklerinden de belli memnun olmadığı. İş 5. maça kalacak muhtemelen ve yine söylüyorum biz ya da Banvit farketmez, kim çıkarsa çıksın finale Fenerbahçe en fazla 1 maç verir çünkü formdalar, istekliler ve bu iki takıma göre çok daha iyi savunma yapıyorlar istedikleri zaman.
Bu maçı kazanacağız aha da buraya yazıyorum.
Ve yazıp,kaçıyorum![]()
İyi toparladık be 53-51 önde giriyor Banvit son çeyreğe. Marko reis finali getirecek hayırlısıyla.![]()
Arroyo uyuşturdu, Erceg fişi çekti. Bu maç dönmez artık kolay kolay.
66-55 4 dakika var bitti artık maç
edit: açtım şom ağzımı 40 saniyede 66 - 60 oldu![]()
Erceg'i dövmediler mi orada ya ? Pek anlamam basketten ama en ufak temasta faul verilen bir sporda,o adam yerden yere vurmaları faul olmuyor mu ?
Çok ilginç bir maç sonu. İki takımda acayip acayip işler yapıyorlar hele Rowland'ın 66-60'ken kaçırdığı bir sayı var ki ibretlik![]()
Manuchar Markoishvili, başka diyecek bir şey yok.
Helal olsun be size. Finaldeyiz !
Tebrikler Galatasarayım !
Guzel oldu Gs'nin cıkması finalde derbi olacak.Yalnız Banvit'ten böyle bir performansı hic beklemezdim.28/2 sezonu kapat sonra yarı finalde ezilerek elen.
en başta beklediğim gibi GS - FB finali oldu çokta güzel oldu seri kaç maç üzerinden oynanıcak ?
Fenerbahce sampiyon olur gibi gozukuyor maalesef