Sayfa 1128 / 1204 İlkİlk ... 1286281028107811181126112711281129113011381178 ... SonSon
33,811 ile 33,840 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Alex Teixeira diyollağğğ
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Gelmez Luce gelse bi ihtimaldi. Yabancı bir isim alırsak o önce forvet olacaktır ya da Astori.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bence kulüp sağ gösterip soldan vuracak.

Hiç beklenmedik isimleri alabiliriz bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Lucescu : " Galatasaray'ın Alex Texeira'yi istediği doğru , Alex benimle görüştü ve takımdan ayrılmak istediğini bana söyledi bende ona izin verdim."
    - Eurosport
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Hadi Hayırlısı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Muslera,Melo,Sneijder,Telles yerleri ilk 11 de garanti,Bruma ilk 18 de garanti var.

Geriye kalan 3 yabancı kim olacak büyük muamma.

ettoooooooooo haberleri var ama inşallah hadi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İshak'ı alsak çok iyi olur sol bek için. Yabancılardan Chedjou'nun yeri garanti. O giderse ve Astori yada muadili bir oyuncu alınırsa onun yeri garanti olur yani işin özü yabancı bir stoper garanti. 1-2 yerli alternatifle rotasyon şansımız çok olur. Ancak bu rotasyon için yerli bir kanat oyuncusu şart. Bu şartın da 2 çıkar yolu gözüküyor. Olcan veya Jimmy Durmaz, ikisi birden de olur Ayrıca orta sahaya da takviye şart. 30'a merdiven dayayan veya 30 olan adamlardan oluşan orta sahamızın gelecek sezon oynayacağımız 40-50 maçı kaldırması pek mümkün değil. Oraya Yekta gibi bir standart oyunu olan takıma ne vereceği belli olan 1-2 alternatif lazım. Ya Emre Çolak, Umut Gündoğan, Oğuzhan Kayar bu kamp döneminde kendini gösterir ya da oraya da yeni birileri gelir. Aslında sadece ilk 11 olarak düşündüğümüzde 1-2 nokta atışla sorunlar çözülecekmiş gibi gözükse de sezonun tümüne bakıldığında biraz sıkıntılı bir kadromuz var. Bakalım neler göreceğiz ilerleyen günlerde.

Kısacası sol beke yerli(İshak), orta sahadaki mevcut alternatifler adam olmazsa oraya yerli ve(ya) yabancı, yerli kanat (Olcan veya Jimmy'den başka şans yok gibi), net bir pivot santrafor ya da gol vuruşu iyi olan, golü koklayan bir forvetle taş gibi takım oluruz.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Muslera,Melo,Sneijder,Telles yerleri ilk 11 de garanti,Bruma ilk 18 de garanti var.

Geriye kalan 3 yabancı kim olacak büyük muamma.
    Abi Chedjou'da 18 e girer.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Orta sahaya mutlaka alternatif isimler alınması lazım. Şuan sol bek ile beraber alternatifi en kısıtlı bölge orası. Reading ile kardeş kulüp olmamıza rağmen Jem Karacan'ı fark etmememizide enteresan. FM'ye göre dinamik bir ortasaha gibi gözüküyor. Gerçekte nasıl bir oyuncu olduğuyla ilgili pek fazla bilgim yok. Fakat Premier Lig ve Championship'te oynayabildiğine göre iyi bir oyuncu demek ki.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Keşke Nuri gelse bi yerde haberini görmüştüm.Nuri istemiş topu Dortmund'a atmış diye.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    İshak'ı alsak çok iyi olur sol bek için. Yabancılardan Chedjou'nun yeri garanti. O giderse ve Astori yada muadili bir oyuncu alınırsa onun yeri garanti olur yani işin özü yabancı bir stoper garanti. 1-2 yerli alternatifle rotasyon şansımız çok olur. Ancak bu rotasyon için yerli bir kanat oyuncusu şart. Bu şartın da 2 çıkar yolu gözüküyor. Olcan veya Jimmy Durmaz, ikisi birden de olur Ayrıca orta sahaya da takviye şart. 30'a merdiven dayayan veya 30 olan adamlardan oluşan orta sahamızın gelecek sezon oynayacağımız 40-50 maçı kaldırması pek mümkün değil. Oraya Yekta gibi bir standart oyunu olan takıma ne vereceği belli olan 1-2 alternatif lazım. Ya Emre Çolak, Umut Gündoğan, Oğuzhan Kayar bu kamp döneminde kendini gösterir ya da oraya da yeni birileri gelir. Aslında sadece ilk 11 olarak düşündüğümüzde 1-2 nokta atışla sorunlar çözülecekmiş gibi gözükse de sezonun tümüne bakıldığında biraz sıkıntılı bir kadromuz var. Bakalım neler göreceğiz ilerleyen günlerde.

Kısacası sol beke yerli(İshak), orta sahadaki mevcut alternatifler adam olmazsa oraya yerli ve(ya) yabancı, yerli kanat (Olcan veya Jimmy'den başka şans yok gibi), net bir pivot santrafor ya da gol vuruşu iyi olan, golü koklayan bir forvetle taş gibi takım oluruz.
    Söylediklerine harfiyen katılıyorum usta orta bölgeye alternatif adamlar sart allah sakatlık göstermesin melo'ya bisey olursa akla karayı seceriz.Ayrıca Olcan için 2m +Yekta diyorlar bence Yekta verilmemeli bu sene kötü bir sezonda Yekta gibi bir adamı kazandık cok dinamikti bazı maclarda ben beğendim şahsen rotasyon sorunu olmayan en azından güvenilebilir yerli oyuncu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın kadro planlamasındaki en büyük dezavantajı Muslera'nın Uruguaylı olması. Yabancı kuralında kısa vadede bir değişiklik olacak gibi de gözükmüyor. Bana kalsa Muslera iyi para ediyorken elden çıkarıp yerine yerli oyuncu monte etmeye bakardım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Chedjou gidecek falan diyorlar bilmiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Abi mi
    Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Chedjou gidecek falan diyorlar bilmiyorum.
    Chedjou 18 değil direk 11'de olacak. Chedjou giderse gelecek adam zaten yabancı ve direk 11 için alınmış olacak. İdeal 11 oluşturma çabasına girersek zaten 5 yabancının yeri garanti. Kaliteli yerlileri alarak rotasyonda diğer yabancıların kullanılmasını sağlamaktan başka çaremiz yok.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Abi mi

Chedjou 18 değil direk 11'de olacak. Chedjou giderse gelecek adam zaten yabancı ve direk 11 için alınmış olacak. İdeal 11 oluşturma çabasına girersek zaten 5 yabancının yeri garanti. Kaliteli yerlileri alarak rotasyonda diğer yabancıların kullanılmasını sağlamaktan başka çaremiz yok.
    Olum samimiyet anlamında abi dedi,abi olarak gördüğünden demedi.

Chedjou kalırsa zaten ilk 11 oynar,farkındaysan 4 tane yabancının yeri garanti ilk 11'de diye yazdım.Chedjou gidecek falan filan haberler dönüyor ondan yazmadım onu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

canere teklif yapilmis olur mu sizce ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence gelmez, zaten gelmesin de. Zamanında denedik kendisini, en kritik maçta takımı yaktı. Sonra geçen sene çıktı açıklama yaptı Galatasaray'da oynarken Fenerbahçe puan kaybettiğinde üzülüyordum diye. Teklif haberi doğruysa bence alma niyetiyle yapılmamıştır, fiyat arttırma amacı olabilir bunun arkasında.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Hahahaha arif abi sende ya

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Torresçilere selam olsun

http://vine.co/v/MdL5Ue9uQgA

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Top kontrol muazzam, topsuz koşu kusursuz, ancak br hazırlık maçı olmasından dolayı laubali bir vuruş. Normalde atardı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fifa'da bile aşırtırken en sona kadar bas öyle aşırtmıyor topu oyuncular. Ünal Aysal mevsim çilek mevsimi değil başka meyveler bakacağız demiş yani Torres gelmiyor relax. Zenci alacağız diyor başgan kısaca.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mancini mevlutu alirsak yabancı forvete gerek yok demiş kasmayin harbiden de gerek yok

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ünal Aysal yabancı sınırlaması olmasa ŞL şampiyonluğu sözü bile verebilirim diyor adam o kadar iddialı bırakın sınırlama koymayın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Caner'e teklif yapılmış Fenerbahçe'de aldığından 1 milyon euro daha fazla. Adamı almak istediğimizden sanırım Fernabahçe daha yüksek maaş vermek zorunda kalacağı için yapıldı bu teklif.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Muslera, Telles, Chedjou veya yabancı stoper, Melo, Sneijder 5 yabancı oldu bile.

Muslera yerine sadece Onur olabilir o da zor. Telles'e alternatif İshak diyor herkes ama ben o oyuncuyu hiç tutmuyorum, alternatiften öteye gidemez. Duran topları etkili kullanması bir sol bekin en önemli özelliğiyse biraz düşünmek lazım zaten.

Semih'in yanına Koray veya başka bir Türk stopere güvenip yola çıkılmaz. O yüzden Chedjou ya kalacak ya da Astori gibi bir oyuncu gelecek. Melo ve Sneijder için bir şey söylemeye gerek yok, onların muadili yerli oyuncu yok.

Taktik 4-4-1-1 veya 4-2-3-1 olacak gibi. Son dönemde Mancini sağ kanatta Yekta, solda Telles veya Sabri'yi kullanıp 4-4-1-1 denedi. Bu sezon ofansif kanat oyuncuları ile 4-2-3-1'e dönebilir tarz. Her türlü tek forvet yani. Burak Yılmaz kaldı, Umut'un satılacağını sanmam, Mevlüt de alınacak gibi. Yabancı forveti ne yapacağız zaten, çok mantıksız.

+3'lük kontenjan için Bruma garanti sadece, diğerleri net değil.

Bize Olcan veya Gökhan Töre şart, Turgut Doğan Şahin Galatasaray'da ilk 11 oyuncusu olamaz öyle kolay, ihtimal vermiyorum. Salih Dursun vol.2 olur. Yazık olur.

Çok transfer değil, doğru transfer yapmamız lazım. Takım zaten fazlasıyla şişmiş durumda, böyle planlama olmaz.

Bu arada Aykut ve Ufuk gidecekmiş, Eray İşcan da yeteneksizliğini çok güzel kanıtladı, Bale'dan yediği frikik golü ara ara kabuslarıma giriyor, Eray = Çuval. Bize yedek kaleci lazım, hem sakatlık, ceza durumları için hem de yeri geldiğinde yabancı sınırlamasında takımı rahatlatmak için. Bu sezon çıkış yapan Gökhan Değirmenci alınsa hiç fena olmaz ama eminim bu konu gündeme dahi alınmıyordur.

Geçen sezon Muslera'nın sakatlığı sonrası dağılma dönemine girdik resmen, sağ beke adam doldurmayı biliyoruz, kaleci alternatiflerimizin üçünü toplasan bir Muslera etmiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Onların üçünü topla 10 ile çarp ancak Muslera ederler.

Caner haberi balondur,yaz geldi rahat olun,tatile çıkın falan,bırakın gelecek sezon planlamalarını

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Oğuzhan seni burada görmek istemiyorum bu yaz git spor yap tatile git göbeği erit hem içindeki fazla olan yağlar erir Arif abini örnek al az bak adam zayıflıyor. Caner gelsin Arda'da gelsin bütün yerliler gelsin bekliyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Oğuzhan seni burada görmek istemiyorum bu yaz git spor yap tatile git göbeği erit hem içindeki fazla olan yağlar erir Arif abini örnek al az bak adam zayıflıyor. Caner gelsin Arda'da gelsin bütün yerliler gelsin bekliyoruz.
    Tamam abi görme beni ama şu kekeler transfer yapsın artık

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

transfer beklemeyin yaklasik 15 gun...

Mesaj Yetkileri